NN, az inspiráló munkahely

Milyen az NN közösség? Hogyan telnek nálunk a napok? Milyen programok, események vannak? 

Dolgozói találkozók

Az NN Közösség egy igazán összetartó csapat, ahol mindenkit elfogadunk, odafigyelünk egymásra. Éves szinten kétszer rendezzünk NN Találkozót, ahova minden kollégánk meghívást kap. Itt szakmai és könnyedebb programokkal készülünk, ízelítőként nézd meg a kisfilmünket:

Futó események

Az NN a névadó szponzora az NN Ultrabalatonnak és az NN City Run futóversenyeknek, ha szeretsz futni ezekre egyenes utad van. Számos kollégánk indul ezeken a programokon és az évek alatt futóközösségek is kialakultak. Hogy milyen a hangulat és miért szeretnek kollégáink futni? Azt elmondjuk ebben a videóban:

Családbarát programok

Gondolunk a szülőkre és a gyerekeikre, így szervezünk „Mutiholdolgozol” napot, amikor bejöhetnek a gyerkőcök és megmutatjuk nekik az irodánkat. Fontosnak tartjuk és teszünk is azért, hogy a munka és magánélet egyensúlya megfelelő legyen minden kollégáknál. Ezek a törekvések pedig eredményt is hoztak, 2022-ben elnyertük a Családbarát vállalat és Szerethető munkahely elismeréseket is.

Hibrid munkavégzés

A hibrid munkavégzés nálunk nagyon is bevált, de imádjuk az irodánkat is így, ha onnan dolgozunk élvezzük a világos tereket, a környezetbarát megoldásokat, a hatalmas konyhát, ahol mindig összejövünk. Ebben a videóban a költözés projektünket mutatjuk be, valamint az irodánkat is:

NN - Top Employer minősítés

Ez a nemzetközi kutatás a világ vezető munkáltatóit ismeri el: azokat a vállalatokat, amelyek kiváló feltételeket biztosítanak munkavállalóiknak, a szervezet minden szintjén figyelnek a kollégáikra, és munkáltatói gyakorlataik folyamatos fejlesztésére törekednek. 2024-ben hatodik alkalommal kapta meg a Top Employer tanúsítványt az NN Biztosító, magyarországi viszonylatban pedig a harmadik helyen szerepelünk a vállalatok között. Nagyon büszkék vagyunk erre az elismerésre melyet kollégáink visszajelzései is alátámasztanak.

Társadalmi felelősségvállalás

Az NN Csoport valamennyi országában önkéntes programokat szervezünk, és közösen, egy csapatként állunk ki a számunkra fontos társadalmi ügyek mellett. Programjainkhoz egész évben csatlakozhatnak a kollégáink, sőt saját ötleteket és javaslatokat is hozhatnak olyan közösségi programokra, amelyekben szívesen segítenének.


Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is