Életkapu - Iskolakezdési akció

Mi a közös a jó tanulmányi eredményben és a megtakarításban? Mindkettőnél számít a felkészültség, az időzítés és a tudatosság, de leginkább az, hogy időben kell tenni értük. Hisz ahogyan a jó jegyekért is a tanév elejétől kell megdolgozni, úgy a jövőbeni célok megvalósítására is időben fel kell készülni.

Kezdjük együtt a tanévet! Kössön gyermeke számára kiegészítő biztosításokkal Életkapu rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítási szerződést 2018. augusztus 3. - szeptember 2. között az "Életkapu - Iskolakezdési akció" keretében, és garantált ajándéka lehet egy 5.000 Ft értékű alza.hu vásárlási utalvány, amennyiben az akció részvételi feltételeinek maradéktalanul megfelel! Sőt, ha gyermeke az iskolában eredményesen teljesít, az akció részvételi feltételeinek teljesülése és az ott meghatározott bizonyítvány elérése esetén, a tanév végén további 15.000 Ft értékű ajándékutalvánnyal jutalmazzuk! Az akció részletei megtaláhatók erre a linkre kattintva.

Kapcsolatfelvétel

Kérem, hogy vegyék fel velem a kapcsolatot!
+36
A jelen tájékoztatás nem teljes körű, a részletes részvételi feltételek, ideértve a regisztrációs felületet és az ajándékra való jogosultság feltételeit is az nn.hu/eletkapu-iskolakezdesi-akcio felületen érhetők el. Az Életkapu biztosítási szerződésre vonatkozó feltételeket a biztosítási szerződési feltételek tartalmazzák, amelyek az nn.hu/dokumentumtar oldalon elérhetők.