Közlemények

Tájékoztató személyes ügyfélszolgálati irodánk megváltozott nyitvatartási rendjéről

Tájékoztatjuk, hogy az Önök és munkatársaink egészségének, biztonságának megóvása érdekében. személyes ügyfélszolgálatunk (1068 Budapest, Dózsa György út 84/b.) további rendelkezésig az alábbi, megváltozott munkarend alapján tart nyitva:

Részletek

Ügyfélszolgálati tájékoztató a koronavírussal kapcsolatos tudnivalókról

Az NN Biztosító számára kiemelten fontos ügyfelei és munkatársai egészségének védelme, ezért kérjük, hogy személyes ügyfélszolgálatunkat csak halaszthatatlan és elektronikus csatornáinkon vagy telefonos elérhetőségünkön nem elvégezhető ügyintézés esetén keresse fel.

Részletek

Biztosítási termékeink a koronavírus szemszögéből

Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat.

Részletek

Budapest Bank által kibocsátott ING Nívó, Trend hitelkártyával igénybe vehető 1% jóváírás

Az alábbiakban tájékoztatjuk a Budapest Bank által kibocsájtott ING Nívó / Trend hitelkártyával igényelhető 1%-os jóváírás feltételeiről és az ehhez szükséges tudnivalókról.

Részletek

Tájékoztatás a Telekommunikáció részvény eszközalap alapkezelési díjának csökkentéséről

A befektetési egységekhez kötött 007 jelű Univerzál, 008 jelű Élet Plusz, 009 jelű Csemete rendszeres díjas, valamint a 707 jelű Bónusz és 717 jelű Hollandus egyszeri díjas életbiztosítási szerződésekhez választható Telekommunikáció részvény eszközalap alapkezelési díja 2019. november 25-től 0,0%-ra csökkent.

Részletek

Tájékoztató a Telekommunikáció részvény eszközalap bezárásáról és az új Kommunikációs szektor részvény eszközalap megnyitásáról

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy a befektetési egységekhez kötött 007 jelű Univerzál, 008 jelű Élet Plusz, 009 jelű Csemete rendszeres díjas, valamint a 707 jelű Bónusz és 717 jelű Hollandus egyszeri díjas életbiztosítási szerződésekhez választható Telekommunikáció részvény eszközalapot 2019. november 30-án bezárjuk és ezzel együtt az említett befektetési egységekhez kötött életbiztosítási szerződésekhez 2019. december 1-én új eszközalapot vezetünk be Kommunikációs szektor részvény eszközalap néven.

Részletek

Tájékoztatás egyes eszközalapok befektetési politikájának módosulásáról

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy a befektetési egységekhez kötött egyes eszközalapok befektetési politikája 2019. december 1-jén megváltozik.

Részletek

Tájékoztatás új céldátum eszközalapok indulásáról

A piaci folyamatok és az ügyféligények figyelembevételével, eszközalap kínálatunkat 2019. szeptember 24-én egy forintos és egy eurós céldátum eszközalappal bővítjük, amelynek részleteit az alábbiakban olvashatják.

Részletek