Vállalati élet-, baleset- és egészségbiztosítási megoldásaink


A vállalatot, vállalkozást azok a munkavállalók teszik naggyá, akik létrehozták, felépítették és nap mint nap azért dolgoznak, hogy a cég folyamatosan gyarapodjon, egyre jobb üzleti eredményeket érjen el. Megoldásaink abban segítik a vállalatvezetőket, hogy munkavállalóik felé kifejezzék megbecsülésüket, növeljék egyéni motivációjukat, erősítsék hosszútávú elköteleződésüket.

Egyéni kockázati és megtakarítási megoldásaink vállalatok számára

Csoportos biztosítási konstrukcióink mellett egyéni biztosítási megoldásokat is kínálunk a vállalati Lojalitásprogramok vonzóbbá tétele érdekében.

Részletek

Csoportos Élet-, baleset- és egészségbiztosítás

Klasszikus csoportos életbiztosítási termék sávos kedvezményrendszer, asszisztencia szolgáltatások és tartamkedvezmény lehetőségével.

Részletek

Kiemelt Csoportos Élet-, baleset- és egészségbiztosítás

Termékünk kizárólag 50 fő feletti biztosítotti létszám esetén érhető el, további kedvezményeket biztosítva a vállalat számára.

Részletek

Miért válassza az NN Biztosítót?

NN_logo

A magyarországi NN Biztosító Zrt. az NN Csoport tagja. Az NN Csoport 15 000 munkatársa jelenleg 11 országban nyújt ügyfelei részére csoportos és egyéni életbiztosítási, nyugdíj- és vagyonkezelői szolgáltatásokat. Biztosítónk 1991 óta van Magyarországon, a magyar ügyfelek minden ötödik életbiztosításra fordított forintot az NN szakértelmére bíznak.
Forduljon bizalommal az NN Kiemelt Vállalati Biztosítási Tanácsadójához, vagy igényeljen személyes konzultációt a weboldalunkon, és kérésére partnerünk felkeresi Önt!