Megtakarítási célú életbiztosítások

Ha hosszú távú céljaihoz vagy gyermeke jövőjének megalapozásához keres megtakarítási formát, számíthat ránk. Megtakarítások forintban és euró alapon is.

Életkapu program

Rendszeres díjas

Az Életkapu program sajátossága, hogy a gyermeke jövőjét megalapozó megtakarítás mellett több váratlan eseményre is választható biztosítási védelem.

Részletek

Vista

Rendszeres díjas

Hosszú távú eurós megtakarítási lehetőséget nyújtó befektetési egységekhez kötött életbiztosítás amely baleseti vagy kockázati életbiztosítási védelmet is kínál.

Részletek

Vista

Egyszeri díjas

Megtakarítási és befektetési lehetőség euróban, baleseti halál védelemmel. Egyszeri, nagyobb összegű megtakarítását kockázatvállalási hajlandóságának megfelelően fektetheti be.

Részletek

Visio

Egyszeri díjas

A Visio egyszeri díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás forint alapú, megtakarítási, befektetési lehetőség életbiztosítási védelemmel, amely már 500 000 forint egyszeri díjjal elindítható.

Részletek

Visio

Rendszeres díjas

A Visio rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás forint alapú megtakarítási, befektetési lehetőség életbiztosítási védelemmel, amely már 10 000 forint havidíjjal elindítható.

Részletek

Patrónus

Olyan életbiztosítás, ahol a biztosított halála esetén átvállaljuk a díjfizetést, így gondoskodunk az előtakarékosság biztonságos folytatásáról.

Részletek

Talizmán

Garantált összegű kifizetést nyújtó, életbiztosítási védelemmel kombinált megtakarítási lehetőség.

Részletek

Miért válassza az NN Biztosítót?

A magyarországi NN Biztosító Zrt. az NN Csoport tagja. Az NN Csoport 12 000 munkatársa jelenleg 18 országban nyújt ügyfelei részére életbiztosítási, nyugdíj- és vagyonkezelői szolgáltatásokat.  Biztosítónk 1991 óta van Magyarországon, a magyar ügyfelek minden ötödik életbiztosításra fordított forintot az NN szakértelmére bíznak.
Forduljon bizalommal NN biztosítási tanácsadójához, vagy igényeljen személyes konzultációt a weboldalunkon, és kérésére partnerünk felkeresi Önt!

További hasznos cikkek

Szülőnek lenni annyi, mint önzetlenül gondoskodni

A rengeteg pozitívum mellett a gyermekvállalás felelősség is - hiszen mindannyian támogatni szeretnénk gyermekünket akkor, amikor továbbtanulásról van szó, amikor szakmát választ, elköltözik, vagy éppen belevág álmai megvalósításába.

Részletek

Kilenc tipp apukáknak: ezt tegyük, ha gyerekünk született

Ha már a kis rizikójú bevásárló listát abszolváltuk, érdemes a hosszútávú felkészülést is elkezdeni.

Részletek

Tippet adunk, mibe érdemes még fektetni

Ha egyetlen befektetési trendet kellene kiemelni, nehéz lenne mást felhozni, mint a biztonságra törekvést. De ez nem globális piaci kockázatkerülés, hanem a magyar megtakarítók kutatásokkal, felmérésekkel kimutatott reakciója.

Részletek
img_vista_hozamszamlalo

Eszközalap árfolyamok és hozamszámoló

Itt megtekintheti a befektetési egységekhez kötött életbiztosításainkhoz kapcsolódó eszközalapok árfolyamait, hozamait és mozgóátlagait.

Érdekel