Szeretnél gondoskodni a nyugdíjaskori megélhetésedről? Eurós nyugdíjbiztosításunkkal megteheted.

Egyszerre több célod is teljesülhet

Rendszeres megtakarítással gondoskodhatsz nyugdíjas éveidről, melyet az állam adójóváírással is támogat.

Nem csak nyugdíjas éveidre, de egyéb rövid- és középtávú céljaidra is gyűjthetsz.

Biztosíthatod saját és szeretteid anyagi biztonságát.

Szeretnék megtakarítani

Euróban tehetsz a jövődért!

Pénzed euróban tartjuk nyilván és fizetjük ki. Ha esetleg éppen nincs eurós jövedelmed vagy eurós tartalékod, megtakarításod befizetheted forintban is. Ekkor az átváltás költségével, az árfolyamváltozásból eredő díjváltozással és az árfolyamkockázattal is kalkulálnod kell.

Kezdjünk el beszélgetni!

Add meg elérhetőséged, és kollégánk - munkaidőben 2 órán belül - felveszi Veled telefonon a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessetek egy online vagy személyes beszélgetésre. A telefonszám, amelyről keresni fogunk: +36-1-998-0123.

Mobiltelefonszám
+36

-

 • +36

  -

 • +36

  20

 • +36

  30

 • +36

  31

 • +36

  50

 • +36

  70

Megtakarítás nyugdíjas éveidre

Rendszeresen takaríthatsz meg a szerződéskötéskor érvényes nyugdíjkorhatárig, így a szolgáltatás időpontja az öregségi nyugdíjkorhatár esetleges emelésekor sem változik. Havi, negyedéves, féléves és éves díjfizetés közül választhatsz, amit később módosíthatsz, sőt, eseti jelleggel további összegeket is befizethetsz.

Már havi 51 EUR-tól

Már 51 EUR havidíjjal is köthetsz, ha még legalább 30 éved van hátra a nyugdíjkorhatár betöltéségig.

Hogyan kalkuláltunk?

A 168 jelű euró alapú Motiva rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás minimum díj összege a díjfizetési tartam függvényében:

 • 10-14 év között 100,71 EUR/hó
 • 15-20 év között 90,71 EUR/hó
 • 21 év vagy annál hosszabb 50,71 EUR/hó

A rendszeres megtakarítási összeget (a minimumérték és díjfizetési tartam figyelembevételével) Te választhatod meg, céljaid és megtakarítási lehetőségeid szerint. 

A szerződéskötésre, a szolgáltatásra, valamint a mentesülésekre és kizárásokra, a díj- és biztosítási összeg módosulásra vonatkozó szabályokat az az NN Biztosító Zrt. Általános Életbiztosítási Szabályzata, a 168 jelű euró alapú Motiva rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosításának Különös Feltételei, Mellékletei, a illetve a vonatkozó Kiemelt információkat tartalmazó dokumentumok, valamint a Nyugdíjbiztosításokhoz kapcsolódó adózási tájékoztató, és a választott kiegészítő biztosítások Különös Feltételei, a rövid- és középtávú megtakarítás vonatkozásában pedig a 9Q1 jelű Baleseti Halálesetre szóló, befektetési elemmel kombinált kiegészítő biztosítás Különös Feltételei és Mellékletei, tartalmazzák. Ezekről az NN Biztosító ügyfélszolgálatán kívül a Dokumentumtárban is tájékozódhatsz.

A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, a biztosítási termékek részletes ismertetésének, és nem helyettesíti a szerződési feltételekben leírtakat. A befektetési kockázatot a Szerződő viseli. Kérjük, hogy a nyugdíjbiztosítási szerződés megkötése előtt alaposan olvasd át a termékhez kapcsolódó dokumentumokat, és csak ezek ismeretében megértése esetén köss szerződést!

Adójóváírást vehetsz igénybe

Az alapbiztosításra az adott évben a befizetett díj 20%-ával megegyező, legfeljebb évi 130 000 Ft értékű adójóváírást is igénybe vehetsz az SZJA-törvényben meghatározottak szerint, átváltást követően euróban nyilvántartva. A részleteket a Nyugdíjbiztosításokhoz kapcsolódó adózási tájékoztatóban olvashatod.

