Nő, aki forint Motiva nyugdíjbiztosítást vásárolt

Nyugdíj-előtakarékossági megoldásainkkal segítünk Neked felkészülni a jövőre, hogy ami igazán fontos ma, azt nyugdíjas éveidben is megengedhesd magadnak.

Kezdjünk el beszélgetni

Add meg elérhetőséged, és kollégánk - munkaidőben 2 órán belül - felveszi Veled telefonon a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessetek egy online vagy személyes beszélgetésre. A telefonszám, amelyről keresni fogunk: +36-1-998-0123.

Google sign-in

Mobiltelefonszám
+36

-

 • +36

  -

 • +36

  20

 • +36

  30

 • +36

  31

 • +36

  50

 • +36

  70

Havi 9 130 Ft-tól

Már kisebb összeggel is elkezdhetsz felkészülni nyugdíjas éveidre! 9 130 Ft-os havidíjjal is köthetsz már Motiva garantált rendszeres díjas nyugdíjbiztosítást, ha még legalább 20 éved van hátra a nyugdíjkorhatár betöltéségig, és az alap biztosítási díj legalább 5%-ának megfelelő díjú kiegészítő biztosítási védelmet is választasz.

Hogyan kalkuláltunk?

A 455 jelű Motiva garantált rendszeres díjas nyugdíjbiztosítás minimum díj összege a díjfizetési tartam függvényében, legalább az alapbiztosítási díj 5%-ának megfelelő díjú kiegészítő biztosítási védelemmel:

 • 10-14 év között 19 950 Ft/hó
 • 15-19 év között 13 046 Ft/hó
 • 20 év vagy annál hosszabb 9 130 Ft/hó

A rendszeres megtakarítási összeget (a minimumérték és díjfizetési tartam figyelembevételével) Te választhatod meg, céljaid és megtakarítási lehetőségeid szerint. A kalkulációban szereplő 9 130 Ft/hó alapbiztosításra fizetendő havidíjjal és a 20 éves tartammal számolva a kezdeti garantált elérési biztosítási összeg: 1 947 225 Ft.

A szerződéskötésre, a szolgáltatásra, valamint a mentesülésekre és kizárásokra, a díj- és biztosítási összeg módosulásra vonatkozó szabályokat az az NN Biztosító Zrt. Általános Életbiztosítási Szabályzata, a 455 jelű Motiva nyugdíjbiztosítás Különös Feltételei, illetve a 158 jelű rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosításának Különös Feltételei, Mellékletei, illetve a vonatkozó Kiemelt információkat tartalmazó dokumentumok, valamint a

Nyugdíjbiztosításokhoz kapcsolódó adózási tájékoztató és a választott kiegészítő biztosítások Különös Feltételei tartalmazzák. Ezekről az NN Biztosító ügyfélszolgálatán kívül a Dokumentumtárban is tájékozódhatsz.

A jelen oldalon található információ a tájékoztatás célját szolgálja, mely nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, a biztosítási termékek részletes ismertetésének, és nem helyettesíti a szerződési feltételekben leírtakat. A befektetési kockázatot a Szerződő viseli. Kérjük, hogy nyugdíjbiztosítási szerződése megkötése előtt a termékekhez kapcsolódó dokumentumokat alaposan olvasd át, és csak ezek ismeretében és megértése esetén kösd meg életbiztosítási szerződést.

Nyugdíjbiztosításokról röviden

Nyugdíjbiztosaink olyan rendszeres megtakarítási lehetőséget kínálnak, amely mellé többféle kiegészítő biztosítási védelmet is választhatsz. Ezek baleset és betegség esetén nyújthatnak segítséget.

Adójóváírást vehetsz igénybe

Az alapbiztosításra befizetett díj 20%-ával megegyező – legfeljebb évi 130 000 Ft – adójóváírást is igénybe vehetsz az SZJA-törvényben meghatározottak szerint. A részleteket a Nyugdíjbiztosításokhoz kapcsolódó adózási tájékoztatóban olvashatod.

Biztosítási védelmet is kapsz

Legyen szó balesetről vagy akár betegségről, a megelőzés mellett fontos az anyagi felkészülés is!

