Webtartalom-megjelenítő [Webtown]

Vitalitás osztály újraindulása

2021. november 5-i keltezésű levelünkben tájékoztattuk a 909 jelű Kórházi hotelszolgáltatást nyújtó kiegészítő biztosítással rendelkező Ügyfeleinket arról, hogy a járványügyi veszélyhelyzetre való tekintettel a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Vitalitás osztályán az elektív ellátások (tervezhető, nem a sürgősség körébe tartozó ellátások) 2021. október 28. napjától nem elérhetőek, melynek következményeként a fekvőbeteg ellátás a Vitalitás osztályon határozatlan ideig szünetel. 

Örömünkre szolgál megosztani Önökkel, hogy a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ tájékoztatása alapján a szolgáltatás a Vitalitás osztályon 2022.04.25. napjával újraindult, azaz a szolgáltatás lehetetlenülését okozó körülmény megszűnt. 

Biztosítási esemény bekövetkezése esetén a biztosító szolgáltatása 2022.04.27. napjától a Vitalitás osztályon történő Kórházi hotelszolgáltatás változatlan feltételekkel, a vonatkozó 909 jelű Kórházi hotelszolgáltatást nyújtó kiegészítő biztosítás termékfeltételeivel összhangban igénybe vehető.

Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN