új kezdet - offline hero

Exkluzív ajánlataink lejáró szerződéssel rendelkező ügyfeleinknek

  • Szeretne az egyszeri díj után 3 év alatt összesen 1,5 százalék bónusz jóváírást kapni?
  • Szeretne kedvező költségszintű termékben megtakarítani?
  • Fontos Önnek, hogy befektetéséhez szükség szerint bármikor hozzáférjen?
Érdekel a lehetőség Miért éri meg Önnek?

Új kezdet - termékismertető

Egyszeri díjas befektetés forint vagy euró alapon

Egyszeri díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosításainkkal újabb céljai megvalósításához szeretnénk most hozzájárulni. Speciális ajánlatunkban a szerződéskötéskor nincsen értékesítési költség, így az egyszeri díj teljes egészében befektetésre kerül és bármikor hozzáférhető, melyet az első három évfordulón még bónusz is gyarapít.

Exkluzív ajánlat - kontent

Köszönjük hűségét!

Legyen szó nyugdíjról, egészségről, családja anyagi biztonságáról vagy álmai megvalósításáról, ami Önnek számít, az számít nekünk is. Megtisztelő számunkra, hogy hozzásegíthettük céljai megvalósításához, és bízunk abban, hogy az Ön által választott megoldásunk megfelelt igényeinek.

Köszönjük, hogy évekkel ezelőtt is a mi ajánlatunkat választotta pénzügyi céljai eléréséhez és ügyfelünkként azóta is megtisztel minket bizalmával.

Hűségét most egy különleges ajánlattal szeretnénk megköszönni.

Zártkörű ajánlatunk kizárólag azon ügyfeleinknek elérhető, akiknek lejáró, tartamhosszabbított vagy lejáró garanciaidővel rendelkező szerződése van társaságunknál.

Új életbiztosításunk kizárólag abban az esetben köthető meg, ha a szerződés egyszeri díja a szerződés létrejöttét követő 90 napon belül, részben vagy egészben az NN Biztosítóval korábban kötött életbiztosítási szerződés lejárati szolgáltatásából, lejáró garanciaidővel rendelkező befektetési egységekhez kötött életbiztosítás vagy tartamhosszabbított szerződés visszavásárlási vagy részleges visszavásárlási értékéből kerül megfizetésre.

Új kezdet - kapcsolat banner