68 - Laza Tízes S01E03 - Hogy lesz a csalódás és a büntetés tárgyából az egyik kedvenc sportunk?

Hogy lesz a csalódás és a büntetés tárgyából az egyik kedvenc sportunk?

Laza Tízes S01E03

Irányító alkatok, csapataikban kapitányok, akiknek a szerencse, sors vagy pár határozott döntés sok, idő előtt megkapott lehetőséget és időntúli szabaddobást adott. Szó lesz 3 fontos H-ról: hálapénzről, Himnuszról, hierarchiáról. A sport által elvett önbizalomról. A túlélésre való berendezkedésről. A felelősségről, ami inkább kihívás. A mindent elsöprő kíváncsiságról. Gyorsuló pályáról és a pályafutás végén lepörgő filmről.

Vendég: VEISZER ALINDA riporter, műsorvezető, Prima Primissima-díjas újságíró. NAGY LÁSZLÓ kézilabdázó, 2x BL-győztes, 2x olimpiai 4. helyezett, sokszoros spanyol és magyar bajnok, kupagyőztes, akit 2011-ben a világ legjobbjának választottak. DR. KRIVÁCSY PÉTER gyermekorvos, aki 25 éve mentőzik, emellett az 1. számú Gyermekgyógyászati Klinika Sürgősségi Osztályának vezetője.

Házigazda: SIMONYI BALÁZS.

Hallgasd meg az S1E3 adást ezen a linken! Veiszer Alinda, Nagy László, Dr. Krivácsy Péter by Laza Tízes - A podcast on Anchor

68 - Laza Tízes S01E03 - kép

 

68 - Laza Tízes S01E03 - podcast

66 - Laza Tízes - általános

Futás magazin - lead - promobox verzió

Ne hagyd, hogy egy váratlan sérülés hosszú időre kizökkentsen a megszokott életből! Személyre szabott megoldásaink nemcsak pénzügyi, de orvosi asszisztencia szolgáltatást is nyújtanak.

Like doboz


Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN

Cikkek futás témában

Érdekel a futás?

Olvasd el az NN Magazinunk írásait a témában.

Tartalom megjelenítő

Laza Tízes S01E04

Így lehet a futás az egyik legfőbb támaszod. Egy podcast nem csak futásról, nem csak futóknak Simonyi Balázzsal.

Részletek

Laza Tízes S01E05

Egy igazán vegyes trió az irodalom, a média és a zene világából. Egy podcast nem csak futásról, nem csak futóknak Simonyi Balázzsal.

Részletek

Több mint 100 000 futót hozott össze a MA RA TH ON

A MA RA TH ON újabb célt és versenyszellemet hozott a futóvilágba, és nem mellesleg sok pozitív energiát, közösségi szellemet, méghozzá biztonságos körülmények között.

Részletek