Közlemények

Tájékoztató az eszközalapokat érintő rendelkezések feldolgozásáról

Tájékoztatjuk azon ügyfeleinket, akik befektetési egységekhez kötött életbiztosítással rendelkeznek, és a napokban rendelkezést szeretnének beküldeni NN Direkten keresztül, hogy a 2020. május 29. (péntek) 16:30 és 2020. június 2. (kedd) 16:30 között beérkezett rendelkezések feldolgozása a 2020. június 3-i árfolyamon történik, tekintettel a 2020. június 1-jei munkaszüneti napra.

Részletek

Változások az NN.hu és az NN Direkt elérhetőségéhez használható böngészők verzióiban

Tájékoztatjuk, hogy 2020. május 8-án 9 órától a www.nn.hu weboldal és az NN Direkt online ügyfélszolgálati portál kizárólag meghatározott böngésző verzióval lesz elérhető. Részletekért kérjük, kattintson.

Részletek

Változások a Csoportos Biztosítási adatvédelmi tájékoztató című dokumentumban

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2020. április 15. napjával módosult a Csoportos Biztosítási adatvédelmi tájékoztató c. dokumentum

Részletek

Tájékoztató a Kórházi napi térítésre szóló kiegészítő biztosítások szerződési feltételeinek változásáról

A járványügyi helyzetre való tekintettel a Biztosító a 918, 988 és C46 jelű kórházi napi térítésre szóló kiegészítő biztosítások esetében Ügyfelei javára egyoldalúan eltér a szerződési feltételekben meghatározottaktól.

Részletek

Biztosítási termékeink a koronavírus szemszögéből

Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat.

Részletek

Tájékoztató a Kórházi hotelszolgálatás kiegészítő biztosítás (Vitalitás) szolgáltatását érintő változásról

A SARS-CoV-2 koronavírus járvány okozta veszélyhelyzetre való tekintettel a fekvőbeteg ellátás a Vitalitás osztályon 2020. március 26. napjától nem elérhető. A kórházi hotelszolgáltatás helyett, az NN Biztosító Zrt. a zárójelentésben megjelölt betegségre vonatkozó normatív ápolási napokat és a vonatkozó Termékfeltétel mellékletében meghatározott napidíjat alapul véve, pénzbeli szolgáltatást nyújt a Biztosított részére feltéve, hogy az ellátás biztosítási eseménynek minősül a vonatkozó Szerződési Feltétel alapján.

Részletek

Tájékoztató személyes ügyfélszolgálati irodánk megváltozott nyitvatartási rendjéről

Tájékoztatjuk, hogy az Önök és munkatársaink egészségének, biztonságának megóvása érdekében. személyes ügyfélszolgálatunk (1068 Budapest, Dózsa György út 84/b.) további rendelkezésig az alábbi, megváltozott munkarend alapján tart nyitva:

Részletek

Biztonságos, elektronikus díjfizetési lehetőségek az NN Biztosítónál

Az NN Biztosító számára kiemelten fontos ügyfelei egészségének védelme, ezért a koronavírus okozta járványhelyzetben javasoljuk, hogy a készpénzátutalási megbízások (sárga csekk) személyes postai befizetése helyett válassza az elektronikus fizetési lehetőségek egyikét!

Részletek