Mindig is reál beállítottságú voltál?

Érdekel a matematika?

Gazdasági tanulmányokat folytatsz vagy nemrég végeztél?

El tudnád képzelni magad biztosítási területen, egy multinacionális vállalatnál?

Várunk május 6-án!

Regisztrálj, és tarts velünk nyílt napunkon, a POPCORN-on, 2024. május 6-án 17:00 és 20:00 között, ahol érdekes előadásokkal készülünk és kapcsolatépítésre is lesz lehetőséged.

Miért POPCORN az eseményünk neve? Ez egy mozaikszó, ami ezekből a szavakból áll össze: Practical Onsite Presentations with Career Opportunities at RAS and NN Insurance.

Megismerheted az NN-t

Előadásainkon megismerheted az NN RAS és NN Biztosító mindennapjait. Csapatvezetőink/régi motoros kollégáink és pályakezdőink tapasztalataik megosztásával igyekeznek majd megválaszolni kérdéseiteket, ezzel is segítve benneteket a pályaválasztási döntésben.

2024. május 6., hétfő 17:00-20:00

1139 Budapest, Fiastyúk utca 4-8. Váci Greens irodaház F. épület, 3. recepció 5. emelet

Szendvicsek, frissítők

A résztvevőknek NN-es ajándékcsomaggal kedveskedünk

 

A regisztráció lezárult

Köszönjük, mindenkinek, akik velünk tartottak nyílt napunkon!

Helyszín

Mit érdemes tudni rólunk?

Az NN Biztosító és az NN RAS a holland érdekeltségű, 11 országban működő NN Group tagja. A biztosítási és vagyonkezelő cégcsoport Európában és Japánban egyaránt a piac vezető szereplői közé tartozik. Munkatársaival a cégcsoport nyugdíj-, biztosítási, banki és befektetési szolgáltatásokat nyújt mintegy 19 millió ügyfelének.

Milyen az élet nálunk?

Az a vállalat vagyunk, ahol "Mi számítunk". A munka fontos része az életünknek, és a kollégáink számunkra az igazi érték. Hisszük, hogy a különbözőségeink tesznek minket jobbá azzal, hogy új tehetségeket és egyedi nézőpontokat hozunk a cégkultúrába. 

Otthonról dolgozunk időnk nagy részében, de van egy szuper irodánk, sok kollaborációs térrel, étkezővel, ahol csapataink rendszeresen találkoznak. Folyamatosan képezzük magukat, támogatjuk egymás ambícióit és egyéni fejlődését. Aki pedig szeret futni, minden évben ott van közülünk az NN Ultrabalaton vagy az NN City Run futóversenyeken.