Az NN-ről

Mire számíthat
nyugdíjasként?

Számolja ki nyugdíját kalkulátorunkkal!

Gondolkodott már azon, hogyan szeretne élni nyugdíjasként? Megmutatjuk, mire számíthat és hogyan tudunk segíteni nyugdíjbiztosításunkkal elérni céljait.

Az Ön életkora?

év

Mennyi jelenleg a nettó havi jövedelme?

Ft

Ha ma menne nyugdíjba, mekkora havi bevételre lenne szüksége?

Ft


Miért szükséges ezen adatok megadása?

Életkora alapján tudjuk meghatározni, hogy várhatóan hány év van még a számításhoz szükséges jelenleg hatályos jogszabályok alapján irányadó öregségi nyugdíjkorhatárig.

A nettó havi jövedelemként azt az összeget kell megadni, amely jelenleg munkaviszonyból származik, és amely vonatkozásában nyugdíjjárulékot, valamint személyi jövedelemadót fizetnek. Az itt megadott összeg jelen kalkulátor alapját képezi.

A nyugdíjasként elvárt havi bevétel alapján tudjuk megállapítani, hogy az Ön jelenértéken számolt Nyugdíja és az itt megadott Nyugdíjasként elvárt havi bevétel között mekkora a hiányzó bevétel. Ezen hiányzó bevétel jövőértéke az alapja a Motiva garantált, rendszeres díjas nyugdíjbiztosítás kezdeti havi díjának és a Motiva lejárati szolgáltatás kalkulációjának is.

A számítás feltételezéseken alapul és csupán tájékoztató jellegű!

A kívánt havi bevétel eléréséhez a Motiva garantált rendszeres díjas nyugdíjbiztosítás választása esetén

12 900 Ft / hó

kezdeti díjtól juthat olyan összeghez, mely nyugdíjas éveire pótolhatja a hiányzó összeget.

Megadott életkora alapján sajnos Ön már nem tudja igénybe venni Motiva rendszeres díjas nyugdíjbiztosításunkat. Azonban elérhetőek az Ön számára is egyéb biztosítási megoldásaink.

A megadott beállítások alapján a nyugdíja

54 000 Ft / hó

mely összeg fedezheti az Ön által meghatározott nyugdíjaskori elvárt havi bevételt.

Ha mégis több bevételre lenne szüksége nyugdíjcéljai megvalósulásához, nézze meg biztosítási termékeinket!

Számításai alapján a nyugdíjasként elvárt havi bevételéhez X 000 Ft/hó hiányzik.

Legalacsonyabb kezdeti havi díjú Motiva garantált, rendszeres díjas nyugdíjbiztosításunk ezt az összeget meghaladó mértékben járulhat hozzá céljai eléréséhez, melynek eredményeképpen Motiva lejárati szolgáltatással bővített nyugdíjaskori havi szintű bevétele akár Y00 000 Ft-ra is nőhet.

Emelje meg a nyugdíjaskori elvárt havi bevételét, hogy több információval szolgálhassunk.

Fontos! A könnyebb összehasonlíthatóság érdekében a fenti összegeket jelenértékben mutatjuk, mintha Ön ma menne nyugdíjba. A kalkulátor részletes működése alább érhető el.

Érdeklik megoldásaink?

Kérjük, adja meg adatait, és biztosítási tanácsadónk felveszi Önnel a kapcsolatot!


Mire számíthat, ha lejár nyugdíjbiztosítása?

A fenti kezdeti havi díjjal indított Motiva garantált rendszeres díjas nyugdíjbiztosítással az alábbi Motiva lejárati szolgáltatáshoz juthat:

34 600 000 Ft

Összetétele:

NN Biztosító által garantált minimum

66%

Becsült hozam

15%

Adójóváírás

19%

Miért érdemes a Motiva nyugdíjbiztosításokat választania?

Akár évi 130 000 Ft adójóváírás lehetőségével

Az alapbiztosításra befizetett díj 20%-ával megegyező adójóváírást - legfeljebb évi 130 000 Ft-ot vehet igénybe - a SZJA törvényben meghatározottak szerint. A részletek a Nyugdíjbiztosításokhoz kapcsolódó adózási tájékoztatóban érhetők el.

