Sajtóhírek

Beszáll a nem-élet üzletágba az NN Biztosító

Nem-életági termékei elindításával új tevékenységet indít Magyarországon az életbiztosításban 22 éve piacvezető NN Biztosító

Részletek Sajtóanyag letöltése

Új vezérigazgató az NN Biztosító élén

Michał Hucał személyében a tervek szerint 2020. január 1-jétől új vezérigazgató veszi át a magyarországi NN Biztosító vezetését.

Részletek Sajtóanyag letöltése

Arany és bronz minősítést kapott az NN Biztosító a 2019-es HRKOMM Awardon

Az NN Biztosító arany és bronz minősítést kapott a 2019-es HRKOMM Awardon, ahol a legjobb HR megoldásokat díjazta a szakmai zsűri eredetiség, kreativitás és az eszköz hatását vizsgálva. Az elért eredmények alapján arany minősítést kapott az NN Biztosító employer branding stratégia kategóriában, bronz minősítést közösségimédia-alapú aktivitásért és a finalista pályázatok közé jutott a videós megoldások kategóriájában.

Részletek Sajtóanyag letöltése

A biztonságos és "önjáró" megtakarítási megoldásokat szeretik a magyarok

Készpénz, bankbetét, életbiztosítás: ezekben az eszközökben tartják a pénzüket a megtakarítással rendelkező, internetező magyarok, de nagyot nőtt az állampapírok népszerűsége is.

Részletek Sajtóanyag letöltése

Hétvégén startol a XIII. NN Ultrabalaton

Rekord létszámmal és rekordgyors nevezéssel indulhat ismét Magyarország legnépszerűbb futórendezvénye, az NN Ultrabalaton

Részletek Sajtóanyag letöltése

Kivételes teljesítményéért kapott díjat a világrekorder maratonista

Eliud Kipchoge, az NN Running Team maratonistája hétfőn vehette át az Exceptional Achievement Awardot Monacóban, miután a tavalyi berlini maratonon új világrekordot állított fel.

Részletek Sajtóanyag letöltése

Nemzetközi díjat nyert a magyar biztosítási applikáció

Nemzetközi elismeréssel kezdte az évet az NN Biztosító óraalapú, applikáción keresztül működő protect.me biztosítása. A magyar fejlesztés ?Service design?, azaz szolgáltatástervezés kategóriában hozta el az egyik legelismertebb dizájndíjat a hat és fél évtizedes múltra visszatekintő iF Design Award-ról.

Részletek Sajtóanyag letöltése

Top Employer: emberközpontúságáért kapott díjat az NN Biztosító

A 2018-as Szerethető munkahely díj után újabb munkáltatói díjat, Top Employer Europe és Magyarország tanúsítványt nyert el az NN Biztosító. A nemzetközi Top Employer Institute a munkavállalókat előtérbe helyező HR-stratégiát követő munkáltatókat részesíti ebben az elismerésben, akik célja minél jobb munkafeltételeket biztosítani a munkatársak számára.

Részletek Sajtóanyag letöltése

sajtoszoba_img_sarvarimarcell.png

Sárvári Marcell

Vállalati kommunikációs menedzser

sarvari.marcell@nn.hu

Videóink

Tekintse meg videócsatornánkat!

Youtube

Képek

Itt tölthet le képeket az NN Group életéről.

Flickr