Webtartalom-megjelenítő [Webtown]

Sajtóhírek

Ismét Magyarország legjobb munkaadói között az NN Biztosító

Sorozatban ötödször nyerte el a Top Employer Hungary minősítést az NN Biztosító, a hazai vállalatok között pedig a harmadik legjobb munkáltatónak értékelte az NN-t a Top Employer Institute független zsűrije.

Részletek Sajtóanyag letöltése

Az élelmiszereken próbál spórolni a magyarok többsége

Kétharmaduk így is igyekszik tartani hosszú távú megtakarításait

Részletek Sajtóanyag letöltése

LEGYÉL TE IS ANGYAL! Ünnepi varázslat több mint 100 hátrányos helyzetű gyermek karácsonyán a Karitáció Alapítvány segítségével

Az adventi időszak kezdetével indul immár harmadik éve a Karitáció Alapítvány Angyalai és az NN Biztosító Zrt. összefogásával indított program, amely lehetőséget ad arra, hogy ünneppé varázsoljuk több mint 100 hátrányos helyzetű gyermek karácsonyát.

Részletek Sajtóanyag letöltése

Tovább szeretnénk élni, de az anyagiak miatt veszélyben érezzük a boldogságunkat

Az első négyben vannak a magyarok azon a listán, hogy az egyes nemzetek mennyire vágynak a hosszabb életre, holott a hazai válaszadók jelentős része tudja, nincs felkészülve ennek kihívásaira.

Részletek Sajtóanyag letöltése

Így gondoskodhatunk vállalatunk versenyképességéről recesszió idején

A piacon tapasztalt egyre komolyabb nehézségek közepette a legtöbb vállalatvezető tisztában van vele, milyen fontos a tehetséges munkatársak bevonzása és megtartása. A munkáltatói értékajánlat egyik legfontosabb eleme lehet a céges csoportos életbiztosítás, amellyel támogathatjuk a munkatársak biztonságérzetét, különösen a maihoz hasonló turbulens időszakokban.

Részletek Sajtóanyag letöltése

Progresszív rezsitámogatást ad az NN Biztosító a dolgozóinak

A fűtési szezonra szóló, maximum havi bruttó 65 ezer forintos rezsitámogatást nyújt munkatársainak az NN Biztosító. A társaság ezzel mintegy 350 kollégáját segíti az infláció és a megnövekedett energiaárak közepette, méghozzá méltányossági alapon.

Részletek Sajtóanyag letöltése

Erőt adó autogramok: a Magyar Hospice Alapítvány betegeinek gyűjt támogatást Eliud Kipchoge

A hospice világnap alkalmából a világ legismertebb maratonfutója, az olimpiai bajnok Eliud Kipchoge is segíti a Magyar Hospice Alapítvány javára október 11-én induló jótékonysági kezdeményezést.

Részletek Sajtóanyag letöltése

Nem vagyunk felkészülve a hosszabb életre

A magyar az egyik olyan nemzet, amely leginkább vágyik a hosszabb, akár 96 évig tartó életre, ám az ezzel járó anyagi és más kihívásokra egyelőre nem vagyunk felkészülve – derül ki az NN Biztosító nemzetközi kutatásából.*

Részletek Sajtóanyag letöltése

pr_sarvari_marcell

Sárvári Marcell

Vállalati kommunikációs menedzser

sarvari.marcell@nn.hu
sajtoszoba_img_sarvarimarcell.png

pr_youtube

Videóink

Tekintse meg videócsatornánkat!

Youtube

pr_flickr

Képek

Itt tölthet le képeket az NN Group életéről.

Flickr