Webtartalom-megjelenítő [Webtown]

EP Öt kontinens befektetés részvény eszközalap összetételének változásáról

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy a 037 jelű Kronosz, 087 jelű Kairosz és a 747 jelű Euro Perspektíva termékekhez elérhető EP Öt kontinens befektetés részvény eszközalap eszközösszetétele 2017. május 9-én megváltozik az eszközalap befektetési politikáját jelenleg megvalósító mögöttes befektetési alap - NN (L) Global Equity luxemburgi alap euróban jegyzett befektetési osztálya - megszűnése miatt.

Az EP Öt kontinens befektetés részvény eszközalap befektetési politikáját a jövőben az NN (L) Institutional Global Enhanced luxemburgi alap euróban jegyzett befektetési osztályán keresztül valósítja meg. Az eszközalap megcélzott ügyfélköre és célkitűzése a mögöttes alap változásával nem módosul. Az eszközalap referenciaindexe, kockázati besorolása, alapkezelési díja/vagyonarányos költsége változatlan.

Azok az ügyfeleink, akik rendelkeznek befektetéssel az eszközalapban és az eszközalap a továbbiakban nem felel meg befektetési céljainak és kockázatvállalási hajlandóságának, átválthatják egységeiket ebből az eszközalapból, amelyhez számukra az évente rendelkezésre álló 12 lehetőség mellé további egy átváltási lehetőséget biztosítunk 2017. május 09. 16:30 és 2017. július 08. 16:30 között. Az átváltás kérhető az NN Direkt online ügyfélszolgálati portálon vagy írásbeli rendelkezésüket elküldhetik postán (1364 Budapest, Pf. 247) vagy faxon (06 1 267 4833). Az átváltáshoz szükséges nyomtatványok letölthetők a Dokumentumtár > Ügyfélszolgálati dokumentumok > Befektetések menüpontban. Az NN Direkt regisztrációhoz szükséges dokumentumok itt elérhetőek, valamint az NN biztosítási tanácsadói, vagy telefonos ügyfélszolgálati munkatársaink is szívesen segítenek ebben.

Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN