Otthon számít content

Az otthon számít

Lakáscélú közvetített megoldásainkkal segítünk Önnek, hogy otthona a nyugalom szigete lehessen.

Lakáshitel

Az otthon megteremtése számít

Minden család életének színtere az otthon. Lakáscélú megoldásainkkal segítünk Önnek, hogy otthona a nyugalom szigete lehessen. Az NN Biztosító személyre szabott szolgáltatásai segítséget nyújtanak az otthonteremtésben. Megoldásokat kínálunk legyen szó akár lakó- vagy nyaraló ingatlan vásárlásról, cseréről, felújításról vagy korábban igénybevett, fennálló lakáscélú (vagy egyéb) hitelek kedvezőbbre cseréléséről, akár az állam által nyújtott, gyermekek után járó, önerőnek számító támogatás rendszer áttekintéséről, vagy az igénybe vehető kedvezmények feltérképezéséről.

Állami támogatás - CSOK

A támogatás igénybevétele számít

Az otthonteremtés egyik eszköze lehet az állam által nyújtott, gyermekek után járó, önerőnek számító támogatások igénybevétele. A támogatási rendszer áttekintése, a lehetőségek megismerése szakértői segítség bevonása nélkül sokszor nem könnyű feladat. Az NN Biztosító pénzügyi szakértői segítségével könnyedén megismerheti lehetőségeit.

Lakásbiztosítás

Az otthon biztonsága számít

Az életben fel kell készülnünk olyan nem várt eseményekre, melyek otthonunk kényelmét, szeretteink biztonságát veszélyeztetik. Ebben segít Önnek az NN Biztosító által kínált lakásbiztosítási szolgáltatás, melyet tanácsadónk segítségével személyesen, az Ön igényeinek megfelelően alakítunk ki.

Milyen váratlan eseményekre nyújt fedezetet a lakásbiztosítás?

Többek között: Tűzkár, Árvízkár, Csőtöréskár, Üvegtöréskár Villámcsapáskár, Beázáskár, Betöréses lopáskár, Lopáskár, Felhőszakadáskár, Földcsuszamláskár, Zárcserekár, Földrengéskár, Jégveréskár, Kő- és földomláskár, Épületrongáláskár, Épülettulajdonosi felelősségbiztosítás, Viharkár, Hónyomáskár, Robbanás- és robbantáskár

Otthon számít lead

Otthon számít - jogi disclaimer

Az NN Biztosító Zrt. (1068 Budapest, Dózsa György út 84/B, Cg.: 01-10-041574), mint az ERSTE BANK Hungary Zrt. (1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26., Cg.: 01-10-041054) és az ERSTE Lakástakarék Zrt. (1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26., Cg.: 01-10-047080) pénzügyi közvetítője ajánlja a jelen tájékoztatóban felsorolt banki és a lakástakarékpénztári termékeket. Az NN Biztosító Zrt., mint az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. (1082 Budapest, Baross u. 1., Cg.: 01-10-041566) és a Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe (1143 Budapest, Stefánia út 51., Cg.: 01-17-000942) függő biztosításközvetítő ügynöke ajánlja a lakásbiztosítási termékeket. Az NN Biztosító Zrt. jelen oldalon megnevezett biztosítási tanácsadója a banki és lakástakarékpénztári termékeket mint pénzügyi közvetítői alvállalkozó, a lakásbiztosítási termékeket pedig mint a biztosítók függő biztosításközvetítő ügynöke közvetíti. A biztosítási tanácsadó az MNB mindkét közvetítői nyilvántartásában szerepel.