Webtartalom-megjelenítő [Webtown]

Árfolyamkedvezmények az NN ügyfelei számára

2016. június 15-től az ING Bank kétféle, különleges HUF/Euro árfolyamkedvezményt nyújt az NN Biztosító részére és ezen keresztül az NN Biztosító ügyfeleinek pénzügyi tranzakcióikhoz. A kedvezmények vonatkoznak az egyes NN biztosítások, illetve a biztosítások és külső számlák közötti pénzmozgásokra is. Az egyedi árfolyamoknak köszönhetően az NN ügyfelei kedvezőbb feltételekkel hajthatják végre a pénzügyi tranzakcióikat.

Az NN biztosítások közötti pénzmozgásokra vonatkozó árfolyamkedvezménye csak limitált ideig érhető el, 2016. június 15. és 2016. október 31. között. Ezen időszak során az NN Biztosító ügyfelei a saját biztosításaik közötti tranzakciókat kedvezményes árfolyamon hajthatják végre. Ilyen tranzakció, amikor az ügyfél a lejárati összegét, vagy visszavásárolt, részlegesen visszavásárolt összegét kéri átutalni ellenkező pénznemben (forint, illetve euró) vezetett más NN biztosításra. A kedvezményes árfolyam úgy kerül meghatározásra, hogy az ING Bank az adott időpontra vonatkozóan jegyzett eladási vagy vételi árfolyam és banki középárfolyam közötti különbséget 45%-kal csökkenti. Ezáltal az NN biztosító ügyfelei magasabb vételi és alacsonyabb eladási árfolyamon utalhatnak a külön pénznemű biztosításaik között. A vételi árfolyam az eurós biztosításról forintosra való tranzakciók esetében jelent magasabb árfolyamot, míg az alacsonyabb eladási árfolyam a forintban vezetett biztosításokról eurós biztosításokra való utaláskor jelent majd kedvezményt.

Az NN biztosítások és más, külső számlák közötti tranzakciókra szintén kedvezményes árfolyamokat biztosít az ING Bank, mely 2016. június 15-től visszavonásig érvényes. Az NN biztosító ügyfelei a szerződéseikre indított minden külső forrásból származó befizetésre, illetve az ügyfél számlájára vagy lakhelyére kért kifizetésre kedvezményes árfolyamban részesülnek. A kedvezmény működési mechanizmusa ugyanaz, mint a biztosítások közötti tranzakcióknál, a kedvezmény mértéke pedig ebben az esetben 20%.

Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN