Meghiúsult tervek. Hónapokig tartó felépülés.

 • Ne hagyja, hogy egy váratlan baleset hosszú időre kizökkentse a megszokott életéből!
 • A gyors felépülés számít. Biztosítsa magát, hogy a váratlan helyzetek ne érjék váratlanul.
 • Kezdjünk el beszélgetni: online vagy személyesen!
Online beszélgetnék Személyesen beszélgetnék
Érdekli a Baleseti felépülés biztosítás?
Online beszélgetnék Személyesen beszélgetnék

Baleseti felépülés biztosítás

A Baleseti felépülés biztosítás kialakításánál az NN Biztosító abból indult ki, hogy az életbiztosítási fedezet mellett egy baleset után mire van a leginkább szükségük az embereknek, és mi aggasztja őket a legjobban. Ez a biztosítás olyan átfogó megoldást kínál, amely segítséget nyújt abban, hogy ilyen esetekben Ön minél hamarabb visszatérhessen a mindennapokhoz. A pénzügyi szolgáltatáson túl kézzelfogható segítséget is nyújt baleseti asszisztencia-szolgáltatásokon keresztül. Így Ön anyagi biztonságban tudhatja saját magát és a szeretteit, és minden energiájával a felgyógyulásra tud koncentrálni.

Baleseti asszisztencia

Egy váratlan baleset következtében szükségessé váló gyógykezelés költségei és a jövedelemkiesés okozta anyagi problémák komoly terhet rónak az egész családra. Emellett a hosszú várólisták és a felépülést segítő/felépüléshez elengedhetetlen egészségügyi szolgáltatásokhoz való korlátozott/nehéz hozzáférés is akadálya lehet a teljes felépülésnek. Problémát jelenthet az is, ha az érintett nem kap segítséget a mindennapokban, vagy az otthonát nem tudja megváltozott életkörülményeihez igazítani.

Milyen baleseti asszisztencia-szolgáltatásokat nyújtunk Önnek?

7/24 orvosi call center

Ez a szolgáltatás a Teladoc Hungary Kft. által nyújtott éjjel-nappal elérhető telefonos orvosi tanácsadás. A biztosított, illetve a vele egy háztartásban élő házastársa, egyenes ágbeli rokona, testvére, valamint élettársa az év minden napján, a nap bármely órájában gyakorló orvossal beszélhetnek, gyakorló orvostól kérhetnek tanácsot, az alábbi témák bármelyikében:
 • betegséggel, gyógykezeléssel, egészségmegőrzéssel kapcsolatos kérdésekről,
 • gyógyszerek összetételéről, alkalmazhatóságáról, mellékhatásáról, helyettesíthetőségéről, áráról,
 • orvosi, gyermekorvosi, fogorvosi ügyeletekről,
 • ügyeletes gyógyszertárakról,
 • egészségügyi intézmények elérhetőségéről.

Baleseti járóbeteg-szakellátás megszervezése

Ha a biztosítottat olyan baleseti sérülés éri, amelynek orvosi ellátása járóbeteg szakellátás keretében megoldható, a Teladoc Hungary Kft.
 • segítséget nyújt abban, hogy megtalálja a szükségleteinek megfelelő egészségügyi szolgáltatót, ahol a szükséges baleseti járóbeteg szakellátás elérhető,
 • és amennyiben szükséges, megszervezi a képalkotó diagnosztikai vizsgálatot.
 • Illetve a Teladoc Hungary vállalja az igényelt baleseti járóbeteg szakellátás megszervezését Budapesten az egészségügyi szolgáltató partnereinél, kivéve a Baleseti asszisztencia igénybevételére vonatkozó szabályokban meghatározott esetekben. 
A szolgáltatás jelenleg csak Budapesten érhető el a Teladoc Hungary Kft. egészségügyi szolgáltatási partnereinél, rendelési időben, amelyről a Teladoc Hungary Kft. 7/24 orvosi call centere ad tájékoztatást. Az ellátás a Teladoc Hungary Kft. egészségügyi szolgáltató partnereinek a rendelési idejében történik meg a bejelentéstől számított 24 órán belül. A balesetet követő 24 órán belül be kell jelenteni az igényt. A megszervezett ellátás díját a biztosított fizeti.

Baleseti eredetű gyógytorna megszervezése

Ha egy balesetet követően valamely mozgásszervi bántalom kapcsán a biztosítottnak egyéni gyógytornára van szüksége, a Teladoc Hungary Kft. megszervezi számára. A megszervezett gyógytorna kezelés díját a biztosított fizeti. A gyógytorna megszervezése a bejelentést követő 5 munkanapon belül megtörténik.