Garantált megtakarítási vagy befektetési egységekhez kötött formában is

Motiva garantált, rendszeres díjas nyugdíjbiztosítás

Kiszámítható megtakarítási lehetőséget ad, mivel Ön már a szerződéskötésekor tudja, hogy legalább mekkora összegre számíthat a szerződéskötéskor érvényes öregségi nyugdíjkorhatár betöltésekor. További információkat a letölthető tájékoztatóban és a szerződési feltételekben talál.

Motiva rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás

Nyugdíjcélú befektetési lehetőség, amelynél Ön a portfólióját biztonságosabb és kiszámíthatóbb teljesítményű vagy magasabb hozampotenciállal rendelkező, de kockázatosabb eszközalapjaink széles kínálatából alakíthatja ki kockázatvállalási hajlandóságának és hozamelvárásának megfelelően. További információkat a letölthető tájékoztatóban és a szerződési feltételekben talál.

Motiva egyszeri díjas, befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás

Egyszeri díjjal elindítható nyugdíjcélú megtakarítási és befektetési lehetőség, amelyet később eseti befizetésekkel bármikor tovább növelhet. További információkat a letölthető tájékoztatóban és a szerződési feltételekben talál.

Beépített és választható biztosítási védelem

Legyen szó balesetről vagy akár betegségről, a megelőzés mellett fontos az anyagi felkészülés is!

Beépített biztosítási védelem

A nyugdíjbiztosítás egy olyan életbiztosítás, amelynél a biztosító akkor teljesít, ha a biztosított

  • betölti a szerződés létrejöttekor érvényes öregségi nyugdíjkorhatárt, vagy
  • a szerződés lejárata előtt megszerzi a nyugdíjszolgáltatásra való jogosultságot, vagy
  • legalább 40%-os egészségkárosodást szenved a szerződés lejárata előtt, vagy
  • elhalálozik.

A fentieken túl a Motiva befektetési egységekhez kötött, rendszeres díjas nyugdíjbiztosítás 1 000 000 Ft, a Motiva befektetési egységekhez kötött, egyszeri díjas nyugdíjbiztosítás pedig 100 000 Ft baleseti halálra szóló biztosítási szolgáltatást is tartalmaz. További információkat az előző pontban található letölthető tájékoztatókban és a szerződési feltételekben talál.

Választható kiegészítő biztosítások

Kizárólag rendszeres díjas Motiva biztosításokhoz köthető kiegészítők

Ezen kiegészítő biztosítások módosítják a nyugdíjbiztosításának egyes szolgáltatásait és elemeit annak érdekében, hogy a biztosított legalább 40%-ot elérő egészség károsodása esetén a nyugdíjbiztosítás ne szűnjön meg, azaz a nyugdíj-előtakarékossági cél változatlanul érvényesüljön. További információkat a letölthető tájékoztatóban és az onnan elérhető szerződési feltételekben talál.

További kiegészítő biztosítások

Változatos védelmi palettánk lehetővé teszi, hogy Ön az igényeinek leginkább megfelelő biztosítási csomagot állíthasson össze, és azt akár élethelyzetének változásával módosíthassa is. További információkat a letölthető tájékoztatóban és az onnan elérhető szerződési feltételekben talál.

Már akár havi 7 595 Ft-tól - a választott terméktől és időtartamtól függően

Már kisebb összeggel is elkezdhet felkészülni nyugdíjas éveire! A 455 jelű Motiva garantált rendszeres díjas nyugdíjbiztosítási szerződést már akár 7 595 Ft-os kezdeti havi díjjal megkötheti, amennyiben a biztosítási tartam legalább 20 év, és legalább az alapbiztosítási díj 5%-ának megfelelő díjú kiegészítő biztosítási védelmet is választ. Az adójóváírás a kiegészítő biztosítások díjára nem vehető igénybe.

Miért az NN Biztosító?

Piacvezető életbiztosító

Biztosítónk Nationale-Nederlanden néven 1991-ben jelent meg Magyarországon. 1997-re piacvezetők lettünk és továbbra is meghatározó szereplői vagyunk a magyar életbiztosítási piacon.

Nemzetközi háttér

Az NN Biztosító a 175 éves múltú holland NN Csoport tagja, mely 18 országban körülbelül 17 millió ügyfélnek nyújt magas színvonalú szolgáltatásokat.

Országosan elérhető

Biztosítási tanácsadóink az előre egyeztetett időpontban és helyszínen, személyes igényfelmérést követően, segítenek megtalálni a megfelelő biztosítási megoldást.

Szeretne gondoskodni nyugdíjas éveiről?