Kiválasztás folyamata (hálózat) - cím

Az értékesítési hálózat kiválasztási folyamata

Kiválasztás folyamata (hálózat) - content

1. Bemutatkozás és ismerkedés - az 1. találkozó:

Kölcsönös bemutatkozás után beszélgettek az NN-ről és rólad, amiből kiderül, hogy mennyire illik hozzád az értékesítői munka. Megkapod a legfontosabb információkat, mint például: milyen lehetőségeid vannak biztosítási tanácsadóként, tevékenységedet nem munkaviszony, hanem megbízási jogviszony keretében látod el, ezzel összefüggésben mit jelent nálunk vállalkozónak lenni, és hogyan, milyen eszközökkel támogatjuk a tevékenységed indulását. Bármit és bármennyit kérdezhetsz!

2. Részletek, tanácsok és tanulnivaló - a 2. találkozó:

Ha megvagy az első körrel, megosztjuk veled a részleteket is. Beszélgetünk a jutalék- és motivációs rendszerünkről, a rendelkezésre álló eszközökről, a tevékenységünk kereteiről, és arról, hogyan végezzük a feladatainkat nap mint nap. Ha maradtak benned kérdések, akár az iroda Kiemelt értékesítés szervezőjének is felteheted, hiszen vele is fogsz találkozni.

3. Képzések és szakmai ismeretek elsajátítása

Van már diplomád? Ha igen, akkor az NN biztosítási alapismeretek e-learning képzését kell elvégezned ahhoz, hogy partnerünk lehess. Ha még nincs, e mellé meg kell szerezned a függő biztosításközvetítő hatósági tanúsítványt is. Ezt a képzést is mi szervezzük, neked csak tanulnod kell, amiben képzési konzulens is támogat. Mivel ezek a képzések komoly értéket képviselnek, a költségekhez neked is hozzá kell járulnod. A tanulásod mindkettőnknek befektetés!

4. Egyéni fejlesztési terv

Egy online kitölthető teszttel a kompetenciáidat mérjük, ez visszajelzés neked arra, hogy jól döntöttél, nekünk pedig iránymutatást ad azzal kapcsolatban, hogy hogyan fejlesszünk, hogy minél sikeresebb légy.

 

5. Szóbeli tudásfelmérés

Az online felkészülésed után a Kiemelt értékesítés szervezővel átbeszélitek a friss tapasztalataidat, meggyőződik arról, hogy felkészültél a biztosítási tanácsadói szerepre, kitűzitek személyes céljaidat, és megalapozzátok leendő NN-es jövődet.

 

6. Szerződéskötés

Ha megvagy a vizsgákkal, vár rád egy kis 'papírmunka', hiszen szerződött partnerként válik hivatalossá a csatlakozásod. Mi regisztrálunk az MNB felületén és biztosításközvetítői igazolványt adunk.

 

Kiválasztás folyamata (hálózat) - content 2

NN-es lettél, gratulálunk! Mi jön most?

A belépésed után sem engedjük el a kezed, segítünk abban, hogy jól teljesíts, fejlődj és sikeres legyél. Az NN és az ügyfelek is hosszú távon számítanak rád!

Minden új tanácsadónkhoz személyes mentort rendelünk, aki szoros támogatás mellett megtanítja Neked a szakma alapvető gyakorlatait. Többek között együtt készültök fel a találkozókra és közösen keresitek fel az ügyfeleket is.

Laptopot biztosítunk számodra minden biztosítói szoftverünkkel, valamint egy NN-es email címet. Ha jól teljesítesz, minden hónapban kaphatsz Aktivitási bónuszt - ehhez érdemes már az első naptól azon lenni, hogy havi minimum 2 életbiztosítást adj el. A szerveződ folyamatosan segíteni fog téged, hozzá fordulhatsz szakmai tanácsért, és ő megy el veled az első ügyféltalálkozóidra is. További online és offline képzésekkel leszel egyre jobb, ügyesebb és profibb üzletkötőnk. Találkozó programunkkal új partnerként megkereshető ügyféljelölteket kaphatsz.

Szívesen kipróbálnád magad az NN Értékesítési Hálózatának csapatában? Várjuk jelentkezésedet!

Webtartalom-megjelenítő [Webtown]

hálózat - vissza gomb - ertekesitesi halozat