Otthoni segítségnyújtás megszervezése

Ha a biztosított balesetből kifolyólag egy hetet meghaladóan otthoni ápolásra szorul, a Teladoc Hungary Kft. megtalálja a megfelelő szolgáltatót, amely számára az otthonában segítségnyújtást végez az alábbi területeken: bevásárlás, gyógyszer, kötszer kiváltása, beszerzése, takarítás. A megszervezett segítségnyújtás díját a Biztosított fizeti. A szolgáltatás megszervezése a bejelentést követő 5 munkanapon belül megtörténik.

Otthonátépítés megszervezése

Ha a biztosított balesetből eredően olyan maradandó egészségkárosodást szenved, amely miatt az otthona akadálymentesítésére kényszerül, a Teladoc Hungary Kft. segítséget nyújt a biztosítottnak abban, hogy megtalálja azokat a szolgáltatókat, akik az otthona átépítéséhez szükséges tervezését, kivitelezést és munkálatokat el tudják végezni. A szolgáltatás tartalmazza műszaki ellenőrrel való találkozás időpontjának megszervezését, aki az átépítés tervezésében és a kivitelezésében tud segítséget nyújtani a biztosítottnak. A szolgáltatás keretében a biztosított tanácsot kap az általa igényelt szakipari munkát végző vállaltok elérhetőségéről is. Az átépítés költségeit és a műszaki ellenőr munkadíját a Biztosított fizeti.

Ortopédiai vizsgálat megszervezése

Ha a biztosított ortopédiai szakvizsgálat keretében mozgásszervi állapotfelmérésen szeretne részt venni, valamint ortopédiai panasz esetén szeretne szakorvoshoz elmenni a Teladoc Hungary Kft. megszervezi a biztosított ortopédiai szakorvosi vizsgálatát. A vizsgálat és az esetlegesen szükségessé váló képalkotó diagnosztikai vizsgálat költségét a Biztosított fizeti. A vizsgálat megszervezése a bejelentést követő 5 munkanapon belül megtörténik.

Terheléses vizsgálat megszervezése

A Teladoc Hungary Kft. évente egyszer megszervezi a Biztosított alap, vagy - igény szerint - emelt szintű terheléses vizsgálatát. Annak eldöntésében, hogy a Biztosított számára melyik lenne hasznos, a Teladoc Hungary Kft. 7/24 orvosi call centerében ülő, egészségügyi végzettséggel rendelkező szakember nyújt segítséget.

Az alap terheléses vizsgálat az alábbi elemeket tartalmazza: terheléses EKG, alap labor és vizeletvizsgálat. Az emelt szintű terheléses vizsgálat elemei: terheléses EKG, labor és vizeletvizsgálat, illetve egy spiroergometriai vizsgálat, amely a vér oxigén szintjének, savasságának és a kilélegzett levegő széndioxid tartalmának vizsgálatával felméri a biztosított terhelhetőségét. A terheléses ergometria Magyarország területén, a terheléses spiroergometria néhány településen érhető el. A vizsgálatok költségét minden esetben a Biztosított fizeti. A vizsgálatok megszervezése a bejelentést követő 5 munkanapon belül megtörténik.

Edzői telefonos konzultáció

Aki rendszeresen sportol, annak fontos, hogy a balesetet követően minél hamarabb visszatérhessen a megszokott sport tevékenységéhez. Fontos azonban tudni, hogy a túl korai, vagy nem megfelelően ütemezett visszatérés állapotromlást, esetleg maradandó károsodást okozhat. Az edzői telefonos konzultáció keretében a Biztosított a balesetet követő rehabilitáció után szakemberrel konzultálhat arról, hogy a baleset utáni egészségügyi állapota alapján milyen ütemben térhet vissza a megszokott sporttevékenységéhez. A szolgáltatás iránti igény bejelentését követő egy (1) munkanapon belül a Teladoc Hungary Kft. szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkező partnere a Biztosítottat visszahívja.

A különböző baleseti asszisztencia szolgáltatások elérhetősége a választott balesetbiztosítási csomag függvénye. A baleseti asszisztencia szolgáltatásokat visszavonásig, de legalább egy évre térítésmentesen biztosítjuk asszisztencia-szolgáltató partnerünk közreműködésével.

Baleseti asszisztencia-szolgáltató partnerünk

A baleseti asszisztencia-szolgáltatásokat az Teladoc Hungary Kft. orvosi call centerén keresztül tudja igénybevenni.
Orvosi Call Center: +36-1 461-1519
Weboldal: teladoc.hu

A baleseti asszisztencia-szolgáltatások részletes szolgáltatási feltételeit az ezen az oldalunkon található 'Kapcsolódó dokumentumok' linkre kattintva tudja megismerni.