Miért éri meg Önnek? - Vállalati megoldások

vállalati megoldások - hero

Minden vállalkozás számít

  • Kedvező áron szeretné motiválni munkatársait?
  • Szeretne értékes többlet-juttatást nyújtani munkavállalóinak?
  • Kiegészítő cafetéria elemeket keres?
  • Szeretné életbiztosítási védelem alá vonni munkavállalóit, kulcsembereit?
Érdekel a lehetőség Pénzügyi segítség
Szeretné életbiztosítási védelem alá vonni munkavállalóit, kulcsembereit?
Érdekel a lehetőség Pénzügyi segítség

vállalati megoldások - ismertető

Vállalati élet-, baleset- és egészségbiztosítási megoldások

A vállalatoknak kínált csoportos élet-, baleset- és egészségbiztosításaink segítségével, Ön munkáltatóként biztosítási védelem alá vonhatja alkalmazottait. Kiegészítő juttatásként motivációs eszközként szolgálhat kollégái számára. Vezetőként Ön saját elképzelése szerint határozhatja meg az azonos kockázatot hordozó biztosítotti csoportokat, amely csoportokhoz különböző biztosítási szolgáltatásokat tud rendelni. Ezzel a megoldással differenciálni tudja a munkavállalóknak nyújtott béren kívüli ösztönzők körét.

vállalati megoldások - miért éri meg önnek

Kiszámíthatóság-dnBr3Jkj.png

Sokoldalú termékpaletta

Versenyképes fedezeteket kínálunk mind tartalom, mind szolgáltatás, mind ár és kedvezmény szempontjából rugalmas módon, hiszen életbiztosítási elemek kombinálhatóak balesetbiztosítási és egészségbiztosítási elemekkel, továbbá szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítási elemekkel is.

Rugalmasan_osszeallithato.jpg

Rugalmasan összeállítható biztosítási csomagok

Az alapbiztosítás mellé az Ön és munkavállalói igényeinek leginkább megfelelő módon állíthatja össze biztosítási csomagját.

1-3_evre_megkotheto.jpg

1 és 3 éves tartamra is köthető

Csoportos biztosításunkat 1 illetve 3 éves tartamra is megkötheti. A 3 éves szerződések esetén a harmadik biztosítási évben egyösszegű kedvezményt nyújtunk. A kedvezmény mértéke az éves biztosítási díjak 5 százalékának összege.

Savos_kedvezmenyrendszer.jpg

Sávos kedvezményrendszer

Attól függően, hogy Ön mennyi munkavállalót von biztosítási védelem alá, és egy biztosítottra számítva mekkora biztosítási díjjal köti meg a csoportos biztosítási szerződését, különböző mértékű kedvezményekben részesítjük. A kedvezmény mértéke akár a biztosítási díj 60 százalékát is elérheti.

Gordulekeny_online_ugyintezes.png

Gördülékeny online ügyintézés

A Vállalati élet-, baleset- és egészségbiztosítási megoldásaink online felületén keresztül illetékes kollégája kényelmesen, a számára legalkalmasabb időpontban, papír nélkül intézheti a biztosítottak ki - és bejelentését, valamint napra készen látja az aktuális csoportos biztosítási fedezeteket.

Dijmentes_asszisztencia_szolgaltatasok.jpg

Díjmentes asszisztencia-szolgáltatások

Attól függően, hogy a biztosítotti csoportban mekkora az egy főre eső biztosítási díj, a biztosítottak felépülését különböző asszisztencia-szolgáltatásokkal támogatjuk, melyek elősegíthetik a mielőbbi visszatérésüket a munkába, a mindennapok megszokott ritmusába.

vállalati megoldások - miért válassza az nn biztosítót

Miért válassza az NN Biztosítót?

NN_logo

Mert az NN Biztosító csoportos biztosítási terméke a munkaerő megtartás és a motiválás hatékony eszköze, a munkáltató gondoskodását fejezheti ki a munkavállaló felé. Ez egy olyan béren kívüli juttatás, ami növelheti a munkaerő értékét a látható (pl. táppénz kiadás) és a nem látható költségek (egészségi okok miatti teljesítmény csökkenés vagy kiesés, munkaerőpótlás költsége) csökkentése révén, a biztosítottak köre szabadon meghatározható, csoportonként eltérő szolgáltatásokkal, differenciáltan kezelhetők az eltérő kockázatú munkavállalói csoportok.

Beágyazott alkalmazások

vállalati megoldások - Milyen munkáltatóknak ajánljuk?

Milyen munkáltatóknak ajánljuk?

  • Azoknak, akik szeretnék biztosítani a mindennapi üzletmenet zökkenőmentességét, abban az esetben, ha bármi történik egy kulcsemberükkel vagy cégtársukkal.
  • Azoknak, akik a béren kívüli juttatásnak egy olyan elemét keresik, amelynek segítségével támogathatják munkatársaikat egészségük mielőbbi visszanyerésében.
  • Azoknak, akik nem csak összeg-, hanem szolgáltatásfinanszírozó biztosítási elemeket is keresnek.
  • Azoknak, akik kedvező áron szeretnének értékes többlet-juttatást biztosítani munkavállalóiknak.

vállalati megoldások - Milyen munkáltatóknak nem ajánljuk?

Milyen munkáltatóknak nem ajánljuk?

  • Azoknak, akik nem szeretnék bővíteni az alkalmazottainak nyújtott béren kívül juttattatások körét.

vállalati megoldások - lead banner