Karrier

Dolgozz velünk!

NN Biztosító Zrt.

Aktuális központi állásajánlataink


Tovább az ajánlatokhoz

NN Értékesítési hálózat

Lehetőségek az értékesítési hálózatnál


Tovább az ajánlatokhoz

NN RAS Kft.

Nyitott pozíciók az NN RAS-nál


Tovább az ajánlatokhoz

Kik vagyunk?

Az NN Biztosító Zrt. az NN Group nyilvánosan jegyzett részvénytársaság tagja. Cégcsoportunk 11 országban van jelen, Európában és Japánban egyaránt a piac vezető szereplői közé tartozik. A több mint 175 éves múltra visszatekintő vállalat Hollandiából indult, és jelenleg több mint 15 000 munkatársával világszerte mintegy 18 millió ügyfele számára nyújt megbízható pénzügyi szolgáltatásokat.

Az NN 1991-ben Nationale-Nederlanden néven kezdte meg működését Magyarországon. Mindössze 6 év alatt piacvezetők lettünk és továbbra is meghatározó szereplői vagyunk a magyar életbiztosítási piacnak.

2019 óta agilis módszertan szerint dolgozunk, emellett a digitalizációra és az adatközpontú szemléletre is nagy hangsúlyt fektetünk munkánk során. Kattints ide ha többet olvasnál az agilis utazásunkról.

2024-ben hatodik alkalommal kapta meg a Top Employer tanúsítványt az NN Biztosító, magyarországi viszonylatban pedig a harmadik helyen szerepelünk a vállalatok között. Büszkék vagyunk erre az elismerésre és arra is, hogy kollégáink visszajelzései is ezt alátámasztják. Ezek mellett sokat teszünk a munkahely és magánélet egyensúlyáért, a támogató munkahelyi környezetért, így 2022-ben elnyertük a Családbarát vállalat díjat is.

Miért válassz minket?

Az a vállalat vagyunk, ahol "Te számítasz". Ami neked számít, az számít nekünk is. A munka fontos része az életünknek, és Te nem csak egy kolléga vagy, ezt jól tudjuk az NN-nél. Hisszük, hogy a különbözőségeink tesznek minket jobbá azzal, hogy új tehetségeket és egyedi nézőpontokat hozunk a cégkultúrába. Tarts velünk és járulj hozzá ahhoz, ami igazán számít.

Juttatások és lehetőségek

Versenyképes alapbér, cafetéria és bónusz

Otthonról dolgozunk időnk nagy részében, de van egy szuper irodánk, sok kollaborációs térrel, étkezővel ahol csapataink rendszeresen találkoznak

Jól megközelíthető az irodánk tömegközlekedéssel, de tudsz parkolni a mélygarázsban, van bringatárolónk öltözővel és zuhanyzóval

Fontos a testi, szellemi egészséged! Csoportos élet-, baleset, és egészségbiztosítása van minden dolgozónknak, szűrővizsgálatokat, előadásokat tartunk, a törvényi előíráson túl extra15 nap szabadság jár az apáknak gyermekük születésekor, munkavállalói támogató programunk jogi pénzügyi, pszichológiai segítséget biztosít, irodai masszázsra mehetsz és friss gyümölcsöt adunk minden kedden.

Képzések, fejlődési lehetőségek: folyamatos képzési lehetőségeket biztosítunk és támogatjuk az egyéni fejlődésedet, ambícióidat.

Légy te is az NN közösség része: csatlakozz az önkéntes programjainkhoz, gyere velünk a csapatépítőkre vagy légy a futócsapatunk része az NN Ultrabalaton vagy az NN City Run futóversenyeken!

Elkötelezettek vagyunk a társadalom iránt

Az NN-nél szeretnénk pozitív hatást gyakorolni ügyfeleink életére. Ami magába foglalja azt is, hogy felelősek vagyunk a társadalom jólétéért is. Erőforrásainkkal és szakértelmünk segítségével hozzájárulunk a társadalom hosszútávú, fenntartható jólétének eléréséhez.

Sokszínűség és elfogadás

Nálunk a sokszínűség és az elfogadás azt jelenti, hogy mindenkit a maga különbözőségeivel fogadunk el, ez tesz minket sikeresebbé. Együtt olyan környezetet építünk, amelyben az emberek szívesen látják, értékelik és tisztelik egymást

Értékeink

Üzleti tevékenységünk az emberek és a bizalom köré szerveződik. Komolyan vesszük, hogy az emberek ránk bízzák pénzügyiket, ezt a bizalmat felelősséggel kezeljük. Az NN-nél segítünk az embereknek abban, hogy azzal törődhessenek, ami igazán fontos számukra. Mindezt az odafigyelés, átláthatóság és az elkötelezettség jegyében tesszük, ezek az értékek fejezik ki, amit fontosnak tartunk, amiben hiszünk, és amire törekszünk.

Nézd meg, miért szeretnek a kollégáink nálunk dolgozni:

NN, az inspiráló munkahely

Milyen az NN közösség? Hogyan telnek nálunk a napok? Milyen programok, események vannak? Ismerj meg minket és azt, hogy miért szeretnek a kollégáink nálunk dolgozni.

Részletek

Ismerd meg az irodánkat

Az NN iroda megtervezése lehetőséget adott arra, hogy közösen alakítsunk ki egy, a vállalathoz és dolgozóihoz is méltó, kellemes hangulatú, ergonomikus munkakörnyezetet.

Részletek

Agilis víziónk

Hogy miért jó az Agilis? Mert segít, hogy kihozhasd magadból a legtöbbet. Teret, szabadságot és támogatást kapsz ahhoz, hogy előbbre lépj, döntéseket hozz és cselekedj.

Részletek

Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is