Webtartalom-megjelenítő [Webtown]

Kisorsoltuk NN Direkt játékunk első nyerteseit

Az NN Direkt online ügyfélportált azért hoztuk létre, hogy ügyfeleink kényelmesen hozzáférhessenek a szerződéseikkel kapcsolatos naprakész adatokhoz. A felületen keresztül könnyen és egyszerűen kezelhetik NN-es biztosítással kapcsolatos ügyeiket.

Hogy minél több ügyfelünk igénybe vegye az NN Direkt naprakész szolgáltatásait, nyereményjátékot hirdettünk 2017. június 1-i kezdettel, és szeptember 5-én ki is sorsoltuk első nyerteseinket. A sorsoláson két regisztráló és aktív felhasználó 1-1 darab 9,7 colos iPad tabletet nyert. Nyerteseinket a nyeremény átadásával kapcsolatban a regisztráció során megadott elérhetőségeken, e-mailben illetve telefonon értesítjük.

Ha Ön még nem regisztrált felhasználó az NN Direkten, de van életbiztosítási szerződése az NN Biztosítónál, regisztráljon most!

Nyereményjátékunk 2018. február 28-ig tart. 

Élvezze Ön is az elektronikus ügyintézés kényelmét!

Az NN Direktet azért szeretjük és ajánljuk, mert

  • átlátható, könnyen értelmezhető és felhasználóbarát,
  • az interneten keresztül napi 24 órában elérhetőek a személyre szabott információk,
  • az NN Direkt részeként elérhető a Dokumentumtár, ahol a szerződésre vonatkozó legfontosabb dokumentumok megtalálhatóak,
  • az Ügyintézés menüpontra kattintva időrendben és ügyek szerint csoportosítva láthatják a szerződésekkel kapcsolatos eseményeket,
  • kifejlesztettük a Tanácsadói profil menüpontot is, ahol felvehetik a kapcsolatot biztosítási tanácsadónkkal úgy, hogy közvetlen emailt küldhetnek a számára, vagy a közzétett telefonszámon elérhetik őt.

Az Önök kényelme érdekében folyamatosan fejlesztjük, bővítjük szolgáltatásainkat.

Gratulálunk nyerteseinknek!

Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN