Váltson díjfizetési módot és nyerjen!


Készpénzátutalási megbízások (sárga csekk) helyett válasszon egyszerűbb, elektronikus - átutalás vagy csoportos beszedési megbízás - díjfizetési formát biztosítási díjai rendezésére!

 • Kényelmes, hiszen elkerülheti a Postákon történő rendszeres sorban állást, valamint nem szükséges a számlákat és az igazolószelvényeket őrizgetnie.
 • Egyszerű és biztonságos, mivel csoportos beszedési vagy rendszeres átutalási megbízásra történő áttérés esetén nem szükséges minden esedékes díjfizetési határidőt az évfordulóig fejben tartania.
 • Papírmentes és ezáltal környezetbarát.

Sőt, most akár egy Apple iPhone SE (64 GB) is az Öné lehet!

Ha rendszeres díjfizetésű biztosítása díjai rendezésének módját

 • 2021. március 31-éig csoportos beszedésre vagy átutalásra módosítja úgy, hogy
 • 2021. május 26-án az adott biztosítási szerződés élő, és az utolsó esedékes díjat az új díjfizetési módnak megfelelően fizette meg, valamint díjfizetési késedelem nem áll fenn

sorsoláson vehet részt, ahol megnyerheti az 5 db Apple iPhone SE (64 GB) egyikét! 

További részletek: Nyereményjáték részvételi feltételi, Adatkezelési tájékoztató


Játékunk véget ért! 

Sorsolás időpontja: 2021. június 9., 16.00 óra 

A szerencsés nyerteseket sorsolást követő 5 munkanapon belül postai úton értesítjük a nyeremény átvételének részleteiről. 

A nyereményjátékban automatikusan részt vesz minden ügyfelünk, aki megfelel a részvételi feltételeknek. Amennyiben Ön nem kíván részt venni a nyereményjátékban, azt szíveskedjen jelezni az nn@nn.hu e-mail címen, vagy a 1364 Budapest, Pf.: 247. címre küldött postai levélben.

 

Válasszon elektronikus díjfizetési lehetőségeink közül!

Készpénzátutalási megbízások (sárga csekk) személyes postai befizetése helyett válassza elektronikus fizetési lehetőségeink egyikét!

Díjfizetési mód átállítása csoportos beszedési fizetési módra

A csoportos beszedési megbízás az egyik legkényelmesebb módja a rendszeresen esedékes biztosítási díjak kiegyenlítésének. Ebben az esetben ugyanis az NN Biztosító minden hónapban automatikusan és közvetlenül a bankszámláról szedi be a fizetendő összeget.

 • Otthonról netbankon keresztül, vagy számlavezető bankfiókjába befáradva is felhatalmazást adhat.
 • A megbízást követően csak a fedezetet kell a számláján biztosítania, a többit - így a díjfizetési mód átállítását is - automatikusan Biztosítónk intézi.
 • Nem kell arra figyelnie, hogy mikor van a biztosítási díjfizetés esedékessége, ugyanis az NN Biztosító minden esedékes díjfizetéskor automatikusan és közvetlenül a bankszámláról emeli le a fizetendő összeget.
 • Évfordulós díjváltozás esetén pedig automatikusan az aktuális díj kerül levonásra - mely díjváltozásról természetesen előzetesen írásban tájékoztatjuk Önt.

Hogyan adhat csoportos beszedési megbízást netbankján keresztül?

Netbankjába belépve keresse meg a csoportos beszedési megbízásra vonatkozó menüpontot, majd a szolgáltatók listájából válassza ki az "NN Biztosító" szolgáltatót (azonosító: A10492033T244). A fogyasztóazonosító mezőbe írja be szerződésének a 8 számjegyből álló kötvényszámát. Kérjük, kizárólag ezt a 8 számjegyet adja meg a sikeres csoportos beszedés érdekében! Fontos: csoportos beszedési megbízás kizárólag forint alapú lakossági folyószámlaszámra adható meg.

Díjfizetési mód átállítása átutalásos fizetési módra

Biztosításának díját igénye szerint banki átutalással is teljesítheti, mely kategóriába az alábbi tranzakciók tartoznak bele:

 • eseti- vagy rendszeres banki átutalás,
 • OTP SimplePay alkalmazás segítségével bankkártyás fizetés (NN Direkt hozzáféréssel rendelkező ügyfeleink számára elérhető).

Mi a teendője?

Első lépésként kérjük, hogy igényelje a biztosítási szerződéséhez kapcsolódó jelenlegi Postai utalványos díjfizetési módjának módosítását Átutalásosra, melyet az alábbi módokon tehet meg.

Kérjük, hogy társaságunknak küldött levélben nyilatkozzon arról, hogy postai utalványos (készpénzátutalási megbízás) díjfizetési módról a következő díjfizetés esedékességétől szeretne áttérni átutalásosra, és hogy szerződése díjának átutalását Ön intézi! Kérjük, hogy a levélben mindenképp tűntesse fel Biztosítási szerződése(i) számát, amely(ek)re az igény vonatkozik! Ezen nyilatkozatot aláírással ellátva kérjük, hogy az alábbi csatornák bármelyikén küldje el Biztosítónk felé:

a.) Amennyiben rendelkezik NN Direkt hozzáféréssel

 • NN Direkt rendszerünkbe történő bejelentkezést követően az érintett szerződésen belül az "Online ügyintézés" menüpontban a "Meglévő szerződéssel kapcsolatos ügyintézés" alatt találhatja meg a "Díjfizetési mód és gyakoriság módosítást" Erre kattintva szükséges a fent említett nyilatkozatát AVDH-val (Azonosításra Visszavezetett Dokumentum Hitelesítés) hitelesítve elküldenie. Az AVDH azonosítás pontos folyamatát itt ismerheti meg.

b.) Amennyiben nem rendelkezik NN Direkt hozzáféréssel

 • postai úton, a 1364 Budapest, Pf.: 247 postacímre küldött levélben,
 • fax üzenetben: +36 1 267 4833, vagy
 • az nn@nn.hu címre küldött e-mailben, amennyiben a nyilatkozatát AVDH hitelesítéssel látta el.

