vállalati megoldások - hero

Minden vállalkozás számít

  • Kedvező áron szeretné motiválni munkatársait?
  • Szeretne értékes többlet-juttatást nyújtani munkavállalóinak?
  • Kiegészítő cafetéria elemeket keres?
  • Szeretné életbiztosítási védelem alá vonni munkavállalóit, kulcsembereit?
Érdekel a lehetőség Pénzügyi segítség
Szeretné életbiztosítási védelem alá vonni munkavállalóit, kulcsembereit?
Érdekel a lehetőség Pénzügyi segítség

vállalati megoldások - ismertető

Vállalati élet-, baleset- és egészségbiztosítási megoldások

A vállalatoknak kínált csoportos élet-, baleset- és egészségbiztosításaink segítségével, Ön munkáltatóként biztosítási védelem alá vonhatja alkalmazottait. Kiegészítő juttatásként motivációs eszközként szolgálhat kollégái számára. Vezetőként Ön saját elképzelése szerint határozhatja meg az azonos kockázatot hordozó biztosítotti csoportokat, amely csoportokhoz különböző biztosítási szolgáltatásokat tud rendelni. Ezzel a megoldással differenciálni tudja a munkavállalóknak nyújtott béren kívüli ösztönzők körét.

vállalati megoldások - asszisztenciaszolgáltatások

A biztosítotti csoport tagjai számára díjmentesen elérhető asszisztencia-szolgáltatások köre a csoportos élet-, baleset- és egészségbiztosítás éves átlagdíjától függ.

7/24 orvosi call center
Az orvosi call center az év minden napján, napi 24 órában fogadja a biztosított és a vele egy háztartásban élő közeli hozzátartozója hívását. Gyakorló belgyógyásszal, aneszteziológussal vagy a sürgősségi betegellátás területén dolgozó orvossal beszélhetnek és kérhetnek tanácsot meghatározott témakörökben. A telefonszám hívásakor az azonosítás a biztosított neve és születési dátuma alapján történik.

Az alábbi asszisztencia-szolgáltatások az Teladoc Hungary Kft. 7/24 orvosi call centerén keresztül vehetőek igénybe.

Képalkotó diagnosztikai vizsgálat megszervezése
Partnerünk, az Teladoc segítséget nyújt a biztosítottnak abban, hogy megtalálja a szükségleteinek megfelelő egészségügyi szolgáltatót, ahol az igényelt képalkotó diagnosztikai vizsgálathoz hozzájuthat, illetve megszervezi a biztosított számára a vizsgálatot. Ez esetben a diagnosztikai vizsgálat költségét a biztosítottnak kell állnia.

Baleseti járóbeteg szakellátás megszervezése
Ha a biztosítottat olyan baleseti sérülés éri, amelynek orvosi ellátása járóbeteg szakellátás keretében megoldható, partnerünk, az Teladoc Hungary Kft. megszervezi számára Budapesten, illetve tájékoztatja a vidéken rendelkezésre álló egészségügyi szolgáltatók elérhetőségéről. A megszervezett traumatológiai ellátás díját a biztosított fizeti.

Baleseti eredetű gyógytorna megszervezése
Ha egy balesetet követően valamely mozgásszervi bántalom kapcsán a biztosítottnak egyéni gyógytornára van szüksége, partnerünk, az Teladoc Hungary Kft. megszervezi számára. A megszervezett gyógytorna díját a biztosított fizeti.

Molekuláris diagnosztika
Rosszindulatú daganat diagnózisa esetén a molekuláris diagnosztikai vizsgálat szervezés révén a biztosítottat az Teladoc Hungary Kft. összeköti partnerével, aki a vizsgálat révén célzott terápiás kezelésre is tehet javaslatot. Fontos, hogy a molekuláris diagnosztikai szolgáltatások költségét a biztosítottnak kell finanszíroznia.

 

Kérjük, további részletekért olvassa el a "Csoportos élet-, baleset- és egészségbiztosításokhoz kapcsolódó díjmentes asszisztencia-szolgáltatásokra vonatkozó szabályok" című tájékoztatónkat, melyet a www.nn.hu Dokumentumtárában talál.

vállalati megoldások - lead banner