Növelte piaci részesedését az NN Biztosító

Csaknem 20 százalékkal emelkedett az NN Biztosító díjbevétele idén a második negyedévben 2014 hasonló időszakához képest. A társaság mind a díjbevétel, mind az új üzletből származó állománydíj területén növelte piacrészét.

Az NN Biztosító díjbevétele 19,2 százalékkal emelkedett idén a második negyedévben 2014 azonos időszakához mérten. Az új szerződések állománydíja 10,2 százalékkal emelkedett ugyanebben az időszakban. Ebben a negyedévben az NN Biztosító 3,5 százalékponttal - 15,6-ről 19,1 százalékra - növelte részesedését* Magyarországon díjbevétel alapján, azaz tovább erősítette piacvezető szerepét az életbiztosítási piacon.

Magyarországon a második negyedévben az NN Biztosító hozta az összes új életbiztosítási értékesítés 13,6 százalékát. Ez szintén növekedés az egy évvel korábbihoz képest, akkor ugyanis ez az érték 11,2 százalék volt. A növekvő értékesítésben fontos szerepet játszott az, hogy az NN Biztosító sikeresen valósítja meg célját, hogy az életbiztosítás klasszikus szerepére, a biztosítási védelem kialakítására helyezi a hangsúlyt kínálatában. A cég ennek érdekében vezette be idén tavasszal új, testre szabható kockázati termékét, az Életút programot, és újította meg a kritikus betegségekre szóló biztosítási palettáját, amely a pénzbeli segítségen túl orvosi asszisztencia-szolgáltatásokat is nyújt nem várt élethelyzetekben - váratlan betegség vagy műtéti beavatkozás esetén.

'Terveinknek megfelelően jelentősen nőtt a biztosítási védelem aránya az új szerződések esetén, ami azt mutatja, hogy ügyfeleink közül egyre többen tesznek lépéseket saját és családjuk biztonságának megteremtése érdekében. A számok azt bizonyítják, hogy ebben megfelelő partnerre leltek cégünkben' - mondta Cornelia Coman, az NN Biztosító vezérigazgatója.

*A piacrészeket a Cardiff Biztosító eredményei nélkül számítjuk.

Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN
sajtoszoba_img_sarvarimarcell.png

Sárvári Marcell

Vállalati kommunikációs menedzser

sarvari.marcell@nn.hu

Videóink

Tekintse meg videócsatornánkat!

Youtube

Képek

Itt tölthet le képeket az NN Group életéről.

Flickr