testimonial_ballaeva

karrier_img_profil_ballaeva.png

Balla Éva

Biztosítási tanácsadó

1999 végén álláshirdetés útján lettem az NN tanácsadója. Pedagógus diplomám van, és lényegében most sem csinálok mást, hiszen felnőtteket tanítok pénzügyi kultúrára. A biztosítónál többek között voltam régiós oktatási vezető, értékesítés szervező, vezettem csapatokat, igazgatóságot, toboroztam legalább 200 tanácsadó partnert. Vagyis végigjártam az NN értékesítési ranglétrájának összes fokát, csináltam mindent, amit egy biztosítási tanácsadó csinálhat. Az elmúlt 3 évben aranyokleveles értékesítő voltam, most éppen egyedül dolgozom, és ezt is nagyon szeretem. 

Az NN Biztosító olyan alapértékeket képvisel ezen a piacon, amelyekre nagyon ügyelünk. Fontos az odafigyelés az ügyfelekre, és fontos az irántuk érzett elkötelezettség. Igazából szerencsésnek érzem magam, mert az ügyfeleim tüneményesek. 
Az én hitvallásom az, hogy az ügyfeleim attól elégedettek, hogy személyes figyelmet kapnak tőlem. Bármilyen digitalizált is már ez a világ, ők nem gépekkel akarnak beszélni, fontos az emberi hang, egymás meghallgatása és megértése. Az életbiztosítás bizalmi termék, csak akkor tudok testreszabott megoldást javasolni, ha ismerem az ügyfeleim aggodalmait, félelmeit és pénzügyi helyzetét, terveit, céljait. Ehhez nagyfokú bizalomra van szükség az ügyfelek részéről. Kicsit pszichológusnak is kell lennem, hogy jól megértsem, megfejtsem vágyaikat. Ha ez sikerül, akkor sokszor érzem, hogy megkönnyebbülnek az emberek, mert sikerül megszüntetni a bizonytalanságból eredő szorongásukat, aggodalmukat. És mindezért nagyon hálásak szoktak lenni. 

Nekem több mint 600 ügyfelem van, ami folyamatos munkaszervezést igényel, az én felelősségem, hogyan osztom be a munkámat. Ebben ma már egy asszisztens segít, mert egyedül nem bírnám. Az ügyfelekkel vagy az igazgatóság irodájában találkozom vagy kávézókban, bevásárlóközpontokban. Az irodába sokan jönnek be, több ügyfelem jobban szereti az intimebb, irodai légkört. 

A munkánkhoz az NN-től sokféle támogatást kapunk, gondolok itt az értékesítés technikai tréningekre, a mentori programra, vagy a termékoktatásokra. Fontos az is, hogy innovatív, versenyképes termékeink vannak, amelyeket komoly marketingtámogatással viszünk piacra.

A biztosítási tanácsadói munka egy olyan szellemi munka, amit csak az tud csinálni, aki elhivatottságot érez ez iránt. Mint egy orvos, csak éppen mi a magyar családok biztosítási védelmét akarjuk elhivatottan növelni. Életet menteni nem tudunk, de az életben maradottakat tudjuk segíteni abban, hogy egy tragédia vagy veszteség anyagi nehézségeket ne okozzon a lelki terhek mellé. 

Tartalom megjelenítő

Kíváncsi vagy mit mondtak a többiek?

karrier_img_list_dioszeghyzoltan.png

Diószeghy Zoltán

Aktuárius, árazási területvezető

Akkor jutunk előre, ha a felmerülő ügyféligényekre mindig találunk megoldást.

Elolvasom
karrier_img_list_doboscsilla.png

Dobos Csilla

Szerződéskezelés és szolgáltatási vezető

Az NN-nél az ügyfeleink személyes asszisztenciát kapnak. Minden eset egyedi, nem egy gépezetbe kerülnek be.

Elolvasom

Like doboz


Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN