Az agilis víziónk

Nekünk fontos, hogy az NN-nél mindenki büszke legyen arra, hogy ide tartozik. Arra törekszünk, hogy megtapasztald: jó dolog nálunk lenni és menő az NN életérzés.

Mi az, hogy Agilis?

Az Agilis egy szemlélet, munka és gondolkodásmód. Abban segít nekünk, hogy megbirkózzunk az állandó változással, és jobban ki tudjuk szolgálni ügyfeleink igényeit. A világ gyorsan változik, nekünk pedig tartanunk kell a tempót. Ki kell próbálnunk új dolgokat, és mernünk kell újítani, hogy ügyfeleinknek továbbra is innovatív termékeket és szolgáltatásokat nyújthassunk.

Még több érték, gyorsabban

Az Agilis módszer lehetővé teszi, hogy kevesebb idő alatt több értéket tudjunk teremteni, és olyan termékeket és szolgáltatásokat fejlesztünk, amelyek ügyfeleinket szolgálják. Az új megközelítéssel a nagyobb célokat kisebb, kezelhetőbb munkaütemekre, vagyis Sprintekre bontjuk. Minden Sprintben arra törekszünk, hogy valami értékeset hozzunk létre, valami olyat, ami része lesz távlati célunknak. Az ötletek üzleti értékét mérjük, hogy mindig tudjuk, hogy hol tartunk. Az elvégzett munkára visszajelzést kapunk, hogy tovább repülhessünk a következő részfeladatra, vagy módosítsuk útirányunkat. Folyamatosan tesztelünk és tanulunk. Az Agilis módszerben csapatokban dolgozunk, melyek különböző szakértelmű kollégákból állnak. Csapatainkban önszerveződően működünk, így szabadabban végezhetjük a feladatainkat, gyorsabban haladhatunk és így messzebre is eljuthatunk.

Kiszámíthatónak és átláthatónak kell lennünk. Harmonizáljuk a tervezést, az erőforrásainkat, és erős kapcsolatot építünk ki közöttük. Meg kell győződnünk arról, hogy a kitűzött céljaink egységesek, és a folyamataink és szabályaink egyszerűek. Így gyorsan hozhatunk döntéseket, és azokat gyorsan kommunikálhatjuk. Pontosan tudjuk mérni a teljesítményünket, tisztán látjuk a prioritásainkat, így azon dolgozhatunk, ami a legfontosabb. Azonnal válaszolunk az ügyfeleinknek, a termékeinket és szolgáltatásainkat pedig rövid idő alatt visszük piacra. És persze biztosra megyünk! A segítségnyújtásra, a bizalomra, a teljesítményre és a felelősségvállalásra épülő kultúránkkal szerethető munkahelyet teremtünk.

Hogy neked miért jó az Agilis?

Mert segít, hogy kihozhasd magadból a legtöbbet. Teret, szabadságot és támogatást kapsz ahhoz, hogy előbbre lépj, döntéseket hozz és cselekedj. Ez személyes és szakmai értelemben is egy jó lehetőség, mivel egy olyan rendszerben fejlesztheted a képességeidet, ami nemzetközi szinten egyre elterjedtebb. Jól hangzik, igaz?

Az Agilis módszer néhány fontos elve

 • Tudjuk, hogy a dolgok változnak, ezért mi is rugalmasak vagyunk. Az NN-nél az számít igazán, hogy értéket teremtsünk, nem pedig az, hogy egy merev tervhez ragaszkodjunk.
 • A feladatok gyors megoldása jobb, mint csak beszélni a gyors megoldásukról. Ha agilisen gondolkodunk, hamar rájövünk, hogy mi az, ami működik, és mi az, ami nem.
 • Az eredményekre fókuszálunk, nem a munkafolyamatokra.
 • Kollégáinknak biztosítjuk azt a környezetet és támogatást, amire szükségük van. Megbízunk bennük és abban, hogy elvégzik a feladatukat.
 • A csapaton belüli információcsere legjobb módja a személyes beszélgetés.
 • A lényeg az egyszerűség: csak az értékes tevékenységekre fókuszálunk.
 • Területeken átívelő csapatokban dolgozunk, melyekben felelősek vagyunk munkánkért és magunk osztjuk be saját feladatainkat.
 • Rendszeres visszajelzéseket adunk és kapunk, ezek alapján döntjük el, hogy legyünk hatékonyabbak és hogyan változtassunk a munkánkon.

Mire vagyunk büszkék?

 • Arra, hogy az ügyfeleinknek olyan termékeket és szolgáltatásokat adunk, melyek nem csak relevánsak, de etikusak is.
 • Arra, hogy a termékeink tényleg segítik az ügyfeleinket anyagi biztonságuk megteremtésében.
 • Arra, hogy még többet törődünk ügyfeleinkkel: ott vagyunk, amikor szükségük van ránk, közben proaktívan dolgozunk azon, hogy az NN még jobb hely legyen.
 • Arra, hogy az ügyfeleink megbíznak bennünk és minket választanak versenytársaink helyett.
 • És arra, hogy mindezt igazi csapatként csináljuk, ahol mindenki hozzátesz a munkához, és együtt dolgozik közös céljaink elérésében.

Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is