Tájékoztatás új eszközalap indulásáról

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy a befektetési egységekhez kötött

  • 017 jelű Erasmus/Európa mosolya/Euro Prémium,
  • 027 jelű Euro Alap,
  • 077 jelű Euro superior/Európa hűsége/Genion,
  • 727 jelű egyszeri díjas Euro Alap,
  • 037 jelű Kronosz,
  • 047 jelű rendszeres díjas garantált,
  • 087 jelű Kairosz

életbiztosítási szerződésekhez választható eszközalap kínálatunkat 2023. június 1-én 1 új eurós eszközalappal bővítjük. Az induló új eszközalap: Fejlődő piaci részvény ESG eszközalap – D (euróban denominált)

A Fejlődő piaci részvény ESG eszközalap – D bemutatása

Az eszközalap által megcélzott ügyfélkör

Ezen eszközalap választását akkor érdemes megfontolnia, ha befektetésének időtávja legalább 10 év vagy ha Ön kockázatkedvelő befektetőnek tartja magát. Ne válassza ezt az eszközalapot, ha nem készült fel arra, hogy befektetésének értéke (elsősorban rövid távon) csökkenhet is!

Az eszközalap befektetési politikája

Az eszközalap célkitűzése, hogy minél nagyobb tőkenövekményt és osztalékjövedelmet érjen el olyan mögöttes alap(ok)on keresztül, amely(ek) a fejlődő országok részvénypiacain található, illetve azok területén bejegyzett vállalatok részvényeibe fektet(nek). A mögöttes alap(ok) kiválasztásakor az ESG (környezeti, társadalmi és vállalatirányítási) kritériumoknak való megfelelés is szerepet játszik.  Az eszközalap devizaneme euró, azonban a végső befektetések eltérő devizanemben valósulnak meg, ezért az euró árfolyamának alakulása befolyásolhatja az eszközalap teljesítményét.

Mögöttes befektetési alap:

Fidelity Funds - Sustainable Emerging Markets Equity Fund luxemburgi befektetési alap euróban jegyzett befektetési jegy osztálya, ISIN: LU2459131921

Referenciaindex:

MSCI Emerging Markets NTR EUR Index

Hol talál további információt eszközalapjainkról?

Az NN Biztosító eszközalapjainak múltbéli teljesítményéről a www.nn.hu/hozamszamlalo oldalunkon tájékozódhat, az eszközalapok befektetési politikájáról és a kockázatokról pedig a D jelű Eszközalap-tájékoztatóban olvashat részletesen, amit honlapunkon (www.nn.hu), a főoldalról elérhető Dokumentumtárban talál.

Az NN Biztosító online ügyfélszolgálati portálján, az NN Direkten tájékozódhat a befektetésének aktuális értékéről és biztosítási szerződésének aktuális szolgáltatásáról.

Kérjük, mindig tájékozódjon a befektetési politikákról, az eszközalapok kockázatairól, és ennek ismeretében döntsön befektetési portfóliójának összetételéről.

További információért látogasson el honlapunkra a www.nn.hu-ra, érdeklődjön telefonos ügyfélszolgálatunkon az ingyenesen hívható 1433-as telefonszámon, írjon nekünk e-mailt (nn@nn.hu) vagy forduljon az NN biztosítási tanácsadójához!

Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN