Webtartalom-megjelenítő [Webtown]

Sajtóhírek

Változó megtakarítási szokások: a likviddé tehető lehetőséget keresik a magyarok a háborús bizonytalanságban

Megtakarítási szokásaik átalakításával reagáltak a magyar háztartások a háborús bizonytalanságra és a megugró inflációra az első negyedévben. A megtakarítások volumene – igaz, lassuló tempóban – tovább nőtt, a szerkezete viszont átalakult: a bizonytalanságra adott reakcióként látványosan megnőtt a könnyen likviddé tehető formák, például a befektetési alapok népszerűsége. A hosszú távú megtakarításaik mellett ugyanakkor kitartanak az emberek: az életbiztosításokban tartott megtakarítások szintje a pandémia kezdete óta változatlan.

Részletek Sajtóanyag letöltése

Díjmentesen igénybevehető Ukrán Egészségvonallal segíti a menekülteket az NN

Már elérhető az NN Biztosító ukrán nyelvű, Ukrán Egészségvonal-szolgáltatása, hogy megkönnyítse az orosz-ukrán háború elől hazánkba menekülő, arra rászoruló személyek egészségügyi ellátáshoz jutását. Az ukrán nyelven elérhető orvosi tanácsadást, illetve gyógyszerek, vizsgálatok, ügyeletek és intézmények elérhetőségeit biztosító szolgáltatás célja, hogy az új környezetben segítséget nyújtson az otthonukat elhagyni kényszerülőknek.

Részletek Sajtóanyag letöltése

Újabb fontos adománnyal támogatja a humanitárius segítségnyújtást az NN Biztosító

Felelősségünknek érezzük, hogy támogassuk az ukrán válság nyomán bajba jutott embereket és családokat. A non-profit szervezetekkel való egyeztetések alapján az NN Biztosító egy új kisbuszt biztosított a humanitárius munka támogatására.

Részletek Sajtóanyag letöltése

Van kiút az időcsapdából

A mában élünk, de a holnap miatt stresszelünk - ez a kettősség jellemző az emberek többségére. A megoldást a tervezés, a részcélok kijelölése és a hosszú távú gondolkodás jelenti.

Részletek Sajtóanyag letöltése

VIDEO: Újra NN Szedd a lábad! - a legfenntarthatóbb testedzés

Idén PLOGGING, azaz szemétszedő futás vezette fel a tavaszi futószezon legújabb versenyét, a budapesti NN City Runt. A rendezvény célja az egészséges tesztmozgás mellett ? vagy inkább közben ? a futóverseny útvonalának megtisztítása volt, közösségi élménnyé változtatva a város fenntarthatóbbá tételét.

Részletek Sajtóanyag letöltése

Szolidaritás és tájékoztatás az ukrán háború kapcsán

Az utóbbi napok eseményeit figyelve az NN-t és minden munkatársát aggodalommal tölti el a kialakult helyzet és az érintettek sorsa.

Részletek Sajtóanyag letöltése

Ageizmus II - Mit árulnak el rólunk saját sztereotípiáink?

A nyugdíjaslétre veszteségként tekintünk, a boldog nyugdíjaskorhoz így először meg kell szabadulnunk ettől a hamis sztereotípiától.

Részletek Sajtóanyag letöltése

A sérthetetlenség mítosza

A hosszú távú célok elérésének legfőbb akadálya a halogatás. Ez sokszor az irreális optimizmusból fakad, de a nyugdíj esetében biztosan hibás stratégia.

Részletek Sajtóanyag letöltése

pr_sarvari_marcell

Sárvári Marcell

Vállalati kommunikációs menedzser

sarvari.marcell@nn.hu
sajtoszoba_img_sarvarimarcell.png

pr_youtube

Videóink

Tekintse meg videócsatornánkat!

Youtube

pr_flickr

Képek

Itt tölthet le képeket az NN Group életéről.

Flickr