Újabb fontos adománnyal támogatja a humanitárius segítségnyújtást az NN Biztosító

Felelősségünknek érezzük, hogy támogassuk az ukrán válság nyomán bajba jutott embereket és családokat. A non-profit szervezetekkel való egyeztetések alapján az NN Biztosító egy új kisbuszt biztosított a humanitárius munka támogatására.

Az NN Biztosító az elmúlt hetekben is fontos lépéseket tett a nehéz helyzetbe került családok segítése érdekében, amelyről ebben az összefoglalónkban számoltunk be. Az NN Biztosító ezúttal egy fontos tárgyi adománnyal járult hozzá a humanitárius munka folytatásához: a biztosító egy 9 személyes kisbuszt is adományozott a Magyar Máltai Szeretetszolgálat számára, akik a háború első napjától kezdve a minden erejükkel azon dolgoznak, hogy a megkönnyítsék a háború elől menekülő emberek és családok helyzetét.

Az NN Biztosító egy 9 személyes kisbuszt is adományozott a Magyar Máltai Szeretetszolgálat számára.

"A kisbusz átadásával reméljük, hosszabb távon és több területen segíthetjük a szervezet tevékenységét. A magyarországi NN Biztosító összesen mintegy 40 millió forinttal támogatja a menekülteket segítő humanitárius munkát. Anyavállalatunk, az NN Csoport pedig összesen mintegy 1 millió eurót biztosított a segítségnyújtó nemzetközi szervezeteknek" - hangsúlyozta Holló Bence, az NN Biztosító elnök-vezérigazgatója.

"A személyszállításra és adományok célba juttatására is alkalmas kisbuszt azért vásároltuk a Máltai Szeretetszolgálatnak, hogy a menekülők érdekében végzett tevékenységük még hatékonyabb legyen" - mondta Martin Eszter, az NN Biztosító HR-vezetője.

Hangsúlyozta: "bízunk benne, hogy a jármű segítségével meg tudják többszörözni a naponta ellátottak számát, és közben a munkájukat is könnyebbé tesszük".