Webtartalom-megjelenítő [Webtown]

Ki-be kapcsolatható, óradíjalapú élet- és balesetbiztosítást vezet be az NN

Nemzetközi viszonylatban is újdonságnak számító, használatalapon működő és már akár egy órára is elérhető élet- és balesetbiztosítást vezet be az NN Biztosító. A július 31-től applikáción keresztül elérhető protect.me biztosítás újítása, hogy csak akkor fizet az ügyfél, amikor valóban használja a szolgáltatást. A pár perc alatt igénybe vehető ki-be kapcsolható megoldás így felhasználóbarát lehetőséget kínál az aktív életet élő felhasználóknak, akik mindössze néhány órára szeretnének biztosítási fedezetet.

Mobiltelefonon elérhető, szabadidős tevékenységekhez kapcsolódó csoportos élet- és balesetbiztosítást vezet be az NN Biztosító. A protect.me biztosítás applikáció "on-demand" elven működik, azaz a felhasználó számára releváns biztosítási csomagot elég arra az időszakra aktiválni, amikor ténylegesen szükség van rá, és fizetni is csak az aktív időszakra kell mobil bankkártyás fizetéssel. Az applikáción keresztül a biztosítási védelmet egyszerűen és gyorsan be lehet kapcsolni, és pár percen belül alacsony díjért biztosítottá válhat a felhasználó. Az ügyfelek szempontjából a protect.me biztosítás egyik legnagyobb előnye a gyors csatlakozás mellett a kedvező ár, egy óra díja ugyanis 79 forinttól 399 forintig terjedhet a biztosítási csomagtól függően, ráadásul az első használat díját 500 forintig az NN Biztosító állja. (A biztosítottnak az első biztosítási csomag bekapcsolása esetén 500 Ft-ig nem kell díjat fizetnie. Azonban, ha az első használat biztosítási díja meghaladja az 500 Ft-ot, az azon felüli összeget a biztosítottnak kell fizetnie a protect.me baleseti kiegészítő biztosításokkal rendelkező csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételeiben foglaltak szerint.) 

"A protect.me biztosítással két fontos célt tűztünk ki magunk elé. Egyfelől olyan digitális biztosítási szolgáltatást alakítottunk ki, amely megfelel a 21. század követelményeinek: gyors, kényelmes és igényre szabott megoldást nyújt ügyfeleinknek. Másfelől pedig a sportolás és az aktív élet támogatásával az NN missziójának megfelelően szeretnénk hozzájárulni az egészséges életmód és az életminőség javításának támogatásához" -  mondta a bevezetés kapcsán Sztanó Imre, az NN Biztosító elnök-vezérigazgatója.

Az NN Biztosító a fejlesztés során reprezentatív felmérést készített a hazai 18-59 éves internetezők körében. A kutatásból kiderül, hogy a megkérdezettek több mint fele szokott sportolni, és aki sportol, jellemzően ennek egyszerre két válfaját is űzi. A válaszadók 23 százaléka szavaz a csapatsportokra, az extrém sportok pedig a fiatalabb generációkra jellemzőek. A kutatásból kiderül az is, hogy tízből csaknem hat felnőttet ért már baleset szabadidős tevékenység közben. A válaszadók 52 százaléka vonzónak találja a használatarányos biztosítási díjfizetést, az új konstrukcióra ezért már induláskor jelentős lehet az érdeklődés az NN felmérése szerint. (Az NN Biztosító reprezentatív kutatása a 18-59 éves magyar internetezők körében, 1000 fős mintán, 2017.)

"A nemzetközi szinten is újdonságnak számító protect.me élet- és balesetbiztosítást és a hozzá kapcsolódó applikációs felületet teljes mértékben ügyfélvisszajelzések alapján fejlesztettük, minden ponton bevontuk őket, hogy az igényeiknek legmegfelelőbb szolgáltatást tudjunk nyújtani számukra. Mivel újdonságról van szó, a tesztfázisban az első 1.000 biztosítottnak kínálunk biztosítási védelmet közel 150 különböző aktivitáshoz, melyek között szerepel futás, túrázás, úszás, autózás, motorozás, valamint vízi- és labdasportok is." - emelte ki Sztanó Imre.

A protect.me biztosítás applikáció július 31-től érhető el az App Store-ban és a Google Play áruházban. A letöltést és regisztrációt követően a felhasználó biztosítottként csatlakozik a csoportos élet- és balesetbiztosításhoz. A bankkártya adatok megadása után pedig csak azt kell kiválasztani, hogy milyen sportot vagy aktivitást űz a felhasználó, és néhány másodperc után már él is az adott aktivitáshoz rendelt biztosítási fedezet. E mellett megadhatja az aktivitás kezdetét és tartamát is, azaz időzíthető, hogy mikor van szükség a biztosítási fedezetre.

A protect.me biztosítást bemutató videó az alábbi linken érhető el.

Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN