Egyéni kockázati és megtakarítási megoldásaink vállalatok számára

Egyéni kockázati és megtakarítási megoldásaink vállalatok számára

Egyéni kockázati és megtakarítási megoldásaink vállalatok számára


A humánerőforrás-menedzsmentben alkalmazott Lojalitásprogramok ma már nem csak a vezetők és a vállalat eredményességét meghatározó eszközök, hanem fontos szerepet játszanak az új, magasan kvalifikált szakemberek kiválasztásában és megtartásában is.

Mind a kockázati termékpalettánkról, mind pedig a megtakarítási megoldásaink közül tudunk a vállalatok számára is elérhető, kedvező konstrukciókat kínálni.

Vállalati - egyéni - elérhető termékek - cím

Vállalatok számára is elérhető termékeink

Kockázati biztosításaink

Tartalom megjelenítő

Amulett

Anyagi segítséget nyújt akkor, amikor egy váratlan haláleset miatt a szerettei megélhetése, az Ön által kitűzött célok elérése, esetleg cége pénzügyi helyzete veszélybe kerül.

Részletek

Maraton

Egy olyan egész életre szóló kockázati életbiztosítás, amely egyszerű és biztonságos megoldást jelent a végső költségek fedezésére, legyen szó temetésről vagy öröklési illetékről.

Részletek

Életút Program

Legyen szó akár váratlan betegségről vagy hirtelen műtétről, személyre szabott megoldásunk pénzügyi és orvosi asszisztencia támogatást nyújthat a nehéz helyzetekben.

Részletek

Vállalati - egyéni - elérhető termékek - megtakarítás - cím

Megtakarítási célú életbiztosításaink

Tartalom megjelenítő

Visio

Rendszeres díjas

A Visio rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás forint alapú megtakarítási, befektetési lehetőség életbiztosítási védelemmel, amely már 10 330 forint havidíjjal elindítható.

Részletek

Visio

Egyszeri díjas

A Visio egyszeri díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás forint alapú, megtakarítási, befektetési lehetőség életbiztosítási védelemmel, amely már 500 000 forint egyszeri díjjal elindítható.

Részletek

Vista

Rendszeres díjas

Hosszú távú eurós megtakarítási lehetőséget nyújtó befektetési egységekhez kötött életbiztosítás amely baleseti vagy kockázati életbiztosítási védelmet is kínál.

Részletek

Vista

Egyszeri díjas

Megtakarítási és befektetési lehetőség euróban, baleseti halál védelemmel. Egyszeri, nagyobb összegű megtakarítását kockázatvállalási hajlandóságának megfelelően fektetheti be.

Részletek

Patrónus

Olyan életbiztosítás, ahol a biztosított halála esetén átvállaljuk a díjfizetést, így gondoskodunk az előtakarékosság biztonságos folytatásáról.

Részletek

Talizmán

Garantált összegű kifizetést nyújtó, életbiztosítási védelemmel kombinált megtakarítási lehetőség.

Részletek

vállalati megoldások - miért válassza az nn biztosítót

Miért válassza az NN Biztosítót?

NN_logo

A magyarországi NN Biztosító Zrt. az NN Csoport tagja. Az NN Csoport 18 000 munkatársa jelenleg közel 20 országban nyújt ügyfelei részére csoportos és egyéni életbiztosítási, nyugdíj- és vagyonkezelői szolgáltatásokat. Ügyfeleink 1991 óta bíznak az NN szakértelmében.
Forduljon bizalommal az NN Kiemelt Vállalati Biztosítási Tanácsadójához, vagy igényeljen személyes konzultációt a weboldalunkon, és kérésére partnerünk felkeresi Önt!

Beágyazott alkalmazások

Vállalati - egyéni - kinek ajánljuk

Kiknek ajánljuk?

  • Azoknak, akik munkavállalójuk, kulcsemberük vagy cégtársuk elvesztése esetén is biztosítani kívánják a mindennapi üzletmenet zökkenőmentességét.
  • Azoknak, akik olyan kiegészítő juttatási elemet keresnek, amellyel támogatni tudják munkatársaikat munkaképességük mielőbbi visszanyerésében.
  • Azoknak, akik széleskörű személybiztosítási megoldásokat keresnek.
  • Azoknak, akik kedvező díjon szeretnének értékes többlet-juttatást biztosítani munkavállalóiknak.

Vállalati - egyéni - kinek nem ajánljuk

Kiknek nem ajánljuk?

  • Azoknak, akik nem kívánnak többlet-juttatást biztosítani munkavállaóiknak.
  • Azoknak, akik nem kívánják munkavállalóikat biztosítási védelemmel ellátni.