Az egészség nélkülözhetetlen, hogy tartalmas és minőségi életet élhessünk. Az NN ebben segít, hiszen nemcsak egészséged megőrzéséért tehetsz, de betegség esetére is biztosíthatod magad.

 

Orvos, akit bármikor felhívhatsz 

Egészségügyi kérdésekben sokszor nem tudjuk, kihez forduljunk. Van segítség! Ügyfeleink és szeretteik díjmentesen élhetnek az ajándék Egészség asszisztencia előnyeivel.

A nap 24 órájában gyakorló orvosok fogadják hívásod.

Online foglalhatsz vizsgálati időpontot.

Segítséget kérhetsz az orvosi dokumentumok értelmezésében.

További részletek

A részletekről az Egészség asszisztencia oldalon vagy a Szabályzatban tájékozódhatsz.

 

Betegségben is számíthatsz ránk

Egy baleset vagy betegség sokszor nemcsak lelkileg, de anyagilag is jelentős megterhelést jelent. A különféle alapbiztosítások mellé választható kiegészítő biztosításaink számos esetben anyagi segítséget jelenthetnek a felépüléshez, így például: 

Súlyos betegség diagnosztizálása esetén (például rosszindulatú daganatos betegség, szívinfarktus, agyvérzés)

Nem várt műtét esetén

Kórházi ápolás (akár gyermek születése) esetén

A pénzbeli térítést szabadon fordíthatod az ápolás, gyógyulás költségeire vagy amire a leginkább szüksége van a családnak.

 

Csökkentheted a család egészségügyi kiadásait

Érdemes belegondolni, hogy egy évben mennyi pénzt költünk gyógyszerekre és orvosi vizsgálatokra. Hogy lehet ezzel mégis spórolni? Ha ezeket a kiadásokat egészségpénztári számlára befizetett összegből fizeted! 

Befizetéseid után évi 20%, akár 150 000 Ft SZJA-kedvezményt vehetsz igénybe.

Ezt az összeget szintén egészségedre fordíthatod.

További részletek

Partnerünk a PRÉMIUM Önkéntes Egészség- és Önsegélyező Pénztár (székhelye: 1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6., Felügyeleti engedély: PSZÁF/IV/294/2002). Az egészségpénztári terméket, mint a Pénztár tagszervezője ajánljuk.
 
Pénztártagként az adott évben az Egészségpénztári számlára befizetett összeg 20%-ának megfelelő, de legfeljebb 150 000 Ft SZJA-jóváírást kaphatsz a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII törvényben meghatározottak szerint.

Az egészségpénztári tagsággal kapcsolatos részleteket az Alapszabály és Szolgáltatási szabályzat dokumentumból ismerheted meg.

Győzd le a nehézségeket!

Ismerd meg az NN-nél elérhető egészségmegőrzést támogató szolgáltatásokat és biztosítási megoldásokat! Add meg elérhetőséged, és kollégánk - munkaidőben 2 órán belül - felveszi Veled telefonon a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessetek egy online vagy személyes beszélgetésre. A telefonszám, amelyről keresni fogunk: +36-1-998-0123.

Mobiltelefonszám
+36
 

Ez is érdekelhet!

Mitől lesz minőségi az életünk?

Ma már köztudott tény, hogy jó pár évvel hosszabb lesz a mi életünk, mint nagyszüleinké. Kérdés, hogy vajon hogyan tudjuk tartalmasabbá tenni ezt a hosszabb életet?

Részletek

Stratégiák egészségmegőrzéshez

Hogyan járul hozzá a testi-lelki egészségmegőrzés ahhoz, hogy idős korunkban is minőségi életet élhessünk?

Részletek

Szűrővizsgálatokkal a minőségi életért

Egy időben elvégzett szűrővizsgálat a betegségmegelőzés és a korai kezelés legbiztosabb módja. Cikkünkben összegyűjtöttük a legfontosabb szűrővizsgálatokat.

Részletek

A jelen oldalon található információ a tájékoztatás célját szolgálja, mely nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, a biztosítási termékek részletes ismertetésének, és nem helyettesíti a szerződési feltételekben leírtakat. Kérjük, hogy a biztosítási szerződés megkötése előtt a termékekhez kapcsolódó dokumentumokat alaposan olvasd át, és csak ezek ismeretében és megértése esetén köss életbiztosítási szerződést.

NN Biztosító Zrt. | 1139 Budapest, Fiastyúk utca 4-8.