Webtartalom-megjelenítő [Webtown]

Korszerűsítjük eszközalap kínálatunkat

Folyamatosan korszerűsítjük eszközalap kínálatunkat a piaci folyamatok és az ügyfél igények figyelembe vételével. Az átalakítás során 2016. január 13-án eszközalapokat zárunk be, illetve új, modern eszközalapokat nyitunk.

Eszközalap kínálatunk átalakításának célja, hogy kiegyensúlyozottabb portfoliót hozzunk létre, az új eszközalapok megnyitásával pedig egy modernebb, piacképesebb eszközalap kínálatot nyújthassunk ügyfeleinknek.  A bezárandó eszközalapokban lévő befektetéseket más eszközalapokba helyezzük át, erről érintett ügyfeleinket az elmúlt év folyamán tájékoztattuk, így a megszűnő eszközalapokban elhelyezett befektetéseikről január 13. előtt szabadon dönthettek. (Ügyfeleinken szóló tájékoztatónk az ügyfélszolgálati közlemények között található.)

Az új eszközalapokról

Az eszközalap kínálatunk folyamatos korszerűsítésével új, modern és az ügyféligényeknek megfelelő megoldásokat nyújtunk, ezért a meglévő kínálat mellé létrehoztunk 4 új eszközalapot. Az újonnan megnyíló eszközalapokról az itt olvasható rövid ismertetőn túl részletesen tájékozódhat az Eszközalap Tájékoztatóinkban, amelyeket honlapunkon, a főoldalról elérhető Dokumentumtárban talál. A befektetéseket már el lehet helyezni új eszközalapjainkban.

Aktív hozamfigyelő vegyes eszközalap - D sorozat

Ez a megoldásunk minden piaci körülmények között törekszik a pozitív hozam elérésére 3-5 éves időtávon. Az eszközalapot olyan ügyfeleink figyelmébe ajánljuk, akik nem tudnak, vagy nem akarnak sok időt tölteni a pénzügyekkel. Az eszközalap összetételét befektetési szakembereink ugyanis folyamatosan felülvizsgálják, és szükség esetén módosítják a magasabb várható hozam elérése érdekében.

Euró likviditás eszközalap - D sorozat

Ezt az eszközalapot olyan befektetőknek ajánljuk, akiknek szerződése rövid időn belül lejár és nem szeretnék megtakarításukat az utolsó időszakban jelentős árfolyamesés kockázatának kitenni. A megoldás jelentős piaci mozgások esetén véd a nagyobb árfolyameséstől.

Magas kötvény arányú vegyes eszközalap - D sorozat és Kiegyensúlyozott vegyes eszközalap - D sorozat

Ezeket az eszközalapokat olyan befektetők figyelmébe ajánljuk, akiknek kevés idejük van arra, hogy pénzügyeikkel foglalkozzanak, továbbá azoknak, akik olyan eszközalapokat keresnek, melyeknek összetételét befektetési szakembereink folyamatosan felülvizsgálják, és szükség esetén módosítják a magasabb várható hozam elérése érdekében.

Hol található információ eszközalapjainkról?

Az eszközalapok múltbéli teljesítményéről folyamatosan tájékozódhat a Hozamszámoló oldalunkon, az eszközalapok befektetési politikájáról és a kockázatokról pedig az Eszközalap Tájékoztatóinkban olvashat részletesen, amit honlapunkon, a főoldalról elérhető Dokumentumtárban talál.

Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN