Nem szívesen gondolunk bele, hogy egy váratlan tragédia vagy komolyabb baleset miatt veszélybe kerülhet szeretteink megélhetése, a kitűzött célok elérése vagy akár a hitelek törlesztése. Érdemes mégis tudatosan készülni ezekre a helyzetekre.

Készülj fel tudatosan a váratlan helyzetekre!

Az NN Biztosító euró alapú kockázati életbiztosítása a hozzá választható eurós kiegészítő biztosításokkal együtt valós anyagi segítséget nyújthat neked vagy szeretteidnek azokban a kritikus élethelyzetekben, amelyekre lehetetlen előre felkészülni, így például: 

kórházi ápolás,

váratlan műtét,

súlyos betegség diagnosztizálása esetén (például rosszindulatú daganatos betegség, szívinfarktus, agyvérzés),

rokkantság vagy

haláleset bekövetkezte.

Személyre szabhatod

Kiegészítő biztosításainkkal igényeidre szabhatod életbiztosításodat. Nemcsak szeretteidről gondoskodhatsz tragédia esetére, de felkészülhetsz akár egy baleset utáni gyógyulás, rehabilitáció időszakára is.

Az alábbiakban bemutatunk 3 termékcsomag összeállítást eltérő havidíjakkal és szolgáltatási összegekkel, ha baleset esetére szeretnéd biztosítani magad: 

22 EUR/hó

Halál esetén:
75 000 EUR

43 EUR/hó

Halál esetén: 
75 000 EUR 
Baleseti halál esetén:
115 000 EUR 
(alapbiztosítás 75 000 EUR
+kiegészítő biztosítás 40 000 EUR)
Baleseti eredetű maradandó
egészségkárosodás esetén: 
max. 40 000 EUR
Baleseti műtéti térítés:
1000 EUR
Baleseti kórházi napi térítés:
75 EUR/nap
Baleseti csonttörés és csontrepedés:
125 EUR

55 EUR/hó

Halál esetén: 
75 000 EUR 
Baleseti halál esetén:
130 000 EUR 
(alapbiztosítás 75 000 EUR
+ kiegészítő biztosítás 55 000 EUR)
Baleseti eredetű maradandó
egészségkárosodás esetén: 
max. 55 000 EUR
Baleseti műtéti térítés:
2000 EUR
Baleseti kórházi napi térítés:
100 EUR/nap
Baleseti csonttörés és csontrepedés:
250 EUR

A fizetendő havi biztosítási díjak tartalmazzák az alap és kiegészítő biztosítások díját, melyek azon szerződő és egyben biztosított esetére vonatkoznak, aki 2024-ben tölti be 35. életévét és 15 éves szerződési és díjfizetési tartamot választ a szerződéskötéskor. 

Hogyan kalkuláltunk?

A bemutatott havidíjak azon szerződő és egyben biztosított esetére vonatkoznak, aki 2024-ben tölti be 35. életévét és 15 éves szerződési és díjfizetési tartamot választ az 501 jelű Amulett euró alapú életbiztosítási szerződés és a fenti kiegészítők megkötésekor. 

Ezek persze csak irányadó számok. Ahány ember, annyi élethelyzet, így a díj az igényektől, életkortól, egészségi állapottól és a választott kiegészítő biztosításoktól függően eltérő lehet. Pontos kalkulációkért kérd biztosítási tanácsadónk segítségét!

  • 22 EUR/hó
    Kiegészítő biztosítások választása nélkül kötött 501 jelű Amulett euró alapú életbiztosítás esetén, amennyiben bekövetkezik a biztosított halála a tartam alatt, a kedvezményezett(ek) összesen 75 000 eurót kaphat(nak).
  • 43 EUR/hó
    A termékkombináció alapján amennyiben bekövetkezik a biztosított halála a tartam alatt, a kedvezményezett(ek) összesen 75 000 eurót kaphat(nak). Amennyiben a haláleset önhibán kívüli balesetből következik be, a szolgáltatási összeg további 40 000 euróval nőhet. Közlekedési baleset esetén pedig további 28 750 euróval. Balesetből eredő csonttörés vagy csontrepedés esetén 125 euró összeget, baleseti eredetű műtét vagy baleseti kisebb sebészeti beavatkozás esetén a kedvezményezett(ek) a választott 1000 euró biztosítási összeg esetén az „A” jelű műtéti listában feltűntetett műtéti kategóriának megfelelő százalékos értéket (0-500%), míg balesetből eredő kórházi ápolás esetén 75 euró napi összeget (legfeljebb 90 napig), balesetből eredő maradandó egészségkárosodás esetén legfeljebb 40 000 euró, közlekedési balesetből eredő maradandó egészségkárosodás esetén pedig 50 000 euró összeget kaphatnak a tételesen meghatározott maradandó egészségkárosodáshoz rendelt, a szolgáltatás alapját képező százalékos értéktől függően. 
  • 55 EUR/hó
    A termékkombináció alapján amennyiben bekövetkezik a biztosított halála a tartam alatt, a kedvezményezett(ek) összesen 75 000 eurót kaphat(nak). Amennyiben a haláleset önhibán kívüli balesetből következik be, a szolgáltatási összeg további 55 000 euróval nőhet. Közlekedési baleset esetén pedig további 32 500 euróval Balesetből eredő csonttörés vagy csontrepedés esetén 250 euró összeget, baleseti eredetű műtét vagy baleseti kisebb sebészeti beavatkozás esetén a kedvezményezett(ek) a választott 2000 euró biztosítási összeg esetén az „A” jelű műtéti listában feltűntetett műtéti kategóriának megfelelő százalékos értéket (0-500%), míg balesetből eredő kórházi ápolás esetén 100 euró napi összeget (legfeljebb 90 napig), balesetből eredő maradandó egészségkárosodás esetén legfeljebb 55 000 euró, közlekedési balesetből eredő maradandó egészségkárosodás esetén pedig 68 750 euró összeget kaphatnak a tételesen meghatározott maradandó egészségkárosodáshoz rendelt, a szolgáltatás alapját képező százalékos értéktől függően. 

