Közlemények

Tájékoztatás a Telekommunikáció részvény eszközalap alapkezelési díjának csökkentéséről

A befektetési egységekhez kötött 007 jelű Univerzál, 008 jelű Élet Plusz, 009 jelű Csemete rendszeres díjas, valamint a 707 jelű Bónusz és 717 jelű Hollandus egyszeri díjas életbiztosítási szerződésekhez választható Telekommunikáció részvény eszközalap alapkezelési díja 2019. november 25-től 0,0%-ra csökkent.

Részletek

Tájékoztató a Telekommunikáció részvény eszközalap bezárásáról és az új Kommunikációs szektor részvény eszközalap megnyitásáról

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy a befektetési egységekhez kötött 007 jelű Univerzál, 008 jelű Élet Plusz, 009 jelű Csemete rendszeres díjas, valamint a 707 jelű Bónusz és 717 jelű Hollandus egyszeri díjas életbiztosítási szerződésekhez választható Telekommunikáció részvény eszközalapot 2019. november 30-án bezárjuk és ezzel együtt az említett befektetési egységekhez kötött életbiztosítási szerződésekhez 2019. december 1-én új eszközalapot vezetünk be Kommunikációs szektor részvény eszközalap néven.

Részletek

Tájékoztatás egyes eszközalapok befektetési politikájának módosulásáról

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy a befektetési egységekhez kötött egyes eszközalapok befektetési politikája 2019. december 1-jén megváltozik.

Részletek

Tájékoztatás új céldátum eszközalapok indulásáról

A piaci folyamatok és az ügyféligények figyelembevételével, eszközalap kínálatunkat 2019. szeptember 24-én egy forintos és egy eurós céldátum eszközalappal bővítjük, amelynek részleteit az alábbiakban olvashatják.

Részletek

Tájékoztatás az Aktív hozamfigyelő vegyes eszközalap - D és a Kiegyensúlyozott vegyes eszközalap - D eszközalapok alapkezelési díjának csökkentéséről

A befektetési egységekhez kötött 017 jelű életbiztosítás, 027 jelű Euro Alap, 077 jelű életbiztosítás, 727 jelű egyszeri díjas Euro Alap életbiztosítási szerződésekhez választható Aktív hozamfigyelő vegyes eszközalap - D és a Kiegyensúlyozott vegyes eszközalap - D eszközalapok alapkezelési díja 2019. július 1-től 1,5%-ra csökkent.

Részletek

NN Direkten elérhető a cégek ügyfél-azonosítási funkciója

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy 2019. június 18-tól jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező egyéb szervezet (továbbiakban: cég) ügyfeleink számára is elvégezhető az NN Direkten, az NN Biztosító online ügyfélportálján ?a pénzmosás és terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017. évi LIII. törvény? által előírt ügyfél-azonosítás.

Részletek

Tájékoztató az NN Biztosító Zrt. 738 és 748 egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosításainak megkötésére vonatkozóan

Tájékoztató az NN Biztosító Zrt. 738 és 748 egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosításainak megkötésére vonatkozóan

Részletek

Szolgáltatáskiesés a protect.me mobil alkalmazásban karbantartás miatt

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy 2019. június 17-én hétfőn 17:00-tól karbantartást hajtunk végre a protect.me mobil alkalmazás rendszereiben, ezen idő alatt az alkalmazásban a bejelentkezés funkció nem lesz elérhető.

Részletek