Sajtóhírek

Futóvilágsztár üzent a magyar futóknak és az NN Ultrabalaton híveinek

Az NN Biztosító újabb három évre kötelezte el magát az esemény főtámogatójaként.

Részletek Sajtóanyag letöltése

Hétvégén startol a globális virtuális maratonváltó, a MA RA TH ON: Run as one

Globális virtuális maratonváltót indít MA RA TH ON címmel az NN Running Team hosszú távú támogató partnerei, az NN Csoport és a Maurten segítségével. A jelentkezés mindenki számára nyitott és ingyenes, a június 6-7-i megmérettetésen ráadásul a futás szerelmesei az NN Running Team világsztárjaival, Eliud Kipchoge-val, Kenenisa Bekele-vel, Joshua Cheptegei-el és Geoffrey Kamwororral is összemérhetik teljesítményüket, sőt akár egy csapatba is kerülhetnek velük.

Részletek Sajtóanyag letöltése

Az ELTE PPK Pszichológiai Intézet szakembereivel indít ingyenes pszichológiai tanácsadást a Facebookon az NN Biztosító

Családi feszültségek, magány, egészségügyi és megélhetési félelmek ? a járványhelyzetben fokozódó feszültség és stressz oldásában kíván közvetlen segítséget nyújtani az NN Biztosító és az ELTE PPK Pszichológiai Intézet szakembereinek közös online kezdeményezése, az Üljünk le egy szóra! A sorozatban pszichológusok, klinikai szakpszichológusok és pszichiáterek beszélnek azokról a témákról és problémákról, amelyeket gyakran tabuként kezelünk, de a koronavírus-járvány idején még erőteljesebben érinthetnek minket.

Részletek Sajtóanyag letöltése

Fontos termékmódosítással kedvez az NN Biztosító a koronavírus miatt kórházi kezelésre szorulóknak

Egyedülálló és a koronavírussal kezelt betegek számára komoly segítséget jelentő módosítást jelentett be az NN Biztosító: a piacon bevett 90-180 nap helyett már 14 nap után folyósítja kórházi napi térítéseit egyes termékeinél. A kockázatkizárási idő jelentős lerövidítése mellett a biztosító továbbra is a szerződésben szereplő összeg kétszeresét téríti az intenzív osztályon történő kezelés idejére, ami szintén fontos támogatás lehet az érintettek számára.

Részletek Sajtóanyag letöltése

A biztosítókat is elérte a koronavírus, nagy ugrásra készül az NN

Ezer szálon hat a magyar biztosítási szektorra is a koronavírus-járvány. Az egyik legnagyobb hazai életbiztosító, az NN ettől függetlenül továbbra is kitart amellett, hogy a tavaly év végi bejelentésének megfelelően elindítja nem-életbiztosítási üzletágát.

Részletek Sajtóanyag letöltése

Ősszel rendezik meg a 2020-as NN Ultrabalatont

Október első hétvégéjén rendezik meg a májusról elhalasztott 2020-as NN Ultrabalatont. A szervezők információi szerint a versenyközpont továbbra is Balatonfüred, a táv pedig 220 kilométer. A halasztás mellett az egész világot sújtó új típusú koronavírus-járvány miatt döntöttek a szervezők.

Részletek Sajtóanyag letöltése

Baranyai Dávidot tervezi kinevezni a magyarországi NN Biztosító megbízott vezérigazgatójának az NN Csoport

Szabályozói jóváhagyás esetén a társaságnál 2016 óta értékesítési vezetőként dolgozó Baranyai Dávidot tervezi kinevezni megbízott vezérigazgatónak az NN Biztosító.

Részletek Sajtóanyag letöltése

Kapcsolataink határozzák meg, hogy mennyire vagyunk boldogok

A magyarok többsége boldog, és a magány inkább tesz boldogtalanná, mint a pénz hiánya - derül ki az NN Biztosító reprezentatív kutatásából.

Részletek Sajtóanyag letöltése

sajtoszoba_img_sarvarimarcell.png

Sárvári Marcell

Vállalati kommunikációs menedzser

sarvari.marcell@nn.hu

Videóink

Tekintse meg videócsatornánkat!

Youtube

Képek

Itt tölthet le képeket az NN Group életéről.

Flickr