Meghiúsult tervek. Hónapokig tartó felépülés.

  • Ne hagyja, hogy egy váratlan baleset hosszú időre kizökkentse a megszokott életéből!
  • A gyors felépülés számít. Biztosítsa magát, hogy a váratlan helyzetek ne érjék váratlanul.
  • Kezdjünk el beszélgetni: online vagy személyesen!
Online beszélgetnék Személyesen beszélgetnék
Érdekli a Baleseti felépülés biztosítás?
Online beszélgetnék Személyesen beszélgetnék

Baleseti felépülés biztosítás

A Baleseti felépülés biztosítás kialakításánál az NN Biztosító abból indult ki, hogy az életbiztosítási fedezet mellett egy baleset után mire van a leginkább szükségük az embereknek, és mi aggasztja őket a legjobban. Ez a biztosítás olyan átfogó megoldást kínál, amely segítséget nyújt abban, hogy ilyen esetekben Ön minél hamarabb visszatérhessen a mindennapokhoz. A pénzügyi szolgáltatáson túl kézzelfogható segítséget is nyújt baleseti asszisztencia-szolgáltatásokon keresztül. Így Ön anyagi biztonságban tudhatja saját magát és a szeretteit, és minden energiájával a felgyógyulásra tud koncentrálni.

Pénzügyi segítség

Vajon láthatunk-e előre minden váratlan eseményt az életben? Sajnos nem. Egy bölcs mondás szerint mindig reméld a legjobbat, de készülj fel a legrosszabbra. Hozzon bölcs döntést, hiszen egy balesetbiztosítással áthidalhatja a váratlan események következtében előforduló egészségügyi és anyagi nehézségeket.

Az NN Biztosító megbízható életbiztosítási partner, amely hosszú évek óta segít az embereknek az élet nehéz pillanataiban. Az elmúlt 6 évben (2011-2016) több mint 900 millió Ft értékben fizettünk ki biztosítási szolgáltatást családok részére, akik elvesztették szeretteiket és több mint 76 millió Ft-ot azoknak, akik balaseti eredetű maradandó egészségkárosodást szenvedtek el.

A baleset utáni felépülés költségei

Gondolt már arra, milyen egészségügyi ellátásra lehet szüksége egy baleset esetén a felgyógyuláshoz? Egy baleset utáni gyors és lehetőség szerint maradéktalan felépüléshez például fontos, hogy minél előbb megkapja az elsődleges ellátást, hogy szükség esetén konzultálni tudjon egy ortopéd szakorvossal vagy hogy időben megkezdje a gyógytorna kezeléseket. Ha megtehetjük, privát egészségügyi intézményhez fordulunk, ami azonban pénzbe kerül.

Egyes kezelések várható költségei magánklinikákon

Kezelés Költségek
Gyógytorna/manuálterápia 7 500 Ft-12 000 Ft/55 perces alkalom
Röntgen vizsgálat testtájanként 7 000 Ft
Rögzítő eszközök (gipsz, orthézis) 6 000-30 000 Ft
Mentőszállítás 10 000 Ft
Azonnali traumatológiai vizsgálat 20 000-25 000 Ft
Kórházi tartózkodás napi 30 000-40 000 Ft egy átlagos műtétet követően
Törések miatti műtétek 200 000-360 000 Ft
Lakás átalakítása tartós rokkantság esetén Több százezer, akár millió forint
Otthoni segítségnyújtás Több tízezer forint hetente

Mit kínál pontosan a Baleseti felépülés biztosítás?

Célunk, hogy ügyfeleink mellett álljunk életük legnehezebb pillanataiban. Ajánlatunk öt választható csomagot tartalmaz, amelyek a baleset esetén nyújtott fedezetek számában, típusában, és a készpénzben nyújtott kifizetés mértékében térnek el egymástól. Az Ön által választott balesetbiztosítási csomagtól függ, hogy milyen baleseti asszisztencia-szolgáltatások lesznek elérhetőek az Ön számára.

Nem kell feladnia a terveit. Válassza az egyik Baleseti felépülés balesetbiztosítási csomagunkat, hogy Ön és szerettei tovább tudjanak lépni akkor is, ha Önnel baleset történik.

