Karrier

Karrier - youtube - nézz körül

Beágyazott alkalmazások

karrier főoldal bevezető

Dolgozz velünk!

Karrier - főoldal - content 1

Az NN 1991-ben Nationale-Nederlanden néven kezdte meg működését Magyarországon. Mindössze 6 év alatt piacvezetők lettünk és továbbra is meghatározó szereplői vagyunk a magyar életbiztosítási piacnak. 

Agilis módszertan szerint dolgozunk, 2019-ben döntöttünk úgy, hogy bevezetjük ezt a működést. Emellett a digitalizációra és az adatközpontú szemléletre is nagy hangsúlyt fektetünk, célunk, hogy olyan eszközökkel dolgozzunk melyek leegyszerűsítik a napi munkafolyamatokat. 

Karrier főoldal - agilis - 1 gombos banner

Karrier - főoldal - content 2

A világ, amelyben élünk folyamatosan változik, de ami számunkra igazán fontos, az ugyanaz marad: a család, a barátok, a szerelem, az egészség, az otthon és természetesen a munka. Ez utóbbi fontos része az életünknek. Te, több vagy mint egy kolléga, amit az NN-nél nagyon jól tudunk. A tudást nem csak a munkahelyünkön szerezhetjük meg, hiszen az életben betöltött összes szerepünkből merítünk valamit, melyet munkahelyi feladatainkba is integrálhatunk. Ez az, ami mindannyiunkat egyedivé tesz.

Karrier - youtube - you matter

Karrier - főoldal - content 3

Hisszük, hogy a különbségek tesznek minket jobbá, és hogy egyedi tehetségünkkel és látásmódunkkal mindannyian hozzájárulunk ahhoz, ami igazán számít. Közös bennünk a vágy, hogy a feladatainkat a legjobb tudásunk szerint végezzük, miközben jól érezzük magunkat együtt. Olyan kultúrát építünk, amely támogatja a nyitott gondolkodásmódot, a fejlődést és a tanulást, hogy a lehető legjobb irányba haladhassunk.

Mindannyian különbözőek vagyunk, ez a sokszínűség tesz minket erősebbé. Tanulunk egymástól és ezeket felhasználva fejlődünk tovább. Ez az, ami mellett kiállunk, ami összeköt és motivál bennünket és amit mindenki elvárhat tőlünk. 

Karrier - főoldal - értékeink - miért dolgozz velünk

Miért dolgozz velünk

Az a vállalat vagyunk, ahol "Te számítasz". Ami neked számít, az számít nekünk is. A munka fontos része az életünknek, és Te nem csak egy kolléga vagy, ezt jól tudjuk az NN-nél. Hisszük, hogy a különbözőségeink tesznek minket jobbá azzal, hogy új tehetségeket és egyedi nézőpontokat hozunk a cégkultúrába. Tarts velünk és járulj hozzá ahhoz, ami igazán számít. 

Karrier - főoldal - értékeink - történelmünk 2

Történelmünk

Az NN Biztosító Zrt. az NN Group nyilvánosan jegyzett részvénytársaság tagja. A biztosítási és vagyonkezelő cégcsoport 11 országban van jelen, Európában és Japánban egyaránt a piac vezető szereplői közé tartozik. A több mint 175 éves múltra visszatekintő cégcsoport Hollandiából indult, és jelenleg több mint 15 000 munkatársával világszerte mintegy 18 millió ügyfele számára nyújt megbízható pénzügyi szolgáltatást.

Karrier - főoldal - értékeink - 3 - országok

Országok, ahol jelen vagyunk 

Belgiumban, Csehországban, Görögországban, Magyarországon, Törökországban, Japánban, Hollandiában, Lengyelországban, Romániában, Szlovákiában és Spanyolországban.  

Karrier - főoldal - értékeink - 4 - elkotelezettek

Elkötelezettek vagyunk a társadalom iránt

Az NN-nél szeretnénk pozitív hatást gyakorolni ügyfeleink életére. Ami magába foglalja azt is, hogy felelősek vagyunk a társadalom jólétéért is. Erőforrásainkkal és szakértelmünk segítségével hozzájárulunk a társadalom hosszútávú, fenntartható jólétének eléréséhez.

Karrier - főoldal - értékeink - 5 - sokszinuseg

Sokszínűség és elfogadás

Nálunk a sokszínűség és az elfogadás azt jelenti, hogy mindenkit a maga különbözőségeivel fogadunk el, ez tesz minket sikeresebbé. Együtt olyan környezetet építünk, amelyben az emberek szívesen látják, értékelik és tisztelik egymást.

Karrier - főoldal - értékeink - 6 - ertekeink

Értékeink 

Üzleti tevékenységünk az emberek és a bizalom köré szerveződik. Komolyan vesszük, hogy az emberek ránk bízzák pénzügyiket, ezt a bizalmat felelősséggel kezeljük. Az NN-nél segítünk az embereknek abban, hogy azzal törődhessenek, ami igazán fontos számukra. Mindezt az odafigyelés, átláthatóság és az elkötelezettség jegyében tesszük, ezek az értékek fejezik ki, amit fontosnak tartunk, amiben hiszünk, és amire törekszünk. 

NN Karrier Portál belépés

Kiválasztási folyamat - elosztó

Kiválasztási folyamat

Kiválasztási folyamat

A legmegfelelőbb jelölteket szeretnénk megtalálni nyitott pozícióinkra.

DISC - karrier

Te mennyire ismered önmagadat?

Segítünk, hogy megismerd egyéni képességeidet
Töltsd ki a tesztet, hogy megtudd, mely területeken vagy igazán erős!
Kitöltöm a tesztet

Like - karrier


Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is