Értesüljön elsőként

  • A jó befektető körültekintő, és igyekszik minél több forrásból informálódni
  • Értesüljön időben, tegye meg a szükséges lépéseket
  • Iratkozzon fel értesítőinkre!
Érdekel a lehetőség Hogyan működik

Trendőr Árfolyamfigyelő

A Trendőr célja, hogy segítséget nyújtson befektetési döntéseinek meghozatalában. Szeretné jobban ismerni a piaci trendeket? Esetleg váltani szeretne egy másik eszközalapra, de nem tudja mikor? A Trendőr egyszerű támpontot jelent, hiszen a szolgáltatás keretében Önnek csak azt kell eldöntenie, hogy melyik eszközalapra kér értesítést.

Hogyan vehetem igénybe a szolgáltatást? Személyesen kell rendelkeznem róla?

Szolgáltatásunkat Ön online veheti igénybe. Semmi más dolga nincs, mint az NN honlapján kiválasztani azokat az eszközalapokat, amelyek árfolyamát figyelemmel szeretné kísérni, és feliratkozni a szolgáltatásra.

Mennyibe kerül?

Trendőr szolgáltatásunkat Ön ingyenesen veheti igénybe.

Csak NN Ügyfél veheti igénybe a szolgáltatást?

Szolgáltatásunkat bárki igénybe veheti, hiszen a regisztrációhoz csupán nevének és e-mail címének megadására van szükség.

Hogyan mondható le a szolgáltatás?

Minden olyan e-mailben amiben értesítést kap az Ön által követett befektetések árfolyamának elmozdulásáról szerepel egy link, melyre rákattintva le tud iratkozni a szolgáltatásról.

Hogyan módosíthatók a szolgáltatás részletei?

Minden olyan e-mailben amiben értesítést kap az Ön által követett befektetések árfolyamának elmozdulásáról szerepel egy link, melyre rákattintva újra meg tudja adni milyen árfolyamértesítést szeretne. Ha új értesítést szeretne beállítani, azt ugyanúgy megteheti, mintha az első értesítést állítaná be.

Hogyan lehetek biztos benne, hogy mindig megkapom a kért információt?

Egy zárt és ellenőrzéseken alapuló rendszer biztosítja azt, hogy Ön minden alkalommal időben helyes információhoz jusson. Abban az esetben, ha a levelező fiókjának a tárhelye betelik egy esetleges hosszabb szabadság, vagy egyéb ok miatt, akkor nem tudjuk elküldeni az értesítést.

Minden árfolyammozgásról kapok e-mailt?

Ön kizárólag azon árfolyammozgásokról kap értesítést amelyeket Ön a szolgáltatás igénybevételekor megjelölt. Például ha Ön az 50 napos mozgóátlag árfolyamesés esetén bekövetkező metszését jelölte meg, úgy kizárólag abban az esetben fog e-mail üzenetet kapni, amikor az árfolyam felülről metszi az 50 napos mozgóátlagot.

Kizárólag egy eszközalap árfolyamának követését kérhetem az NN szolgáltatás keretében?

Nem, Ön tetszőleges számú eszközalapra kérhet árfolyam-értesítést.

Hány fajta beállítási mód közül választhatok?

Összesen 8 beállítási mód közül választhat, oly módon hogy egy adott eszközalapra akár több értesítési módot is kiválaszthat.

Mit tegyek ha az értesítő e-mail alapján módosítani szeretnék befektetéseimen?

Személyes oldalán keresztül bármikor módosíthatja azt, vagy töltse le a rendelkező nyomtatványt és jutassa el azt a részünkre.

Miért éri meg a Trendőr szolgáltatást választani?

A Trendőr hathatós segítséget nyújt befektetési döntéseinek meghozatalához. Ön naponta figyelemmel kísérheti eszközalapjainak árfolyamát, de emellett Ön minden olyan alkalommal e-mail üzenetet kap, amikor az Ön számára releváns árfolyam elmozdulás történt. Sőt ezt a kényelmi szolgáltatást az NN ingyenesen nyújtja az Ön számára.

Érdemes minden jelzésnél kereskedni?

Nem feltétlenül. Abban az esetben, ha Ön hosszú távra szeretne befektetni, egy 50 napos mozgóátlag metszésnél lehet hogy éppenséggel arra kap jelzést, hogy hamarosan érdemes lehet újra befektetni az adott eszközalapba.

Mit is jelent pontosan ez az értesítés?

Ezek az értesítések annyit jelentenek, hogy az árfolyam valamilyen irányban jelentősen elmozdult a mozgóátlagok alapján. Sok kereskedő használja a mozgóátlagot a piaci trendek megállapítására, de beszállási és kiszállási pontot más módon keres.