Minden vállalkozás számít

  • Költséghatékony módon szeretné motiválni munkatársait?
  • Kiegészítő cafetéria elemeket keres?
  • Szeretné életbiztosítási védelem alá vonni munkavállalóit, kulcsembereit?
Érdekel a lehetőség Pénzügyi segítség
Szeretné életbiztosítási védelem alá vonni munkavállalóit, kulcsembereit?
Érdekel a lehetőség Pénzügyi segítség

Vállalati élet-, baleset- és egészségbiztosítási megoldások

A vállalatoknak kínált csoportos élet-, baleset- és egészségbiztosításaink segítségével, Ön munkáltatóként kedvező adózási feltételek mellett vonhatja biztosítási védelem alá alkalmazottait. Kiegészítő juttatásként motivációs eszközként szolgálhat kollégái számára. Vezetőként Ön saját elképzelése szerint határozhatja meg az azonos kockázatot hordozó biztosítotti csoportokat, amely csoportokhoz különböző biztosítási szolgáltatásokat tud rendelni. Ezzel a megoldással differenciálni tudja a munkavállalóknak nyújtott béren kívüli ösztönzők körét.

Adozasi_elonyok.png

Adózási előnyök

Csoportos élet-, baleset- és egészségbiztosításaink adómentes jövedelemnek minősülnek minden biztosított esetében, havonta a mindenkori minimálbér 30 százalékáig. Ezt az értékhatárt az egy biztosítottra eső biztosítási díj összegére vetítve kell figyelembe venni.

Rugalmasan_osszeallithato.jpg

Rugalmasan összeállítható biztosítási csomagok

Az alapbiztosítás mellé az Ön és munkavállalói igényeinek leginkább megfelelő módon állíthatja össze biztosítási csomagját.

1-3_evre_megkotheto.jpg

1 és 3 éves tartamra is köthető

Csoportos biztosításunkat 1 illetve 3 éves tartamra is megkötheti. A 3 éves szerződések esetén a harmadik biztosítási évben egyösszegű kedvezményt nyújtunk. A kedvezmény mértéke az éves biztosítási díjak 5 százalékának összege.

Savos_kedvezmenyrendszer.jpg

Sávos kedvezményrendszer

Attól függően, hogy Ön mennyi munkavállalót von biztosítási védelem alá, és egy biztosítottra számítva mekkora biztosítási díjjal köti meg a csoportos biztosítási szerződését, különböző mértékű kedvezményekben részesítjük. A kedvezmény mértéke akár a biztosítási díj 60 százalékát is elérheti.

Gordulekeny_online_ugyintezes.png

Gördülékeny online ügyintézés

A Vállalati élet-, baleset- és egészségbiztosítási megoldásaink online felületén keresztül illetékes kollégája kényelmesen, a számára legalkalmasabb időpontban, papír nélkül intézheti a biztosítottak ki - és bejelentését, valamint napra készen látja az aktuális csoportos biztosítási fedezeteket.

Dijmentes_asszisztencia_szolgaltatasok.jpg

Díjmentes asszisztencia-szolgáltatások

Attól függően, hogy a biztosítotti csoportban mekkora az egy főre eső biztosítási díj, a biztosítottak felépülését különböző asszisztencia-szolgáltatásokkal támogatjuk, melyek elősegíthetik a mielőbbi visszatérésüket a munkába, a mindennapok megszokott ritmusába.

Miért válassza az NN Biztosítót?

NN_logo

A közúti balesetek száma egyre nő Magyarországon is. A KSH adatai szerint 2012-ben 15 174 közlekedési baleset történt, míg 2015-ben közel 16 331. Sok esetben az emberek önhibájukon kívül válnak balesetek elszenvedőivé. Ne hagyja figyelmen kívül a tényeket. Hozzon bölcs döntést, hiszen egy balesetbiztosítással áthidalhatja a váratlan események következtében előforduló egészségügyi és anyagi nehézségeket. Az NN Biztosító megbízható életbiztosítási partner, amely hosszú évek óta segít az embereknek az élet nehéz pillanataiban.

Milyen munkáltatóknak ajánljuk?

  • Azoknak, akik szeretnék biztosítani a mindennapi üzletmenet zökkenőmentességét, abban az esetben, ha bármi történik egy kulcsemberükkel vagy cégtársukkal.
  • Azoknak, akik olyan cafeteria kiegészítő elemeket keresnek, amelyek támogathatják munkatársaikat egészségük mielőbbi visszanyerésében
  • Azoknak, akik költséghatékony módon szeretnék motiválni munkatársaikat.

Milyen munkáltatóknak nem ajánljuk?

  • Azoknak, akik nem szeretnék kedvezményes adózású eszközökkel bővíteni az alkalmazottainak nyújtott béren kívül juttattatások körét.