Közlemények

Tájékoztató a Kórházi napi térítésre szóló kiegészítő biztosítások szerződési feltételeinek változásáról

A járványügyi helyzetre való tekintettel a Biztosító a 918, 988 és C46 jelű kórházi napi térítésre szóló kiegészítő biztosítások esetében Ügyfelei javára egyoldalúan eltér a szerződési feltételekben meghatározottaktól, mely módosító rendelkezések az új szerződésekre vonatkozóan meghosszabbításra kerültek.

Részletek

Biztosítási termékeink a koronavírus szemszögéből

Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat.

Részletek

Szolgáltatáskiesés az NN Direkten tervezett karbantartás miatt

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2020. szeptember 26-án reggel 08:00-tól előreláthatólag 2020. szeptember 27-én 17:00 óráig az NN Direkt informatikai karbantartást miatt nem lesz elérhető.

Részletek

Elköltöztünk!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy 2020. június 24-ével az NN Biztosító Zrt. székhelye megváltozott, az új székhelyünk 1139 Budapest, Fiastyúk utca 4-8.

Részletek

Szolgáltatáskiesés az nn.hu-n és az NN Direkten tervezett karbantartás miatt

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy 2020. június 25-én (csütörtökön) 20:00-tól tervezett karbantartást hajtunk végre rendszereinkben, ami előreláthatólag 4 órát vesz igénybe.

Részletek

Szolgáltatáskiesés az nn.hu-n és az NN Direkten tervezett karbantartás miatt

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy 2020. június 19-én (pénteken) 20:00-tól tervezett karbantartást hajtunk végre rendszereinkben, ami előreláthatólag 4 órát vesz igénybe.

Részletek

Június 18-tól továbbfejlesztés miatt szünetel a protect.me

Lassan 2 éve indítottuk el a protect.me alkalmazást, mely lehetővé tette a protect.me csoportos élet- és balesetbiztosítási szerződéshez történő csatlakozást, továbbá a biztosítási csomagok mögötti biztosítási fedezetek ki-be kapcsolhatóságát. Ez idő alatt számos alkalommal tudtuk biztosítani az önfeledt élményeket, az aktív kikapcsolódást a biztosítottaknak. De eljött az ideje, hogy az elmúlt évek tapasztalatai alapján továbbfejlesszük az alkalmazást és a biztosítási konstrukciót, hogy egy még jobb megoldással térhessünk vissza ügyfeleinkhez.

Részletek

Tájékoztató személyes ügyfélszolgálati irodánk megváltozott nyitvatartási rendjéről

Tájékoztatjuk, hogy 2020.06.04-től az NN Biztosító központi személyes ügyfélszolgálatának nyitvatartási rendje megváltozott, hétfőn 8:00-19:00 óráig, keddtől péntekig 08:00-16:00 óráig állunk Ügyfeleink rendelkezésére, az NN TeleCenter vonalain pedig hétfőn 08:00-19:00 óráig, keddtől péntekig 8:00-16:30 óráig várjuk Ügyfeleink hívását.

Részletek