Laza Tízes - Simonyi Balázs és az NN podcastje

Egy podcast nem csak futásról, nem csak futóknak. Hallgasd a Laza Tízest, ahol Simonyi Balázs beszélget az élet legkülönfélébb területein - a művészettől a sporton át a tv-ig - nagyot alkotó vendégeivel.

Meghallgatom

5 ok, amiért jó együtt edzeni a kollégákkal

A futás csapattal együtt valódi élménnyé válhat: közelebb hoz a munkatársaidhoz, motiválhatjátok egymást és biztosan elmentek edzeni!
A futás gondolatébresztő ereje

Laza Tízes S02E01

Elindult a 2. évad! Az első rész vendégpárosából az egyik egykori ciszterci diák, jogi doktor és humorista. A másik pannonhalmi bencés szerzetes, tanár, kulturális igazgató, vívó-szakosztályvezető. Az élet nagy döntései, hivatás, intimitás, hűség, és persze curriculum, azaz futás!
Hogy viszonyulunk saját testünkhöz és másokéhoz?

Laza Tízes S02E02 - Hogy viszonyulunk saját testünkhöz és másokéhoz?

Pörög az életük és pörög a nyelvük. Impulzív, vibráló, tettrekész emberek, akik mindennap szó szerint közszemlére teszik, megméretik magukat közönség előtt - akár színpadon, akár saját nappaliból közvetítve
Ha az élet citromot ad, facsarj limonádét!

Laza Tízes S03E01

Tarts velünk! A 3. évadban civilek, hétköznapi emberek következnek, akik mégsem hétköznapiak. Sportolnak, mozognak, és nagyon sajátos történetük, hozzáállásuk és hátterük van. De főleg: példát mutatnak.

Így készüljünk a maratonra

A futóversenyek reneszánszukat élik és a hosszú táv kedvelőinek az év során számos alkalommal nyílik lehetősége arra, hogy lefussák azt a bizonyos 42 kilométert. Összegyűjtöttünk néhány tippet, ami segíthet, ha maratonra vagy hosszabb futóversenyre nevezünk!

Nem csak a lábunkat, de a szemetet is szedtük!

Szemétszedő futást szerveztünk Magyarország legaktívabb környezetvédő szervezete, a JÖN Alapítvány szakmai támogatásával.

A hobbifutók 10+1 majdnem komoly dilemmája

Kezdő futóknak minden jó tanács aranyat érhet, de a tapasztalt hobbifutókban is gyakran felmerülnek komoly kérdések, ezért jól jöhet a tapasztalatcsere.

7 tipp az egészséges életmódhoz

Az egészséges életmód betartása nem olyan nehéz, mint gondoljuk. Bár nem kis kihívás, néhány egyszerű, új szokással elindulhatunk az útján.
Légy felkészült!

Légy felkészült!

Ne hagyd, hogy egy váratlan sérülés hosszú időre kizökkentsen a megszokott életből! Személyre szabott megoldásaink nemcsak pénzügyi, de orvosi asszisztencia szolgáltatást is nyújtanak.

Érdekel