 

A baleseti felépülés csomagokat növekvő sorrendben az anyagi segítség mértéke és a baleseti asszisztencia szolgáltatások száma szerint állítottuk össze.
XS

S

M

L

XL
Baleseti kiegészítő biztosítások
Alapcsomag kötelező elemei Baleseti halál (945)
Baleseti egészség-károsodás (946)
Baleseti műtéti térítés (947)
Baleseti kórházi napi térítés (948)
Alapcsomag elemein túl választandó elemek Baleseti csonttörés és csontrepedés (950)  
Baleseti kereső-képtelenség (949)  
Szervezési és finanszírozási jellegű kiegészítő biztosítások Baleseti gyógytorna szervezés és finanszírozás (954)      
Baleseti járóbeteg szakellátás szervezés és finanszírozás (956)    
Asszisztencia elemek
Baleseti asszisztencia szolgáltatások 7/24 orvosi call center szolgáltatás
Baleseti eredetű gyógytorna megszervezése  
Baleseti játóbeteg szakellátás megszervezése  
Otthoni segítségnyújtás megszervezése    
Otthonátépítés megszervezése      
Ortopédiai vizsgálat megszervezése        
Terheléses vizsgálat megszervezése        
Edzői telefonos konzultáció        

Kattintson a csomagok neveire, hogy megtudja, kinek ajánljuk őket.

XS balesetbiztosítási csomag

Alapszintű védelem baleset esetén. A csomag a balesetből eredő négy legsúlyosabb következmény (baleseti maradandó egészségkárosodás, baleseti halál, baleseti eredetű műtét és kórházi napi térítés) esetére nyújt fedezetet.  Megnyugvást jelenthet, hogy a biztosítási összeg segítséget nyújt Önnek és a családjának enyhíteni a váratlan események okozta anyagi terheket. A kapcsolódó baleseti asszisztencia-szolgáltatással a nap 24 órájában, a hét 7 napján rendelkezésére álló call centerben orvosok várják hívását és adnak tanácsot egészségügyi témájú kérdésekben.

S balesetbiztosítási csomag

Az S csomag az Ön választásától függően (az XS csomag fedezetein túlmenően) a balesetből eredő csonttörésre vagy a baleset következtében keletkező jövedelemkiesés ellensúlyozására ad megoldást, de akár mindkettő is választható. A balesetbiztosítási csomaghoz kapcsolódó baleseti asszisztencia-szolgáltatások segítséget nyújtanak a Budapesten elérhető baleseti járóbeteg-szakellátás és a baleseti okból szükségessé váló országosan elérhető gyógytorna megszervezésében. A baleseti járóbeteg szakellátás illetve gyógytorna igénybevétele esetén annak költségeit Önnek kell fizetni, de ebben segítségére lehet a biztosítási szolgáltatásból származó összeg.

M balesetbiztosítási csomag

Ha az S balesetbiztosítási csomag elnyerte a tetszését, de a Budapesten elérhető baleseti járóbeteg-szakellátás megszervezésén túl annak biztosító általi finanszírozása is fontos Önnek, akkor az M balesetbiztosítási csomag felel meg az Ön igényeinek.Ez az S csomagokban megtalálható fedezeten és baleseti asszisztencia-szolgáltatásokon túl, tartalmazza az otthoni segítségnyújtás megszervezését is. 

Az otthoni segítségnyújtás megkönnyíti a mindennapi feladatok elvégzését: a bevásárlást, a takarítást, a szükséges gyógyszerek, kötszerek beszerzését, hogy Ön kizárólag a gyógyulására tudjon koncentrálni, és hozzátartozóinak feladatai se szaporodjanak az Ön betegsége alatt . Az otthoni segítségnyújtás baleseti asszisztencia-szolgáltatás igénybevétele esetén annak költségeit Önnek kell fizetnie, de ebben segítségére lehet a biztosítási szolgáltatásból származó összeg.

