Joshua Cheptegei "rekordgyilkos üzemmódba" kapcsolt (videó)

Cheptegei nem kevesebb, mint hat és fél másodperccel futott jobbat a korábbi rekordnál az NN Valencia World Record Day-en.

Több mint 100 000 futót hozott össze a MA RA TH ON

A MA RA TH ON újabb célt és versenyszellemet hozott a futóvilágba, és nem mellesleg sok pozitív energiát, közösségi szellemet, méghozzá biztonságos körülmények között.

Mit jelent az egészség? Videó Márky Ádám és Lőrincz Olivér tippjeivel

Miért fontos a testi erőnlét mellett a szellemet is karban tartani? És egyáltalán mikor mondhatjuk, hogy biztonságos, teljes életet élünk? Többek között ezekre a kérdésekre kerestük a választ ebben a videóban.

A hobbifutók 10+1 majdnem komoly dilemmája

Kezdő futóknak minden jó tanács aranyat érhet, de a tapasztalt hobbifutókban is gyakran felmerülnek komoly kérdések, ezért jól jöhet a tapasztalatcsere.

Így készüljünk a maratonra

A futóversenyek reneszánszukat élik és a hosszú táv kedvelőinek az év során számos alkalommal nyílik lehetősége arra, hogy lefussák azt a bizonyos 42 kilométert. Összegyűjtöttünk néhány tippet, ami segíthet, ha maratonra vagy hosszabb futóversenyre nevezünk!

Infografikán futási szokásaink

A futók 62 százaléka visz magával valamilyen technikai eszközt sportoláshoz, legtöbbször mobiltelefont, 38 százalékuk pedig valamilyen futáshoz kapcsolódó applikációt is használ.

10+1 tipp a teljesebb élethez

Szinte mindenki megfogadta már, hogy holnaptól, jövő héttől egészségesebben él. Egészségesebb ételeket készít, odafigyel a mozgásra és törekszik arra, hogy rendszerezetten, kiegyensúlyozottan teljenek a napjai.

Miénk volt a rakpart az NN Night Run Budapesten

Augusztus 5-én a kánikula ellenére több mint négyezer ötszázan teljesítették az NN Night Run Budapest valamelyik távját.

Ezektől az appoktól garantáltan több kedve lesz futni

Ezrek futják a félmaratont tavasszal és ősszel és újabb ezrek köröznek a Margit-szigeten azért, hogy fittek legyenek, kikapcsolódjanak, fogyjanak vagy versenyre készüljenek. Aki ezt tudatosan végzi, már nem elégszik meg a stopperórával, helyette okosalkalmazást vagy sportórát használ.

Laza Tízes S01E01

Kinek mit jelent a futás? Egy podcast nem csak futásról, nem csak futóknak Simonyi Balázzsal.

Laza Tízes S01E02

A futballista, a zenész és a filmrendező története a futással. Egy podcast nem csak futásról, nem csak futóknak Simonyi Balázzsal.

Fussunk neki!

A futás olyan sport, amibe bárki belevághat saját életkorának, edzettségi szintjének és céljainak megfelelően.

Bemutatkozik az NN Running Team

Az NN Csoport és a Global Sports Communication a tavaszi futószezon kezdetén jelentette be egyedülálló együttműködését, az NN Running Team létrehozását.

Egy kör, de milyen kör!

Az NN Ultrabalaton Magyarország legnépszerűbb tókerülő futóversenye. A hangulat mellett azonban még jó néhány dolog miatt legendás. Hogy melyek ezek? Mutatjuk!

5 tipp, miért jó együtt edzeni a kollégákkal

Nagy népszerűségnek örvendenek azok a futóversenyek, ahol céges váltócsapatok is rajthoz állhatnak. Az élmény garantált, igazi csapatépítő program. De miért jó, ha már az edzés is együtt történik?

Minden megtett kilométer számít

Tizenegy órakor indulunk. Középmezőnyben vagyunk a rajtnál. Be kellene hoznunk a csapatot 20 óra alatt. Ez a lélektani határ, idén sikerülnie kell.

Lesz segítség, ha baj van?

Noha kutatások bizonyítják, hogy az emberek tudják, mennyire fontos lehet a bajban egy kis tartalék, kevesen tesznek félre vészhelyzet esetére.

A megelőzés életet ment

Rák gyanújának felmerülése után a döbbenet után másnak kell a középpontban állnia: a gyors diagnózisnak, a kezelésnek és a gyógyulásnak.

Ilyen volt a 2017-es NN Ultrabalaton