Igazgyöngy alapítvány - slider

Adakozz te is az új gyermektáborért!

Járulj hozzá az Igazgyöngy Alapítvány új, mélyszegénységben élő gyermekeknek készülő gyermektáborának létrehozásához.

Adakozok

Igazgyöngy alapítvány 1. blokk


#NNfussukössze

Bízva a futás közösségi erejében a 2022-es NN Ultrabalatonon egy új jótékonysági akciót indítottunk el. Ennek keretében az esemény főszponzora, az NN Biztosító minden futócsapata adománygyűjtő nagykövetként áll rajthoz. A kezdeményezés keretében arra bíztatjuk a résztvevőket és az érdeklődőket, hogy adományukkal járuljanak hozzá az Igazgyöngy Alapítvány új, mélyszegénységben élő gyermekeknek készülő gyermektáborának létrehozásához.


Új gyermektábor a mélyszegénységben élő gyermekekért

Az Igazgyöngy Alapítvány egy adományként kapott nyaralóházat és annak nagyméretű telkét (Surány, Szedres utca 11.) kívánja felfejleszteni, hogy alkalmas legyen a gyermekek táboroztatására, tanítására és kulturális nevelésére. A kialakítandó táborhelyen nyáron folyamatos, egymást váltó turnusokban szervezne az alapítvány alkotótábort a gyerekeknek, esetleg más, szünidei időszakokban is. 
 

Igazgyöngy alapítvány - 1gombos

Igazgyöngy alapítvány 2. blokk


Ezekre a munkálatokra gyűjtünk

Bár a Duna-part és az ősfás környezet remek lehetőségeket kínál, mindenképpen szükséges a területrendezési és felújítási munkálatok elvégzése. Összes kalkulált ráfordítás: 8 900 000 Ft.

  • Telekrendezés, kerítésfelújítás, ős fák kezelése: 600 000 Ft
  • A meglévő vizesblokk és konyha felújítása, bővítése: 800 000 Ft
  • Konténerek telepítése, beton alap, víz- és villanykiállás: 600 000 Ft 
  • Lakhatás biztosítása 8-12 fő részére, tanuló-egészségügyi szoba, foglalkoztató konténer: 5 400 000 Ft
  • Berendezés (bútorok, klímák, ágyak, asztalok, székek, szekrények): 1 500 000 Ft


Az Igazgyöngy Alapítványról

Az Igazgyöngy Alapítvány olyan komplex esélyteremtő modellt alkotott, amely a társadalom perifériájára szorult, szegregátumokban élő családoknak segít jövőképet adni, integrálódni. A megoldás sajátossága a problématérkép elkészítésén alapuló tervezés, amely időben egyszerre, összehangoltan működik. A "minden mindennel összefügg" elvet követve, a közösségfejlesztést minden elemben kiemelten kezelve, pedagógiai eszközökkel dolgozik az alapítvány. A munka három alappillére: oktatás, családgondozás, intézményi együttműködés. Mindezekről bővebb információ az alapítvány honlapján olvasható.


Egyéb adománygyűjtő akciók

Az alapítvány a gyermekek rajzainak jótékonysági aukcióival is igyekszik további forrásokat bevonni munkája finanszírozására. A rajzok közül néhányat ezen az oldalon is feltűntetettünk.

NN UB 2022 - nyereményjáték promo

Böngéssz a fotók között, melyeket letölthetsz vagy akár közösségi oldalaidon is megoszthatsz!

Like doboz


Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN