Sajtóhírek

Az aktívkorú magyar lakosság majdnem fele tervez vagy rendelkezik már nyugdíjcélú megtakarítással

A nyugdíj-megtakarítást tervezők többsége sikeresen félre is tesz idős korára az NN Biztosító, a biztosítás világnapja alkalmából publikált kutatása szerint.

Részletek Sajtóanyag letöltése

Továbberősödik a futóláz: 15 százalékkal többet költünk a futásra, és egyre inkább társaságban szeretünk futni

A szeptember 9-i NN Páros Félmaratonon és a felkészülés során speciális kedvezményekre válthatják teljesítményüket a futók a runaddict alkalmazásban

Részletek Sajtóanyag letöltése

Gyerekek felügyelet nélkül: hány éves kortól hagyhatjuk otthon egyedül gyermekünket?

A nyári szünet alatt hatványozottan jelentkeznek a gyerekfelügyelettel kapcsolatos kérdések: bár a szülők több mint négyötöde szerint elsősorban a szülő feladata gyermekére vigyázni, a vakáció alatt legtöbben munkarendjük és szabadságkeretük miatt kénytelenek mégis külső segítséget bevonni.

Részletek Sajtóanyag letöltése

Ki-be kapcsolatható, óradíjalapú élet- és balesetbiztosítást vezet be az NN

Nemzetközi szinten is újító, használatalapon működő, akár egy órára is elérhető élet- és balesetbiztosítást vezet be az NN Biztosító.

Részletek Sajtóanyag letöltése

Csak a szülők harmada tervezi megtakarításból finanszírozni a továbbtanulást

Több tízezer hallgató kezdheti meg a tényleges felkészülést az egyetemi vagy főiskolai tanulmányaira, miután július 25-én kihirdetik a hivatalos felvételi ponthatárokat. A továbbtanulással járó tandíj-, szállás- és egyéb költségek azonban komoly kihívást jelenthetnek a szülőknek. Az NN Biztosító reprezentatív kutatása szerint a hazai szülők 37%-a tervezi megtakarításaiból finanszírozni gyermeke továbbtanulását, míg 28% úgy látja, hogy jövőbeli fizetése elegendő lesz arra, hogy a gyermek felsőoktatását támogatni tudja.

Részletek Sajtóanyag letöltése

Digitális eszközök gyerekkézben: majdnem minden kisiskolás használ okoseszközt

Magyarországon a 3 évnél fiatalabb gyermekek 42%-a rendszeresen használ valamilyen okoseszközt, és kisiskolás korra ez a szám 89%-ra nő - derül ki az NN Biztosító friss kutatásából.

Részletek Sajtóanyag letöltése

NN kutatás: a szülők kevesebb mint fele voksol a különórákra

A szülők kevesebb mint fele tartja helyesnek, ha a kötelező iskolai elfoglaltságok mellett a gyermek különórára is jár ? derül ki az NN Biztosító friss felméréséből.

Részletek Sajtóanyag letöltése

Boldog gyermekből boldog felnőtt? 4+1 tipp, hogy hogyan segíthetjük hozzá gyermekeinket a kiegyensúlyozott felnőttkorhoz

Az NN friss kutatásából kiderül, hogy a szülők számára a kiegyensúlyozott jövő az egyik legfontosabb cél a gyermekekkel kapcsolatban, azonban mindössze minden harmadik szülő gondolja azt, hogy biztosan tudja támogatni ebben utódját.

Részletek Sajtóanyag letöltése

sajtoszoba_img_korpamelinda.png

Korpa Melinda

Brand Manager

korpa.melinda@nn.hu
sajtoszoba_img_szokonyaistvan.jpg

Szokonya István

Brand Manager

szokonya.istvan@nn.hu

Videóink

Tekintse meg videócsatornánkat!

Youtube

Képek

Itt tölthet le képeket az NN Group életéről.

Flickr