L balesetbiztosítási csomag

Az L balesetbiztosítási csomag esetén szintén választhat a balesetből eredő csonttörésre vagy a baleset következtében keletkező jövedelemkiesés ellensúlyozására szolgáló megoldások közül. Az M balesetbiztosítási csomagokban megtalálható fedezeten és baleseti asszisztencia-szolgáltatásokon túl nemcsak a gyógytorna megszervezését, hanem a biztosító általi finanszírozását, valamint baleseti asszisztencia-elemként az otthonátépítés megszervezését is tartalmazza, amely felbecsülhetetlen segítséget nyújthat Önnek és családjának abban az esetben, ha egy baleset következtében maradandó egészségkárosodást szenved és otthona akadálymentesítésére kényszerül.  Az otthonátépítés megszervezése szolgáltatás során igénybe vett műszaki ellenőr, illetve szakemberek díját, valamint az átépítés költségeit Önnek kell fizetnie, de ebben segítségére lehet a biztosítási szolgáltatásból származó összeg.

XL balesetbiztosítási csomag

Ha szenvedélyesen éli az életét és szeret sportolni, akkor ez az Önnek szóló csomag. Már önmagában is elég elkeserítő egy olyan sérülés, amely megakadályozza a sportolásban, de a balesetnek lehetnek komolyabb következményei is, kórházi ápolás vagy műtét. Az XL balesetbiztosítási csomag tartalmazza a kisebb csomagokban megtalálható valamennyi fedezetet, és ebben a csomagban érhető el a felgyógyulást segítő legtöbb baleseti asszisztencia-szolgáltatás is. Sőt, a terheléses vizsgálat, és az ortopédiai vizsgálat megszervezése segít megelőzni egy újabb egészségügyi problémát. Az edzői telefonos konzultáció segíti Önt abban, hogy mielőbb visszatérhessen a rendszeres sporthoz. Az XL balesetbiztosítási csomag a sportot kedvelőknek szól, illetve azoknak, akik módfelett óvatosak, és biztosak akarnak lenni afelől, hogy egy váratlan baleset esetén széleskörű segítséget kapnak.

Hogyan tudja kiválasztani a leginkább az Ön igényeire szabott balesetbiztosítási csomagot?

Nagyon egyszerűen és gyorsan. Az alábbiakban felteszünk Önnek néhány kérdést, és a válaszai alapján kiderül, melyik balesetbiztosítási csomag felel meg leginkább az igényeinek. Biztosítási tanácsadóink segítséget nyújtanak Önnek a kérdések kapcsán és egy személyes igényfelméréssel segítjük Önt a megfelelő megoldás megtalálásában.

Kiket szeretne megvédeni?

A Baleseti felépülés biztosítással biztosíthatja magát és szeretteit, így gyermekeit is.

Milyen eseményekre szeretné biztosítani magát és a családját?

A sérülések következtében gyakran van szükség hosszú távú egészségügyi ellátásra és rehabilitációra, és sokszor előfordul maradandó egészségkárosodás, az életminőség romlása, vagy akár munkaképtelenség is. Gondolja végig az életmódját (pl. gyakran vezet nagy távolságokat?) és az ezzel járó esetleges kockázatokat. A baleseti halál a legrosszabb eset, de sajnos előfordul.

Milyen egészségügyi szolgáltatásokhoz szeretne hozzájutni?

A felépülésnél minden egyes nap számít, és döntő jelentőségű, hogy Ön minél gyorsabban hozzájusson a szükséges ellátáshoz. Gondolja végig, milyen egészségügyi szolgáltatásokhoz lehet nehezen hozzájutni egy baleset esetén, és nézze meg, hogy ezek közül melyek szerepelnek a balesetbiztosítási csomagjainkban.

Milyen mértékű jövedelemkiesést kellene pótolnia a biztosítással?

Egy baleset következtében jövedelmünk csökkenhet, egyúttal azonban váratlan kiadások is jelentkeznek. Fontos, hogy az Ön által választott biztosítási összeg ellensúlyozza a jövedelemkiesés hatását és lehetővé tegye, hogy Ön és a szerettei meg tudjanak birkózni a baleset utáni anyagi nehézségekkel.