Beépített biztosítási védelem

A nyugdíjbiztosítás egy olyan életbiztosítás, amelynél a biztosító akkor teljesíthet, ha a biztosított

 • betölti a szerződés létrejöttekor érvényes öregségi nyugdíjkorhatárt, vagy
 • a szerződés lejárata előtt megszerzi a saját jogú nyugdíjszolgáltatásra való jogosultságot, vagy
 • legalább 40%-os egészségkárosodást szenved a szerződés lejárata előtt vagy
 • elhalálozik.

A fentieken túl a Motiva befektetési egységekhez kötött, rendszeres díjas nyugdíjbiztosítás 1 000 000 Ft baleseti halálra szóló biztosítási szolgáltatást is tartalmaz. További információkat az előző pontban található letölthető tájékoztatókban és a szerződési feltételekben olvashatsz.

Választható kiegészítő biztosítások

 • Kizárólag rendszeres díjas Motiva biztosításokhoz köthető kiegészítők
  Ezen kiegészítő biztosítások módosítják a nyugdíjbiztosításod egyes szolgáltatásait és elemeit annak érdekében, hogy a biztosított legalább 40%-ot elérő egészségkárosodása esetén a nyugdíjbiztosítás ne szűnjön meg, azaz a nyugdíj-előtakarékossági cél ne sérüljön. További információkat a letölthető tájékoztatóban és az onnan elérhető szerződési feltételekben találsz.
 • További kiegészítő biztosítások
  Változatos védelmi palettánk lehetővé teszi, hogy az igényeidnek leginkább megfelelő biztosítási csomagot állíthasd össze, és azt akár élethelyzeted megváltozása esetén módosíthasd. További információkat a letölthető tájékoztatóban és az onnan elérhető szerződési feltételekben találsz.

Garantált, rendszeres megtakarítás

Kiszámítható megtakarítási lehetőséget ad, mivel már a szerződéskötésekor tudod, hogy legalább mekkora összegre számíthatsz a szerződéskötéskor érvényes öregségi nyugdíjkorhatár betöltésekor. További információkat a letölthető tájékoztatóban, a szerződési feltételekben, valamint termékismertető oldalunkon találsz

Díjmentes segítség egészségügyi kérdésekben

Legyél az ügyfelünk, hogy Te és szeretteid is díjmentesen vehessétek igénybe a következő Egészség asszisztencia szolgáltatásokat: 7/24 Orvosi Call Center, orvosi konzultációs lehetőség telefonon vagy online, online orvoskereső és időpontfoglaló, betegút menedzsment, szív- és érrendszeri kockázatfelmérés, életmód kérdőív - egészségfelmérés és életmód tanácsok.

Számíthatsz ránk!

 • Nemzetközi háttér: a 175 éves múltú holland NN Csoport tagja
 • Hazai tapasztalat: több, mint 30 éve Magyarországon
 • Szakszerű segítség: biztosítási tanácsadóink segítenek a megfelelő megoldás kiválasztásában

Kezdj el tenni a jövődért!

Megéri, hiszen ez a kulcsa annak, hogy ami igazán fontos számodra ma, azt nyugdíjas éveidben is megengedhesd magadnak.

Szeretnék megtakarítani

 

Ez is érdekelhet!

Nyugdíjbiztosítás euróban

Biztosra szeretnél menni a nyugdíjaskori megélhetésedet illetően? Eurós nyugdíjbiztosításunkkal felkészülhetsz erre az időszakra.

Részletek

Mikor kezdjek el foglalkozni a nyugdíjammal?

Mikor a legjobb elkezdeni foglalkozni a nyugdíjjal? Mikor van már túl késő hozzá? Lássuk, melyik életkorban milyen lehetőségeink vannak időskori anyagi biztonságunk megteremtésére!

Részletek

Mitől lesz minőségi az életünk?

Ma már köztudott tény, hogy jó pár évvel hosszabb lesz a mi életünk, mint nagyszüleinké. Kérdés, hogy vajon hogyan tudjuk tartalmasabbá tenni ezt a hosszabb életet?

Részletek