Köszönjük, hogy 2023-ban is megtisztelt minket bizalmával!

Az ünnepi időszak különleges varázzsal bír. Az év végéhez közeledve rohanó világunk kissé lelassul, átadva a helyet az emberi kapcsolatok fontosságának és az egymásra való odafigyelésnek. 

Különösen igaz ez a szükségben élők esetében, melyben az NN is igyekszik egész évben aktív szerepet vállalni. Immár második éve támogatjuk az Igazgyöngy Alapítvány tevékenységét, melynek célja a gyermekszegénység elleni küzdelem, a társadalom perifériájára szorult családok segítése, valamint a művészeti nevelés eszköztárával fejleszteni az ott tanuló gyermekek képességeit és önértékelését.

Az Ünnepekhez közeledve az Igazgyöngy Alapítvánnyal együttműködve idén több mint 160 rászoruló családnak segítettünk tartós élelemiszercsomagokkal, ezzel is könnyebbé téve számukra az ünnepi időszakot. 

Az idei évben az Igazgyöngy Művészeti Iskola egyik tanulójának alkotásával szeretnénk az NN Biztosító valamennyi munkatársa és partnere nevében kellemes ünnepeket, valamint egészségben és sikerekben gazdag boldog új esztendőt kívánni. 

(Készítette: Hanna, 11 éves)

Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN