Sajtóhírek

A biztosítókat is elérte a koronavírus, nagy ugrásra készül az NN

Ezer szálon hat a magyar biztosítási szektorra is a koronavírus-járvány. Az egyik legnagyobb hazai életbiztosító, az NN ettől függetlenül továbbra is kitart amellett, hogy a tavaly év végi bejelentésének megfelelően elindítja nem-életbiztosítási üzletágát.

Részletek Sajtóanyag letöltése

Ősszel rendezik meg a 2020-as NN Ultrabalatont

Október első hétvégéjén rendezik meg a májusról elhalasztott 2020-as NN Ultrabalatont. A szervezők információi szerint a versenyközpont továbbra is Balatonfüred, a táv pedig 220 kilométer. A halasztás mellett az egész világot sújtó új típusú koronavírus-járvány miatt döntöttek a szervezők.

Részletek Sajtóanyag letöltése

Baranyai Dávidot tervezi kinevezni a magyarországi NN Biztosító megbízott vezérigazgatójának az NN Csoport

Szabályozói jóváhagyás esetén a társaságnál 2016 óta értékesítési vezetőként dolgozó Baranyai Dávidot tervezi kinevezni megbízott vezérigazgatónak az NN Biztosító.

Részletek Sajtóanyag letöltése

Kapcsolataink határozzák meg, hogy mennyire vagyunk boldogok

A magyarok többsége boldog, és a magány inkább tesz boldogtalanná, mint a pénz hiánya - derül ki az NN Biztosító reprezentatív kutatásából.

Részletek Sajtóanyag letöltése

Másodszor lett tagja a legjobb munkahelyek mezőnyének az NN Biztosító

Egy jó munkahely nem csupán magához vonzza a minőségi munkaerőt, hanem képes meg is tartani, amihez többre van szükség emberközpontú HR-folyamatoknál: élménnyé kell tenni a munkát - vallják az NN Biztosítónál, amely második alkalommal érdemelte ki a nemzetközi Top Employer Institute Top Employer Europe és Magyarország tanúsítványait.

Részletek Sajtóanyag letöltése

Beszáll a nem-élet üzletágba az NN Biztosító

Nem-életági termékei elindításával új tevékenységet indít Magyarországon az életbiztosításban 22 éve piacvezető NN Biztosító

Részletek Sajtóanyag letöltése

Új vezérigazgató az NN Biztosító élén

Michał Hucał személyében a tervek szerint 2020. január 1-jétől új vezérigazgató veszi át a magyarországi NN Biztosító vezetését.

Részletek Sajtóanyag letöltése

Arany és bronz minősítést kapott az NN Biztosító a 2019-es HRKOMM Awardon

Az NN Biztosító arany és bronz minősítést kapott a 2019-es HRKOMM Awardon, ahol a legjobb HR megoldásokat díjazta a szakmai zsűri eredetiség, kreativitás és az eszköz hatását vizsgálva. Az elért eredmények alapján arany minősítést kapott az NN Biztosító employer branding stratégia kategóriában, bronz minősítést közösségimédia-alapú aktivitásért és a finalista pályázatok közé jutott a videós megoldások kategóriájában.

Részletek Sajtóanyag letöltése

sajtoszoba_img_sarvarimarcell.png

Sárvári Marcell

Vállalati kommunikációs menedzser

sarvari.marcell@nn.hu

Videóink

Tekintse meg videócsatornánkat!

Youtube

Képek

Itt tölthet le képeket az NN Group életéről.

Flickr