Családtörténeteink - tartalom 1

NN-es családtörténeteink - mert a támogató család is számít


Sikereket elérni nem mindig könnyű. Céljaink eléréséhez jelentősen hozzásegíthet bennünket a támogató családi háttér. Az NN-nél értékesítőink gyakran említik, hogy szeretteik támogatása nélkül nem jutottak volna el oda, ahol most tartanak. Nálunk számos példa van arra, hogy milyen amikor családtagok dolgoznak együtt és érnek el sikereket. Hogyan látják egymást? Mit gondolnak az NN szerepéről?

Kezdjünk el beszélgetni arról mit jelent a siker mögött a család ereje. Az alábbi két film szereplői mindannyian kiemelkedő eredményeket értek el, ismerkedj meg a történeteikkel, azon keresztül pedig a motivációjukkal és azzal a lelkesedéssel ami hajtja őket!

Családtörténeteink - ajánló 2

Ismerd meg a Mihályffy családot, ahol anya és fia beszélgetnek arról, hogy mi motiválta őket és, hogyan lehet a karriert és a családi életet is együtt sikerre vinni.

Családtörténeteink - videó - Mihályffi Ildikó és Zoltán

Családtörténeteink - ajánló 3

Ismered meg Szigetvári Katalin és fia történetét, ahol anya és fia beszélgetnek arról, hogy milyen nálunk karriert kezdeni, miről szól a szakmánk, hogyan változtatjuk meg a családok életét.

Családtörténeteink - videó - Szigetvári Kati és Bálint

Webtartalom-megjelenítő [Webtown]

Szívesen kipróbálnád magad az NN Értékesítési Hálózatának csapatában? Várjuk jelentkezésedet!

Like doboz


Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN

hálózat - vissza gomb - ertekesitesi halozat