30 éves az NN Biztosító


A legnehezebb időszakokban is ott állunk ügyfeleink mellett

Az NN Biztosító idén ünnepli magyarországi működésének 30. évfordulóját. "Az NN 1991-ben még Nationale-Nederlanden néven kezdte meg működését Magyarországon. Mindössze 6 év alatt piacvezetők lettünk és továbbra is meghatározó szereplői vagyunk a magyar életbiztosítási piacnak" - Holló Bence, az NN Biztosító elnök-vezérigazgatójának köszöntője.

"Nagy büszkeség számunkra, hogy az elmúlt 30 év hullámzó piaci körülményeitől függetlenül az Önök bizalmának köszönhetően mára országszerte többszázezer ügyfelünkről gondoskodunk élet- és nyugdíjbiztosításainkkal. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy kollégáink és értékesítési hálózatunk kiemelkedő szakértelmének segítségével megbízható és személyre szabott megoldást biztosíthassuk az Önök számára. Emellett fontos kiemelnünk állandó megújulási képességünket, mely biztosítja, hogy lépést tarthassunk a digitalizációval és a változó ügyféligényekkel. Büszkék vagyunk továbbá 100 százalékban online megoldásainkra, melyekkel ötvözzük a személyes tanácsadást a mai modern igényeknek megfelelő digitális platformokkal.

A pandémia során még inkább felértékelődött családunk és önmagunk megélhetésének és egészségének biztosítása, valamint az öngondoskodás. Ügyfeleink védelmében ezért fontos kedvezményeket vezettünk be már a járvány első hónapjaiban. Így például jelentősen lerövidítettük a kórházi napi térítésre szóló kiegészítő biztosításaink esetén a kockázatkizárási időt a SARS-CoV-2 koronavírus okozta megbetegedés esetére. Ezzel a szerződés megkötésétől számítva már mindössze két hét után a COVID-19 betegség miatti kórházi ellátásra szoruló ügyfeleink jogosulttá válhatnak a kórházi napi térítés szolgáltatásra.

Bízunk benne, hogy a mostani, embert próbáló időszak mielőbb véget ér! Ahogy azonban az elmúlt 30 évben, úgy a továbbiakban is változatlanul ott állunk Önök mellett, ügyfeleink a legnehezebb időkben is számíthatnak ránk.

Ennek szellemében dolgozunk tovább meglévő termékeink továbbfejlesztésén, valamint új termékek és új digitális fejlesztések bevezetésén. Mindezzel célunk, hogy az NN Biztosítóra támaszkodva ügyfeleink azzal törődhessenek, ami a legfontosabb számukra.

A 30 éves NN Biztosító minden munkatársa és az értékesítési hálózat tagjai nevében köszönöm megtisztelő bizalmukat! Jó egészséget kívánok mindannyiuknak, vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!"

Üdvözlettel:

Holló Bence
Az NN Biztosító elnök-vezérigazgatója


Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN