Futás - magazin hero - 66 Laza Tízes

Laza Tízes - Simonyi Balázs és az NN podcastje

Egy podcast nem csak futásról, nem csak futóknak. Hallgasd a Laza Tízest, ahol Simonyi Balázs beszélget az élet legkülönfélébb területein - a művészettől a sporton át a tv-ig - nagyot alkotó vendégeivel.

Meghallgatom

51 - 5 ok, amiért jó együtt edzeni a kollégákkal - magazin elem

5 ok, amiért jó együtt edzeni a kollégákkal

A futás csapattal együtt valódi élménnyé válhat: közelebb hoz a munkatársaidhoz, motiválhatjátok egymást és biztosan elmentek edzeni!

131 - Laza Tízes S02E01 - A futás gondolatébresztő ereje

A futás gondolatébresztő ereje

Laza Tízes S02E01

Elindult a 2. évad! Az első rész vendégpárosából az egyik egykori ciszterci diák, jogi doktor és humorista. A másik pannonhalmi bencés szerzetes, tanár, kulturális igazgató, vívó-szakosztályvezető. Az élet nagy döntései, hivatás, intimitás, hűség, és persze curriculum, azaz futás!

132 Laza Tízes S02E02 - Hogy viszonyulunk saját testünkhöz és másokéhoz? - magazin elem

Hogy viszonyulunk saját testünkhöz és másokéhoz?

Laza Tízes S02E02 - Hogy viszonyulunk saját testünkhöz és másokéhoz?

Pörög az életük és pörög a nyelvük. Impulzív, vibráló, tettrekész emberek, akik mindennap szó szerint közszemlére teszik, megméretik magukat közönség előtt - akár színpadon, akár saját nappaliból közvetítve

180 - Laza tízes S03E01 - ajánló

Ha az élet citromot ad, facsarj limonádét!

Laza Tízes S03E01

Tarts velünk! A 3. évadban civilek, hétköznapi emberek következnek, akik mégsem hétköznapiak. Sportolnak, mozognak, és nagyon sajátos történetük, hozzáállásuk és hátterük van. De főleg: példát mutatnak.

48 - Így készüljünk a maratonra - magazin elem

Így készüljünk a maratonra

A futóversenyek reneszánszukat élik és a hosszú táv kedvelőinek az év során számos alkalommal nyílik lehetősége arra, hogy lefussák azt a bizonyos 42 kilométert. Összegyűjtöttünk néhány tippet, ami segíthet, ha maratonra vagy hosszabb futóversenyre nevezünk!

Nem csak a lábunkat, de a szemetet is szedtük! - magazin elem

Nem csak a lábunkat, de a szemetet is szedtük!

Szemétszedő futást szerveztünk Magyarország legaktívabb környezetvédő szervezete, a JÖN Alapítvány szakmai támogatásával.

46 - A hobbifutók 10+1 majdnem komoly dilemmája - magazin elem

A hobbifutók 10+1 majdnem komoly dilemmája

Kezdő futóknak minden jó tanács aranyat érhet, de a tapasztalt hobbifutókban is gyakran felmerülnek komoly kérdések, ezért jól jöhet a tapasztalatcsere.

49 - 7 tipp az egészséges életmódhoz - magazin elem

7 tipp az egészséges életmódhoz

Az egészséges életmód betartása nem olyan nehéz, mint gondoljuk. Bár nem kis kihívás, néhány egyszerű, új szokással elindulhatunk az útján.

Futás magazin - lead

Légy felkészült!

Légy felkészült!

Ne hagyd, hogy egy váratlan sérülés hosszú időre kizökkentsen a megszokott életből! Személyre szabott megoldásaink nemcsak pénzügyi, de orvosi asszisztencia szolgáltatást is nyújtanak.

Érdekel