Közlemények

Ismételt ügyfél-azonosítás ügyfeleink részére

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy "a pénzmosás és terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017. évi LIII. törvény" értelmében kötelesek vagyunk minden ügyfelünk esetében ismételten elvégezni az ügyfél-átvilágítási (azonosítási) intézkedéseket, a rögzítendő adatok körének bővülése és az okiratok másolására vonatkozó kötelezettség teljesítése érdekében.

Részletek

Szolgáltatáskiesés az nn.hu-n és az NN Direkten tervezett karbantartás miatt

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy 2019. február 5-én 17:00-tól tervezett negyedéves karbantartást hajtunk végre rendszereinkben, ami előreláthatólag 3 órát vesz igénybe.

Részletek

Szolgáltatáskiesés az nn.hu-n és az NN Direkten tervezett karbantartás miatt

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy 2018. november 20-án 20:00-tól tervezett negyedéves karbantartást hajtunk végre rendszereinkben, ami előre láthatóan 3 órát vesz igénybe.

Részletek

Tájékoztatás az Euró kötvény eszközalap és az Európai államkötvény eszközalap átnevezéséről

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy a 128 jelű Vista rendszeres és 728 jelű Vista egyszeri díjas, valamint a 748 jelű egyszeri díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítási szerződésekhez választható Euró kötvény eszközalap neve, valamint a 017 jelű, 047 jelű, 077 jelű, 027 jelű, 727 jelű befektetési egységekhez kötött, 037 jelű Kronosz, valamint a 087 jelű Kairosz rendszeres díjas garantált befektetési egységekhez kötött életbiztosítási szerződésekhez választható Európai államkötvény eszközalap neve 2018. október 17. napjától a következők szerint megváltozik.

Részletek

Tekintse meg leveleinket az NN Direkten

Folyamatosan fejlesztjük, bővítjük az elérhető szolgáltatásokat, legújabb fejlesztésünknek köszönhetően a hivatalos leveleinket az NN Direkt "Üzenetek" menüpontjában olvashatja el a jövőben.

Részletek

Tájékoztató az e-mailekhez csatolt titkosított dokumentumok megnyitásáról

Ügyfeleink adatainak védelmében az e-mailben kiküldött dokumentumokat titkosítottuk, a dokumentumok megnyitásához minden ügyfelünk saját személyes kóddal rendelkezik. A részletekért olvassa el tájékoztatónkat.

Részletek

Tájékoztató a Globális Kötvény eszközalap bezárásáról és az új Nemzetközi Kötvény eszközalap megnyitásáról

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy 2018. április 18-án a Globális Kötvény eszközalapot bezártuk és 2018. április 19-én a Nemzetközi Kötvény eszközalapot megnyitottuk az alábbi forint és euró alapú módozataink esetén:

Részletek

Tájékoztató a Globális Kötvény eszközalap bezárásáról és az új Nemzetközi Kötvény eszközalap megnyitásáról

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy 2018. április 18-án a Globális Kötvény eszközalapot bezárjuk és 2018. április 19-én a Nemzetközi Kötvény eszközalapot megnyitjuk.

Részletek