Őszi kampány - banner csl

Őszi kampány brand - content1

…hogy ami boldoggá tesz ma, később is megengedhesd magadnak!

Forint- és eurós biztosítási megoldásainkkal segítünk Neked több lábon állni. Megéri, hiszen ez a kulcsa annak, hogy ami ma igazán fontos neked az életedben, azt 10-15 vagy akár 20 év múlva is átélhesd. 

Visszahívást kérek!

Segítünk Neked felkészülni, legyen szó…

  • nyugdíjas éveidről, 
  • gyermeked jövőjéről,
  • otthonteremtésről,
  • váratlan betegségről vagy balesetről,
  • hosszútávú célok megvalósításáról.

Őszi kampány (brand) -content2

Kíváncsi vagy hogyan?

Téma megjelenítő

Megtakaríthatsz nyugdíjas éveidre

Ha biztosra szeretnél menni későbbi, nyugdíjaskori megélhetésedet illetően, akkor érdemes előre készülnöd erre az időszakra. Ebben segíthetnek az NN nyugdíjbiztosításai, ahol a rendszeres megtakarítási lehetőség mellett többféle kiegészítő biztosítást is választhatsz, melyek baleset vagy betegség esetén segítséget nyújthatnak.

Félretehetsz gyermeked jövőjéért

Akárhonnan is nézzük a dolgot: ahogyan a kicsik nőnek, úgy állítják a szülőket egyre nagyobb kihívások elé, amelyek között ott tornyosulnak az anyagi természetűek is. A gyerekek oktatásával kapcsolatos költségek például borítékolhatóak. Nem kell rögtön külföldi felsőoktatásra gondolni, hiszen már a hazai általános, középiskolás évek alatt is akadnak olyan költségek, amelyekre érdemes előre felkészülni. Az NN megtakarítási célú életbiztosításai ebben segítenek.

Gyűjthetsz önerőre egy saját lakáshoz

Rendszerint hosszú az út a saját lakás első gondolatától a kulcsok átvételéig - különösen egy fiatal számára. Azonban minél korábban elkezdünk takarékoskodni, annál nagyobb önerőt tudunk felhalmozni és annál kisebb kölcsönt kell felvennünk. Az NN rendszeres díjas megtakarítási megoldásai ebben segítenek. 

Betegség vagy baleset esetén is melletted állunk

Az élet kiszámíthatatlan, bármikor tud meglepetést okozni - sajnos kellemetlent is. Egy váratlan betegség vagy baleset felborítja az életünket: a nyilvánvaló fizikai kihívásokon túl lelki és anyagi terhet is jelent. Az orvosi ellátás, az ápolás, a gyógyszerek mind plusz kiadásokat jelenthet, miközben a munkából történő kiesés a havi bevételek csökkenésével járhat. Bár az ilyen helyzetet elkerülni nem lehet, a lehetőségekhez mérten érdemes anyagilag felkészülni azokra az NN kockázati életbiztosításaival.

Támogatunk hosszú távú céljaid megvalósításában

Mindannyiunknak vannak hosszú távú céljai. Olyanok, aminek megvalósításához pénzre van szükség. Érdemes mielőbb elkezdeni megtakarítani, hogy amikor eljön az idő, meg is tudjuk valósítani azokat. Lehet, hogy saját vállalkozást indítanánk, egy nagyobb, életre szóló utazást tervezünk vagy egy régi álmunkat szeretnénk valóra váltani. Megtakarítási célú életbiztosításaink segítséget nyújthatnak ezek megvalósításában. 

Őszi kampány -horgony

NN Űrlap megjelenítő

Szeretnél több lábon állni?

Add meg elérhetőséged, és biztosítási tanácsadónk telefonon felveszi Veled a kapcsolatot időpontegyeztetés céljából, mely során kiválaszthatod, hogy online tanácsadás vagy inkább egy személyes találkozó kertében szeretnél tájékoztatást kapni!

Google sign-in

Mobiltelefonszám*
+36

Őszi kampány - Egészség asszisztencia

+ Ajándék

Fő az egészség! Legyél az ügyfelünk, hogy Te és szeretteid is díjmentesen vehessétek igénybe a következő Egészség asszisztencia szolgáltatásokat: 7/24 Orvosi Call Center, orvosi konzultációs lehetőség telefonon vagy online, online orvoskereső és időpontfoglaló, betegút menedzsment, szív- és érrendszeri kockázatfelmérés, életmód kérdőív - egészségfelmérés és életmód tanácsok.

Őszi kampány - NN

Számíthatsz ránk!

  • Nemzetközi háttér: a 175 éves múltú holland NN Csoport tagja
  • Hazai tapasztalat: több, mint 30 éve Magyarországon
  • Szakszerű segítség: biztosítási tanácsadóink segítenek a megfelelő megoldás kiválasztásában

Őszi kampány (brand) - ne bízza a véletlenre content

 

Ez is érdekelhet!

Tartalom megjelenítő

Takaríts meg nyugdíjas éveidre!

Segítünk Neked felkészülni a jövőre, hogy ami igazán fontos ma, azt nyugdíjas éveidben is megengedhesd magadnak.

Részletek

Állj több lábon!

Érdemes megtakarítani, hogy 10-15 vagy akár 20 év múlva is átélhesd azt, ami ma igazán fontos!

Részletek