A havidíjak a szerződési feltételekben foglaltak szerint változnak a tartam során. A szerződéskötésre, a szolgáltatásra, valamint a mentesülésekre és kizárásokra, a díj- és biztosítási összeg módosulásra vonatkozó szabályokat az NN Biztosító Zrt. Általános Életbiztosítási Szabályzata, valamint az 501 jelű Amulett euró alapú életbiztosítás különös feltételei, továbbá a 942 jelű Baleseti halál kiegészítő biztosítás különös feltételei, a 957 jelű Baleseti műtéti és baleseti kisebb sebészeti térítésekre szóló kiegészítő biztosítás különös feltételei, a 978 jelű Baleseti kórházi napi térítésre szóló kiegészítő biztosítás különös feltételei és a 943 jelű Baleseti eredetű maradandó egészségkárosodásra szóló kiegészítő biztosítás különös feltételei, a 952 jelű Baleseti csonttörésre és csontrepedésre szóló kiegészítő biztosítás különös feltételei tartalmazzák.

A jelen oldalon található információ a tájékoztatás célját szolgálja, mely nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, a biztosítási termékek részletes ismertetésének, és nem helyettesíti a szerződési feltételekben leírtakat. Kérjük, az életbiztosítási szerződés megkötése előtt a termékekhez kapcsolódó dokumentumokat alaposan olvasd át, és csak ezek ismeretében, és megértése esetén kösd meg az életbiztosítási szerződést!
Ezekről az NN Biztosító ügyfélszolgálatán kívül a Dokumentumtárban is tájékozódhatsz.
 

A biztosítás euró alapú, tehát a biztosítási díjak fizetése, illetve a biztosítási eseményből eredő kifizetés is euróban történik. Ha nem rendelkezel eurós jövedelemmel, a biztosítási díj megfizetését forintban is elindíthatod. Ez esetben azonban viselned kell az átváltás költségét és az euróra történő átváltásból fakadó árfolyamkockázatot

Bármire felhasználható

A kiegészítő biztosítások szolgáltatási összegét fordíthatod az orvosi ellátás és a gyógyulás költségeire, de az átmenetileg csökkenő vagy kieső kereset pótlására is szolgálhat. Tragédia esetén szeretteid örökösödési illetéktől mentesen juthatnak a biztosítási szolgáltatáshoz.

Kezdjünk el beszélgetni!

Add meg elérhetőséged, és kollégánk - munkaidőben 2 órán belül - felveszi Veled telefonon a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessetek egy online vagy személyes beszélgetésre. A telefonszám, amelyről keresni fogunk: +36-1-998-0123.

Mobiltelefonszám
+36

Díjmentes segítség egészségügyi kérdésekben

Legyél az ügyfelünk, hogy Te és szeretteid is díjmentesen vehessétek igénybe a következő Egészség asszisztencia szolgáltatásokat: 7/24 Orvosi Call Center, orvosi konzultációs lehetőség telefonon vagy online, online orvoskereső és időpontfoglaló, betegút menedzsment, szív- és érrendszeri kockázatfelmérés, életmód kérdőív - egészségfelmérés és életmód tanácsok.

 

Ez is érdekelhet!

Életbiztosítások

Baleset, súlyos megbetegedés vagy tragédia sajnos minden családban előfordulhat. Az NN életbiztosításai akár jelentős anyagi segítséget nyújthatnak a nehéz időkben!

Részletek

Négy tévhit az életbiztosításokról

Elgondolkodtál már az életbiztosításokon, de nem tudod merre indulj? Egyáltalán milyen helyzetekben jönne jól ez a védelem?

Részletek

Kinek ajánljuk az életbiztosítást?

Életbiztosításra mindenkinek szüksége lehet. De mi alapján érdemes választani? Milyen élethelyzetekben jön jól ez a megoldás?

Részletek