Közlemények

Szolgáltatáskiesés az nn.hu-n és az NN Direkten tervezett karbantartás miatt

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy 2021. február 27-én (szombaton) 20:00 órától tervezett karbantartást hajtunk végre rendszereinkben, ami előreláthatólag 4 órát vesz igénybe.

Részletek

Személyes ügyfélszolgálatunk február 15-én zárva tart

Tájékoztatjuk, hogy 2021.02.15-én a központi személyes ügyfélszolgálatunk technikai hiba miatt zárva tart, a technikai hiba elhárítása folyamatban van.

Részletek

Az Óbudai és a Belvárosi Irodánk új címre költözött

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy 2021. február 1-jével az NN Biztosító Zrt. Óbudai és Belvárosi Irodájának címe megváltozott, az új cím 1037 Budapest, Montevideo u. 16/B 2. emelet.

Részletek

Az NN irodája is Az Év Irodája jelöltjei között - KÉPEK

Idén tizenegyedik alkalommal keresi Az Év Irodája csapata "az év legjobbjait, akik formálják az irodapiacot, a munkáltatói kultúrát és évről évre új értéket teremtenek a hazai piacon".

Részletek

Szolgáltatáskiesés az nn.hu-n és az NN Direkten tervezett karbantartás miatt

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy 2021. január 16-án (szombaton) 20:00 órától tervezett informatikai karbantartást hajtunk végre rendszereinkben, ami előreláthatólag 3 órát vesz igénybe.

Részletek

Tájékoztató az eszközalapokat érintő rendelkezések feldolgozásáról

Tájékoztatjuk azon ügyfeleinket, akik befektetési egységekhez kötött életbiztosítással rendelkeznek, és a napokban rendelkezést szeretnének beküldeni NN Direkten keresztül, hogy a 2020. december 31. (csütörtök) 16:30 és 2021. január 04. (hétfő) 16:30 között beérkezett rendelkezések feldolgozása a 2021. január 05-i árfolyamon történik, tekintettel a 2021. január 1-jei munkaszüneti napra.

Részletek

Tájékoztató a Kórházi napi térítésre szóló kiegészítő biztosítások szerződési feltételeinek változásáról

A járványügyi helyzetre való tekintettel a Biztosító a 918, 988 és C46 jelű kórházi napi térítésre szóló kiegészítő biztosítások esetében Ügyfelei javára egyoldalúan eltér a szerződési feltételekben meghatározottaktól, mely módosító rendelkezések az új szerződésekre visszavonásig érvényesek.

Részletek

Tájékoztató személyes ügyfélszolgálati irodánk és telefonos ügyfélszolgálatunk nyitvatartási rendjéről

Központi személyes és telefonos ügyfélszolgálatunk 2020. december. 12. és 2020. december. 31. napján az alábbi megváltozott munkarend szerint működik.

Részletek