Mivel a gazdasági folyamatok folyamatosan változnak érdemes még tudatosabbnak lennünk, és minél változatosabb formában tennünk a saját anyagi biztonságunkért. 

Szeretnék megtakarítani

Tudatosan a jövőért

Egy olyan eurós megtakarítással, mint a Vista rendszeres díjas befektetési egységhez kötött életbiztosítás tehetsz azért, hogy ami ma igazán fontos számodra az életedben, azt 10-15 vagy akár 20 év múlva is megengedhesd magadnak és szeretteidnek.

  • Pénzed euróban tartjuk nyilván és fizetjük ki.
  • Biztosítási védelemben is részesülhetsz.
  • Széles eszközalap kínálatból választhatsz kockázatvállalási hajlandóságod szerint.

Kezdjünk el beszélgetni!

Add meg elérhetőséged, és kollégánk - munkaidőben 2 órán belül - felveszi Veled telefonon a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessetek egy online vagy személyes beszélgetésre. A telefonszám, amelyről keresni fogunk: +36-1-998-0123.

Mobiltelefonszám
+36

71 eurótól havonta

Már havi 71 euróval is elindíthatod megtakarításod, ha Vista rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosításod minimum 15 éves időtávra megkötöd.

Hogyan kalkuláltunk?

A Vista rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás megkötésére a jelzett díjon 2022. szeptember 26-tól visszavonásig tehetsz biztosítási ajánlatot.

A befektetési díjrész minimum összege a díjfizetési tartam függvényében:

  • 10-14 év között 95 euró/hó
  • 15-30 év között 70 euró/hó

A biztosítási díj nagyságát, a díjfizetés gyakoriságát a befektetési díjrész minimumértékének figyelembevételével, Te választod meg, céljaid és megtakarítási lehetőségeid függvényében. 

A Vista rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás a választott díjfizetési tartam idejére baleseti halál fedezetet is nyújt, melynek kezdeti biztosítási összege 5 000 euró. A biztosítási elem díja erre a biztosítási összegre a biztosított 65 éves koráig havi 0,71 euró, 66 és 80 éves kora között pedig havonta 0,85 euró.

A havonta fizetendő díj a befektetés díjrészből és a kockázati díjrészből (baleset halálra szóló biztosítási elem és a választott kiegészítő biztosítások díja) tevődik össze.

A havidíj a szerződési feltételekben foglaltak szerint változik a tartam során. 

A szerződéskötésre, a szolgáltatásra, valamint a mentesülésekre és kizárásokra, a díj- és biztosítási összeg módosulásra vonatkozó szabályokat az NN Biztosító Zrt. Általános Életbiztosítási Szabályzata és a 128 jelű rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosításának Különös Feltételei, Mellékletei, illetve a vonatkozó Kiemelt információkat tartalmazó dokumentum, valamint az Adózási tájékoztató tartalmazzák. Ezekről az NN Biztosító ügyfélszolgálatán kívül a Dokumentumtárban is tájékozódhatsz. 

A jelen oldalon található információ a tájékoztatás célját szolgálja, mely nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, a biztosítási termékek részletes ismertetésének, és nem helyettesíti a szerződési feltételekben leírtakat. A befektetési és az árfolyamkockázatot a Szerződő viseli. Kérjük, hogy a Vista rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítási szerződés megkötése előtt a termékekhez kapcsolódó dokumentumokat alaposan olvasd át, és csak ezek ismeretében, és megértése esetén kösd meg az életbiztosítási szerződést!
 

Eurós megtakarításunkról röviden

Kinek ajánljuk?

Ez az eurós megtakarítási lehetőség segítséget nyújthat, ha 

  • rendszeres megtakarítási lehetőséget keresel euróban 
  • el tudod fogadni, hogy bizonyos pénzügyi kockázatokért cserébe akár magasabb hozamot érhetsz el, de befektetéseid értéke nőhet és csökkenhet is
  • bízol az euró hosszú távú stabilitásában

Meghatározott időszakra gyűjthetsz

Céljaidhoz igazítva választhatsz, hogy 10-15 vagy akár 20 éves megtakarítási célú életbiztosítást attól függően, hogy esetleg újszülött gyermeked számára vagy későbbi terveidet megvalósítására szeretnél megtakarítani.

Rendszeresen tehetsz félre

Ez egy havi rendszerességű megtakarítás, ahol a havi minimum díj összege meghatározott, de természetesen dönthetsz úgy is, hogy ennél magasabb összegeket teszel félre, amit az évek során is növelhetsz.

Ha átmeneti pénzzavarba kerülnél, akkor a szerződés megszüntetése helyett a harmadik biztosítási évfordulótól a díjcsökkentés (minimumdíj szintig) vagy a díjmentesítés is megoldást jelenthet az átmeneti időszakra a meghatározott feltételek mellett.

Euróban takaríthatsz meg

Pénzed euróban tartjuk nyilván és fizetjük ki. Ha esetleg éppen nincs eurós jövedelmed vagy eurós tartalékod, havi megtakarításod befizetheted forintban is – ez esetben az átváltás költségével és az árfolyamváltozásból eredő díjváltozással, valamint az árfolyamkockázattal is kalkulálnod kell.

Rugalmasan kezelheted

Kockázatvállalási hajlandóságodnak megfelelően eszközalapok széles kínálatából választhatsz. Emellett, ha nincs időd napi szinten, aktívan foglalkozni pénzügyeiddel, választhatod a befektetési osztályunk szakértői által összeállított és kezelt céldátum eszközalapokat.

Bebiztosíthatod céljaidat

Megtakarítási célú életbiztosításodhoz beépített védelem is tartozik baleseti halál esetére. De ne gondoljunk rögtön a legrosszabbra, épp elég egy átmeneti munkanélküliség, váratlan műtét vagy akár egy komolyabb, kritikus betegség. Ilyenkor anyagi segítséget nyújthatnak a további választható kiegészítő biztosításaink is.

További részletek

Eurós megtakarítási lehetőségünkkel, a Vista rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítással kapcsolatos további részleteket a Letölthető tájékoztatóban, a Kapcsolódó dokumentumokban, valamint a termékismertető oldalunkon olvashatsz.

Kezdj el tenni a jövődért!

Megéri, hiszen ez a kulcsa annak, hogy 10-15 vagy akár 20 év múlva is átélhesd azt, ami ma igazán fontos neked – és szeretteidnek.

Szeretnék megtakarítani

Megtakarítás forintban

Forintban fektetnél be biztosítási védelemmel jövőbeli céljaid elérése érdekében? Kattints és tudj meg többet a részletekről!

Részletek

5 kérdés, ha eurós megtakarításban gondolkozol

Vajon jobban járnánk, ha euróban tartanánk a megtakarításainkat? Érdemes több tényezőt is figyelembe vennünk a döntéshez.

Részletek

Készülj fel a jövőre!

Hallottál már a life design-ról? Ha gyűjtöttél már valamire, az elv ismerős. Most ugyanezt kell nagyban megvalósítanod.

Részletek

NN Biztosító Zrt. | 1139 Budapest, Fiastyúk utca 4-8.