Ismét Magyarország legjobb munkaadói között az NN Biztosító

A magyarországi NN Biztosító immár 5. éve ismét a Top Employer Hungary minősítés birtokosa lett a Top Employer Institute értékelése alapján. A cím elnyeréséhez az NN Biztosító 2022-es HR folyamatait és munkatársait támogató programjait vizsgálta a szakmai zsűri. Az NN cégcsoportszinten is kiválóan teljesített, hiszen ismét kiérdemelte a Top Employer Europe címet kontinentális összesített eredményei alapján.

A nemzetközi kutatás a világ vezető munkáltatóit ismeri el: azokat a vállalatokat, amelyek kiváló feltételeket biztosítanak munkavállalóiknak, a szervezet minden szintjén figyelnek a kollégáikra, és munkáltatói gyakorlataik folyamatos fejlesztésére törekednek.

A Top Emlpoyer Institute jellemzően azt a munkaadói attitűdöt díjazza, amely egyszerre tudja segíteni a munkavállalók önkiteljesítését, a munka és magánélet egyensúlyát, az adott cégek munkaerő-vonzó képességét és a vállalati teljesítményt. Ezt az érzékeny összhangot az elmúlt évek minősítései alapján az NN Biztosító tartósan képes fenntartani.

„A kollégáinkra összpontosító juttatási elemek, a munkahelyi munkakörnyezetünk, a munka-magánélet kiegyensúlyozottságának támogatása, a különböző vállalati események, tréningek melyekkel tovább fejlődhettünk, a hibrid munka kultúra elmélyülése, a társadalmi felelősség vállalási kezdeményezéseink mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy immáron ötödik alkalommal nyerjük el ezt a megtisztelő címet. Büszkék vagyunk rá, hogy a sok kihívás, amely ezt az évet jellemezte, tovább erősítette jelmondatunkat: "Te számítasz!” – fogalmazott Martin Eszter, az NN Biztosító HR-vezetője.

Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN

Sárvári Marcell

Vállalati kommunikációs menedzser

sarvari.marcell@nn.hu
sajtoszoba_img_sarvarimarcell.png

Videóink

Tekintse meg videócsatornánkat!

Youtube

Képek

Itt tölthet le képeket az NN Group életéről.

Flickr