Webtartalom-megjelenítő [Webtown]

Kínai részvény eszközalap felfüggesztésének vége

Tájékoztatjuk, hogy a Kínai részvény eszközalapjaink 2016. augusztus 2-i felfüggesztése 2016. augusztus 3-án véget ért.

Kínai részvény eszközalapjaink mögöttes alapja az NN (L) Greater China Equity alap. A mögöttes alap kibocsátója, az NN (L) SICAV a mögöttes alap befektetési jegyeit 2016. augusztus 3-tól ismételten forgalmazza.

Azokat az ügyfélrendelkezéseket, melyek a felfüggesztett alapokat is érintik és a 2016. augusztus 2-i árfolyamok felhasználásával dolgozta volna fel a Biztosító, a következőképpen teljesítjük:

  • az átváltásokat a korábbi tájékoztatásunknak megfelelően nem hajtjuk végre, és telefonon, vagy írásban felvesszük a kapcsolatot az érintett ügyfelekkel;
  • a többi ügyféltranzakciót (minden, ami nem átváltás), amely csak a felfüggesztett eszközalapot érinti, a 2016. augusztus 3-i árfolyam felhasználásával hajtjuk végre;
  • azon ügyféltranzakciókat, melyek nem csak a felfüggesztett eszközalapot érintik, ott a felfüggesztésben nem érintett eszközalap(ok) vonatkozásában a 2016. augusztus 2-i, míg a felfüggesztett eszközalap esetében a 2016. augusztus 3-i árfolyamot használjuk majd fel a tranzakciók végrehajtásához.
Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN