Közlemények

Tájékoztató a Teladoc Hungary Kft. partnerünk szolgáltatásainak elérhetőségeiről

Az NN Biztosító a jelen járványügyi veszélyhelyzetben is folyamatos kapcsolatot tart a Teladoc Hungary Kft-vel annak érdekében, hogy ügyfeleinek a legjobb minőségű szolgáltatást biztosítsa.

Részletek

Tájékoztató személyes ügyfélszolgálati irodánk nyitvatartási rendjéről

A 1138 Budapest Váci út 133. szám alatt működő személyes ügyfélszolgálatunk 2020.11.16-tól további rendelkezésig megváltozott munkarend alapján tart nyitva.

Részletek

Tájékoztató a 909 jelű Kórházi hotelszolgálatás kiegészítő biztosítás ('Vitalitás') szolgáltatását érintő változásról

Magyarországot is elérte a SARS-CoV-2 koronavírus járvány második hulláma, amely kapcsán rengeteg információ hallható és olvasható a médiában, melynek következtében számos, a termékeinkhez kapcsolódó kérdés is felmerülhet ügyfeleinkben.

Részletek

Személyes ügyfélszolgálatunk végleges helyére költözik

2020. november 9-étől személyes ügyintézés céljából a 1138 Budapest, Váci út 133. szám alatt állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

Részletek

Ha most vált csoportos beszedéses vagy átutalásos fizetési módra, részt vehet nyereményjátékunkon!

Ha 2021. március 31-éig csoportos beszedésre vagy átutalásra módosítja rendszeres díjfizetésű biztosítása díjainak rendezési módját, úgy sorsoláson vehet részt, ahol megnyerheti az 5 db Apple iPhone SE (64 GB) egyikét! A további részletekről és feltételekről ide kattintva olvashat.

Részletek

Tájékoztatás új eszközalapok indulásáról

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy a piaci folyamatok és az ügyféligények figyelembevételével, eszközalap kínálatunkat 2020. október 14-én öt új forintban és két új euróban nyilvántartott eszközalappal bővítjük, amelynek részleteit az alábbiakban olvashatják.

Részletek

Ismerje meg a bankkártyás díjfizetés lehetőségének részleteit

A bankkártyás díjfizetés segítségével biztonságosan, és sorban állás nélkül is befizetheti forint alapú szerződéseinek első díját, rendszeres díját sőt, akár a díjelmaradást is.

Részletek

Tájékoztató a Kórházi napi térítésre szóló kiegészítő biztosítások szerződési feltételeinek változásáról

A járványügyi helyzetre való tekintettel a Biztosító a 918, 988 és C46 jelű kórházi napi térítésre szóló kiegészítő biztosítások esetében Ügyfelei javára egyoldalúan eltér a szerződési feltételekben meghatározottaktól, mely módosító rendelkezések az új szerződésekre vonatkozóan meghosszabbításra kerültek.

Részletek