Így lehet a futás az egyik legfőbb támaszod

Laza Tízes S01E04

Apák, bor és Balaton. Sírós futások imádkozás helyett. Feladás, siker, álmatlanság. A test memóriája és fejben dolgozás. A bor és a futás biokémiája. Egy nagy író nagy hagyatéka. Bérlettel futás, cipőfetisizmus és víziszony. Házi művészsimogató és népszínház. Egy nagy közös titokzatos áramkör.

Vendég: ESTERHÁZY MARCELL képzőművész, LAPOSA ZSÓFIA borász, BAGOSSY LÁSZLÓ színházrendező, egyetemi tanár.

Házigazda: SIMONYI BALÁZS.

Hallgasd meg az S1E4 adást ezen a linken! Esterházy Marcell, Laposa Zsófia, Bagossy László by Laza Tízes - A podcast on Anchor


Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN

Ne hagyd, hogy egy váratlan sérülés hosszú időre kizökkentsen a megszokott életből! Személyre szabott megoldásaink nemcsak pénzügyi, de orvosi asszisztencia szolgáltatást is nyújtanak.

Érdekel a futás?

Olvasd el az NN Magazinunk írásait a témában.

Laza Tízes S01E05

Egy igazán vegyes trió az irodalom, a média és a zene világából. Egy podcast nem csak futásról, nem csak futóknak Simonyi Balázzsal.

Részletek

Laza Tízes S01E06

Mi köti össze egy világhírű operaénekest, egy gasztrobloggert és egy műsorvezetőt? Egy podcast nem csak futásról, nem csak futóknak Simonyi Balázzsal.

Részletek

5 tipp, miért jó együtt edzeni a kollégákkal

Nagy népszerűségnek örvendenek azok a futóversenyek, ahol céges váltócsapatok is rajthoz állhatnak. Az élmény garantált, igazi csapatépítő program. De miért jó, ha már az edzés is együtt történik?

Részletek