Sajtóhírek

300 ezer daganatos beteg él Magyarországon

A rák világnapja alkalmat ad arra, hogy rendszerezzük, amit a betegségről tudunk és felmérjük, hogyan előzhetjük meg, illetve hogyan küzdhetünk meg vele sikeresen.

Részletek Sajtóanyag letöltése

Pénzügyi tervvel is készülünk a nyugdíjra

A magyarok közel kétharmada tud a nyugdíjbiztosításokhoz kapcsolt adójóváírási lehetőségről

Részletek Sajtóanyag letöltése

Nyugdíjasként is dolgoznának a magyarok

A magyarok többsége nyugdíjasként is dolgozna, leginkább azért, mert szeretne aktív maradni - derül ki az NN Biztosító reprezentatív kutatásából. Ám az aktív nyugdíjas éveket tervezők is heti egy-két napos elfoglaltságban gondolkodnak leginkább, ami nem válthatja ki az öngondoskodást, az előre tervezést.

Részletek Sajtóanyag letöltése

Új lehetőségek a rákdiagnosztikában

Ma már Magyarországon is elérhetők azok a molekuláris diagnosztikai eljárások, amelyekkel egyes ráktípusoknál - célzottan ható készítmények alkalmazásával - a betegség kiváltó okát lehet megszüntetni. Gondot jelent ugyanakkor, hogy a betegek sok esetben nem értesülnek időben és pontosan minden vizsgálati lehetőségről. Az NN Biztosító és az Oncompass együttműködése ezen a helyzeten igyekszik javítani.

Részletek Sajtóanyag letöltése

Elindult az NN Direkt és a Trendőr

Elindult az NN Biztosító új úgyfélportálja, az NN Direkt, mely az eddig működő személyes oldalakat váltja fel, és egyben új funkciókat tesz elérhetővé az NN ügyfelei számára. Az NN Direkt segítségével az NN Biztosító regisztrált ügyfelei kényelmesen hozzáférhetnek a szerződéseikkel kapcsolatos naprakész információkhoz.

Részletek Sajtóanyag letöltése

sajtoszoba_img_csandagergely

Csanda Gergely

Kommunikációs vezető

csanda.gergely@nn.hu

Videóink

Tekintse meg videócsatornánkat!

Youtube

Képek

Itt tölthet le képeket az NN Group életéről.

Flickr