Ezt követően nincs más teendője, mint netbankjában eseti- vagy rendszeres átutalási megbízással, valamint NN Direkt ügyfélportálunkon online bankkártyás fizetéssel rendeznie soron következő biztosítási díjait.

Eseti- vagy rendszeres átutalási megbízás

  

Főbb előnyei:

 • Amennyiben rendelkezik számlavezető bankjánál netbank hozzáféréssel, úgy akár otthona kényelméből is indíthat átutalást (de természetesen mindezt számlavezető bankfiókjába befáradva is megteheti).
 • Rendszeres átutalási megbízás esetén még amiatt sem kell aggódnia, hogy kicsúszik a fizetési határidőből. Nem kell minden átutalást egyénileg elindítania (mint az eseti átutalás esetén), hiszen számlavezető bankja az előre meghatározott időpontban, rendszerességgel és összeggel, automatikusan indítja el az átutalást a Biztosító felé.
 • Rendszeres átutalási megbízás esetén elegendő évente egyszer, az évfordulós díjváltozáskor felülvizsgálnia a megbízásban szereplő aktuális díj összegét.

Fontos! Kötvénykölcsön törlesztést csak az ING Bank N.V. Magyarországi Fióktelepénél vezetett számlaszámunkra lehet utalni az alábbiak szerint.

OTP Bankos számlaszámra történő befizetésnél

  Számlaszám Közlemény rovatba feltüntetendő
Első díjnál 11794008 20508720 Szerződő neve, Születési dátuma
Rendszeres díjnál 11794008 20508720 Szerződő neve, XRSzerződésszámX
Egyszeri díjnál 11794008 20508720 Szerződő neve, Születési dátuma, Egyszeri díj
Eseti díjnál 11794008 20508720 Szerződő neve, XTSzerződésszámX
Ajánlattal egy időben történő eseti díj befizetése esetén:
Szerződő neve, Születési dátuma

HUF alapú termék esetén IBAN: HU25 11794008-20508720-00000000 SWIFT: OTPVHUHB

EUR alapú termék esetén IBAN: HU61 11763945-00883881-00000000 SWIFT: OTPVHUHB

ING Bankos számlaszámra történő befizetésnél

  Számlaszám Közlemény rovatba feltüntetendő
Első díjnál 13700016 01853038 Szerződő neve, Születési dátuma
Rendszeres díjnál 13700016 01853021 Szerződő neve, XRSzerződésszámX
Egyszeri díjnál 13700016 01853021 Szerződő neve, Születési dátuma, Egyszeri díj
Eseti díjnál 13700016 01853021 Szerződő neve, XTSzerződésszámX
Ajánlattal egy időben történő eseti díj befizetése esetén:
Szerződő neve, Születési dátuma
Kötvénykölcsön törlesztésnél 13700016 01853090 Szerződő neve, Szerződés száma, Kölcsöntörlesztés

HUF alapú termék esetén IBAN:

 • HU15 13700016-01853021-00000000 SWIFT: INGBHUHB
 • HU84 13700016-01853038-00000000 SWIFT: INGBHUHB
 • HU44 13700016-01853090-00000000 SWIFT: INGBHUHB

EUR alapú termék esetén IBAN:

 • HU46 13789017-01853124-00000000 SWIFT: INGBHUHB

Online bankkártyás fizetés

Az NN Direkt portálon elérhető online bankkártyás fizetés kizárólag a forint alapú, rendszeres díjas szerződésekre vehető igénybe az első díj, a fizetési gyakoriság szerinti rendszeres díj, és a díjhátralék befizetésére. Egy tranzakció összege nem érheti el a 4 500 000 Ft-ot.

Az online bankkártyás fizetés nem vehető igénybe

 • egyszeri díj befizetésére,
 • befektetési egységekhez kötött szerződések esetén eseti díj befizetésére,
 • illetve kötvénykölcsön törlesztés megfizetésére.

Amennyiben szerződésén töredékdíjat tartunk nyilván, abban az esetben a díj kiegészítésre online bankkártyás fizetéssel nincs lehetőség. Ezen kívül az euróalapú szerződések esetén nem elérhető az online bankkártyás díjfizetés.

Az online bankkártyás fizetés kizárólag saját névre szóló bankszámlához kapcsolódó bankkártyával lehetséges.

Az online bankkártyás fizetéshez az alábbiakra lesz szüksége:

 • Kártyaszám (a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám)
 • Lejárati dátum (a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám)
 • Érvényesítési kód (a kártya hátlapján az aláírás panelen található számsor utolsó három jegye) (CVV2, vagy CVC2) Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található erre vonatkozó mezőt kérjük, hagyja üresen.

Elfogadott bankkártya típusok

 • Az OTP SimplePay internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.
 • Fontos tudni, hogy a Maestro és Visa Electron kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben rendszerünk képes elfogadni.

Általános tájékoztató a bankkártyás fizetési lehetőségről