Rugalmasan kezelheted megtakarításaidat

Kockázatvállalási hajlandóságodnak megfelelően eszközalapok széles kínálatából választhatsz. Emellett, ha nincs időd napi szinten, aktívan foglalkozni pénzügyeiddel, választhatod a befektetési osztályunk szakértői által összeállított és kezelt céldátum eszközalapokat.

Nem csak nyugdíjra gyűjthetsz

Euróban gondoskodhatsz rövid- és középtávú céljaidról is a nyugdíjbiztosítás mellé köthető kiegészítő biztosítás segítségével. Megtakarításodra akármikor befizethetsz és hozzá is férhetsz, az összeget pedig bármire felhasználhatod, így pl. utazásra vagy gyermeked jövőjére. Adójóváírás erre a megtakarítási részre nem vonatkozik.

24 eszközalap közül választhatsz

Kockázatvállalási hajlandóságodnak és érdeklődési körödnek megfelelően eszközalapok széles kínálatából választhatsz. Euró alapú eszközalapjaink közt találsz alacsony, mérsékelt vagy magas kockázatú alapot, és képviselteti magát számos szektor és térség is.

Bebiztosíthatod céljaidat

A megtakarításhoz beépített védelem is tartozik baleseti halál esetére. De ne gondoljunk rögtön a legrosszabbra, épp elég egy átmeneti munkanélküliség, váratlan kórházi kezelés vagy akár egy komolyabb, kritikus betegség. Választható kiegészítő biztosításaink ilyenkor anyagi segítséget nyújthatnak Neked vagy szeretteidnek, továbbá nyugdíjcélú megtakarításodat is biztonságban tudhatod. Így például:

Jövedelemkiesés esetén

Ha 30 napnál tovább munkanélkülivé válnál vagy 30 napon túl nem tudnál dolgozni balesetből vagy betegségből eredő okokból, anyagi biztonságod eurós kifizetéssel segítjük.

32 súlyos betegség esetén

32 meghatározott betegség, műtét és egészségügyi állapot (pl. rák, szívinfarktus, agyvérzés) bekövetkezése esetén akár többszöri egyösszegű eurós kifizetéssel segítünk az orvosi költségek fedezésében.

Kórházi ápolás esetén

Napi pénzbeli térítést kaphatsz euróban 24 órát meghaladó kórházi ellátás esetén, hogy csak a gyógyulásra koncentrálhass.

További részletek

Az 168 jelű euró alapú Motiva rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosításunkkal kapcsolatos további részleteket a Kapcsolódó dokumentumokban, valamint a termékismertető oldalunkon olvashatsz.

Díjmentes segítség egészségügyi kérdésekben

Legyél az ügyfelünk, hogy Te és szeretteid is díjmentesen vehessétek igénybe a következő Egészség asszisztencia szolgáltatásokat: 7/24 Orvosi Call Center, orvosi konzultációs lehetőség telefonon vagy online, online orvoskereső és időpontfoglaló, betegút menedzsment, szív- és érrendszeri kockázatfelmérés, életmód kérdőív - egészségfelmérés és életmód tanácsok.

Számíthatsz ránk!

 • Nemzetközi háttér: a 175 éves múltú holland NN Csoport tagja
 • Hazai tapasztalat: több, mint 30 éve Magyarországon
 • Szakszerű segítség: biztosítási tanácsadóink segítenek a megfelelő megoldás kiválasztásában

 

Ez is érdekelhet!

Nyugdíjbiztosítás forintban

Takaríts meg nyugdíjas éveidre havi 9 130 Ft-tól, hogy ami igazán fontos, azt nyugdíjas éveidben is megengedhesd magadnak.

Részletek

5 kérdés, ha eurós megtakarításban gondolkozol

Vajon jobban járnánk, ha euróban tartanánk a megtakarításainkat? Érdemes több tényezőt is figyelembe vennünk a döntéshez.

Részletek

Mikor kezdjek el foglalkozni a nyugdíjammal?

Mikor a legjobb elkezdeni foglalkozni a nyugdíjjal? Mikor van már túl késő hozzá? Lássuk, melyik életkorban milyen lehetőségeink vannak időskori anyagi biztonságunk megteremtésére!

Részletek

NN Biztosító Zrt. | 1139 Budapest, Fiastyúk utca 4-8.