Webtartalom-megjelenítő [Webtown]

Tájékoztató a 909 jelű Kórházi hotelszolgálatás kiegészítő biztosítás (Vitalitás) szolgáltatását érintő változásról

A SARS-CoV-2 koronavírus járvány okozta veszélyhelyzetre való tekintettel 
a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Vitalitás osztályán az elektív (tervezhető, nem a sürgősség körébe tartozó) ellátások 2021. október 28. naptól nem elérhetőek, melynek következményeként a fekvőbeteg ellátás a Vitalitás osztályon határozatlan ideig szünetel. A kórházi hotelszolgáltatás helyett, az NN Biztosító Zrt. a zárójelentésben megjelölt betegségre vonatkozó normatív ápolási napokat és a vonatkozó Termékfeltétel mellékletében meghatározott napidíjat alapul véve, pénzbeli szolgáltatást nyújt a Biztosított részére feltéve, hogy az ellátás biztosítási eseménynek minősül a vonatkozó Szerződési Feltétel alapján. 

Magyarországot is elérte a SARS-CoV-2  koronavírus járvány negyedik hulláma, amely kapcsán rengeteg információ hallható és olvasható a médiában, melynek következtében számos, a termékeinkhez kapcsolódó kérdés is felmerülhet ügyfeleinkben.

Kiemelten fontosnak tarjuk, hogy ügyfeleink valamennyi információ birtokában legyenek termékeink, jelen esetben a 909 jelű Kórházi hotelszolgálatás kiegészítő biztosítás szolgáltatási feltételei kapcsán.

Jelen járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Vitalitás osztályán az elektív ellátások (tervezhető, nem a sürgősség körébe tartozó ellátások) 2021. október 28. napjától nem elérhetőek, melynek következményeként a fekvőbeteg ellátás a Vitalitás osztályon határozatlan ideig szünetel.

Hogyan szolgáltat a Biztosító az ellátás szüneteltetésének idején?

A 909 jelű Kórházi hotelszolgálatás kiegészítő biztosítás Különös Feltételei alapján - amennyiben a biztosítási szolgáltatás ellehetetlenülése miatt a Biztosított kórházi ellátására nem a Vitalitás osztályon kerül sor -, a Biztosító a zárójelentésben megjelölt betegségre vonatkozó normatív ápolási napokat és a vonatkozó Termékfeltétel mellékletében meghatározott napidíjat alapul véve, pénzbeli szolgáltatást nyújt a Biztosított részére feltéve, hogy az ellátás biztosítási eseménynek minősül a vonatkozó Szerződési Feltétel alapján. 

Mit kell tennie a pénzbeli szolgáltatás igénybevételéhez?

Ha a szüneteltetés időtartama alatt biztosítási esemény következne be, kérjük töltse le az "Igénybejelentés betegség, gyermekek gyakori betegségei, műtét, kórházi kezelés és előrehozott szolgáltatás esetén" elnevezés nyomtatványt a Dokumentumtár > Ügyfélszolgálati dokumentumok > Kifizetési igény bejelentése ügyintézési kategóriánál, kitöltést követően küldje be az ellátást nyújtó kórház által kiállított zárójelentéssel együtt postai úton az NN Biztosító Zrt részére a 1364 Budapest, Pf. 247 postacímre.

Ha szeretne élni az elektronikus kommunikáció adta lehetőségekkel, akkor kérjük, a kitöltött és beszkennelt igénybejelentő nyomtatványt küldje meg AVDH-val hitelesített dokumentumként a kórházi zárójelentéssel együtt e-mail-en keresztül a következők szerint:

> Tájékoztató az Azonosításra Visszavezetett Dokumentum Hitelesítés (AVDH) használatáról

További információért kérjük, keressen bennünket az elérhetőségeinken.

A szolgáltatás újraindulásáról a weboldalunkon tájékoztatást teszünk közzé.

Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN