Gondoskodás egy életen át, és utána is

  • Szeretné hozzátartozóit mentesíteni a temetés költségeitől?
  • Szeretné, ha halála nem jelentene anyagi terhet családjának?
  • Kezdjünk el beszélgetni: online vagy személyesen!
Online beszélgetnék Személyesen beszélgetnék
Érdekli a Maraton életbiztosítás?
Online beszélgetnék Személyesen beszélgetnék

Maraton életbiztosítás

Maraton életbiztosításunk egyszerű és biztonságos megoldást jelent a végső költségek fedezésére, legyen szó temetésről vagy örökösödési illetékről. Alacsony, akár néhány ezer forintos havidíj mellett is köthető, melynek segítségével Ön élete végéig életbiztosítási védelemben részesül.

Biztosítási védelem

Kockázati biztosítási megoldásainkkal Ön anyagi fedezetet teremthet nem várt események bekövetkezésére. Lehet szó balesetről, betegségről vagy súlyos tragédiáról. Ezek bekövetkezése esetén az Ön által megjelölt személyek anyagi támogatásban részesülnek.

A biztosító kifizetése fedezheti a család életszínvonalának megtartását, pótolhatja a baleset vagy betegség miatti jövedelem-kiesést, biztosíthatja a hirtelen felmerülő egyszeri nagyobb költségek fedezetét, vagy akár hitelfedezetként is használható.

A biztosítási védelmet a biztosítás évfordulón bővíteni lehet, ha a szerződési feltételek megengedik.

Választható kockázati védelmek

Baleseti halál

Miben nyújt segítséget?

Egyszeri, egyösszegű kifizetést nyújt a biztosított balesetből eredő halála esetén. Közlekedési baleset esetén 25%-kal magasabb összegű szolgáltatást nyújt. Célszerű olyan összegre kötni, ami legalább a biztosított három-ötévi jövedelmének felel meg. Az életbiztosítás számos előnnyel rendelkezik a bankszámlán tartott pénzhez vagy értékpapírban tartott befektetéshez képest haláleset bekövetkezésekor:

  • A kifizetés nem képezi a hagyaték részét.
  • A megjelölt kedvezményezett gyorsan hozzájut a pénzhez.
  • Nem kell hónapokig várni a kifizetésre, a halotti bizonyítvány benyújtását követően akár két héten belül kifizetésre kerül a biztosítási összeg.
  • A biztosító által kifizetett összeg illeték- és adómentes.

> További információkat a Dokumentumtárban olvashat, a Terméknév mezőben a 945 Baleseti halál kiegészítő biztosításra keresve. 

Baleseti eredetű maradandó egészségkárosodás

Milyen segítséget nyújt?

Egyszeri, egyösszegű kifizetést nyújt, a biztosított balesetből eredő maradandó egészségkárosodása esetén.
Hozzájárul a gyógykezelés, felépülés költségeihez.

> További információkat a Dokumentumtárban olvashat, a Terméknév mezőben a 946 Baleseti egészségkárosodás kiegészítő biztosításra keresve.