Miért éri meg Önnek?

Minden vállalkozás számít

  • Munkatársait szeretné kedvező áron motiválni?
  • Szeretne értékes kiegészítő juttatást nyújtani munkavállalóinak?
  • Szeretné életbiztosítási védelem alá vonni munkavállalóit, kulcsembereit?
Érdekel a lehetőség Kérdések és válaszok
Érdeklik vállalatoknak kínált pénzügyi megoldásaink?
Érdekel a lehetőség Kérdések és válaszok

Kiemelt Csoportos Élet-, baleset- és egészségbiztosítás

A vállalatoknak kínált csoportos élet-, baleset- és egészségbiztosításaink segítségével, Ön munkáltatóként biztosítási védelem alá vonhatja alkalmazottjait, mely kiegészítő juttatásként, motivációs eszközként szolgálhat kollégái számára. Vezetőként Ön saját elképzelése szerint határozhatja meg az azonos kockázatot hordozó biztosítotti csoportokat, amely csoportokhoz különböző biztosítási szolgáltatásokat tud rendelni. Ezzel a megoldással differenciálni tudja a munkavállalóknak nyújtott béren kívüli ösztönzők körét.

Kiszámíthatóság-dnBr3Jkj.png

Sokoldalú termékpaletta

Versenyképes fedezeteket kínálunk tartalom, szolgáltatás, ár és kedvezmény szempontjából rugalmas módon, hiszen az életbiztosítási elemek kombinálhatóak balesetbiztosítási és egészségbiztosítási elemekkel.

Rugalmasan_osszeallithato.jpg

Rugalmasan összeállítható biztosítási csomagok

Olyan moduláris és rugalmas élet-, baleset-, és egészségbiztosítási lehetőségeket kínálunk, melyek egyaránt alkalmasak a kulcsemberek, valamint a munkavállalók egy-egy csoportjának biztosítására.

Kamatadó-, EHO- és öröklési illeték-mentes-l87EP2ET.png

Meghatározott csoportonként differenciált juttatás

A vállalat saját igényeihez igazodva határozhatja meg a legalább három főből álló biztosítotti csoportokat, amelyekhez különböző biztosítási védelmeket tud rendelni. Ezzel a megoldással egyedire szabhatja a munkavállalóknak nyújtott kiegészítő juttatások körét.

Anyagi biztonság-hMdDQ3N7.png

Alappillér a vállalat Lojalitásprogramjában

A vállalatra szabott megoldási javaslataink egyedi értéket képviselve teremtik meg a biztosítási kockázati lefedettséget mind a vezetők, mind pedig a munkavállalók részére. Megoldásaink növelik a dolgozói elégedettséget, javítják a munkáltatóval és munkahellyel kapcsolatos véleményformálást, a hosszú távú elköteleződést.

Választható egyedi termékparaméterek

Eltekintünk a várakozási időtől, valamint az előzménybetegségek vizsgálatától külön díj ellenében. Aggregált adatközléssel könnyítjük meg a csoportos biztosítási szerződés létrejöttével kapcsolatos adminisztrációs munkát. Igény szerint a biztosítási összeg a vállalat minden dolgozója számára a megszokott életszínvonalához igazodó és azt továbbra is fenntartó fedezetet nyújthatja, minimálisra csökkentve ezzel a váratlan eseményekből származó jövedelem kiesést. Választható eléréses napok, illetve maximális térített napok kórházi napi térítés, valamint keresőképtelenség kiegészítő biztosítások esetén. 

Év végi egyszerű elszámolás és létszám tolerancia alkalmazásával évente csak egy alkalommal vizsgáljuk felül az évközben lejelentett létszámváltozást. A meghatározott 10%-os határ alatti, vagy azt meghaladó mértékű létszámváltozás esetén visszamenőlegesen díjkorrekciót végzünk. Kármentességi bónusz lehetőségét kínáljuk a 3 millió forint éves biztosítási díj feletti, minimum 1 éves tartamú szerződések esetén, ha abban a Biztosító által meghatározott minimum fedezeteken felül egyéb kockázatok is szerepelnek.

Miért válassza az NN Biztosítót?

NN_logo

A magyarországi NN Biztosító Zrt. az NN Csoport tagja. Az NN Csoport 15 000 munkatársa jelenleg 11 országban nyújt ügyfelei részére csoportos és egyéni életbiztosítási, nyugdíj- és vagyonkezelői szolgáltatásokat. Biztosítónk 1991 óta van Magyarországon, a magyar ügyfelek minden ötödik életbiztosításra fordított forintot az NN szakértelmére bíznak.
Forduljon bizalommal az NN Kiemelt Vállalati Biztosítási Tanácsadójához, vagy igényeljen személyes konzultációt a weboldalunkon, és kérésére partnerünk felkeresi Önt!

Kinek ajánljuk?

  • Azoknak, akik munkavállalójuk, kulcsemberük vagy cégtársuk elvesztése esetén is biztosítani kívánják a mindennapi üzletmenet zökkenőmentességét.
  • Azoknak, akik olyan kiegészítő juttatási elemet keresnek, amellyel támogatni tudják munkatársaikat munkaképességük mielőbbi visszanyerésében.

Kinek nem ajánljuk?

  • Azoknak a munkáltatóknak, akik 50 fő alatti létszámban foglalkoztatnak munkavállalókat.
  • Azoknak, akik nem keresnek munkatársaikat munkaképességük mielőbbi visszanyerésében.támogató megoldást