Miért éri meg Önnek? - Vállalati megoldások

Minden vállalkozás számít

  • Kedvező áron motiválná munkatársait?
  • Szeretne értékes kiegészítő juttatást nyújtani munkavállalóinak?
  • Szeretné életbiztosítási védelem alá vonni munkavállalóit, kulcsembereit?
Érdekel a lehetőség Asszisztencia
Érdeklik vállalatoknak kínált pénzügyi megoldásaink?
Érdekel a lehetőség Asszisztencia

Csoportos Élet-, baleset- és egészségbiztosítás

A vállalatoknak kínált csoportos élet-, baleset- és egészségbiztosításaink segítségével, Ön munkáltatóként biztosítási védelem alá vonhatja alkalmazottait. Kiegészítő juttatásként motivációs eszközként szolgálhat kollégái számára. Vezetőként Ön saját elképzelése szerint határozhatja meg az azonos kockázatot hordozó biztosítotti csoportokat, amely csoportokhoz különböző biztosítási szolgáltatásokat tud rendelni. Ezzel a megoldással differenciálni tudja a munkavállalóknak nyújtott béren kívüli ösztönzők körét.

Kiszámíthatóság-dnBr3Jkj.png

Sokoldalú termékpaletta

Versenyképes fedezeteket kínálunk mind tartalom, mind szolgáltatás, mind ár és kedvezmény szempontjából rugalmas módon, hiszen életbiztosítási elemek kombinálhatóak balesetbiztosítási és egészségbiztosítási elemekkel, továbbá szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítási elemekkel is.

Rugalmasan_osszeallithato.jpg

Rugalmasan összeállítható biztosítási csomagok

Olyan moduláris és rugalmas élet-, baleset-, és egészségbiztosítási lehetőségeket kínálunk, melyek egyaránt alkalmasak mind a kulcsemberek, mind a munkavállalók egy-egy csoportjának biztosítására.

1-3_evre_megkotheto.jpg

1 és 3 éves tartamra is köthető

Csoportos biztosításunkat 1, illetve 3 éves tartamra is megkötheti. A 3 éves szerződések esetén a harmadik biztosítási évben egyösszegű kedvezményt nyújtunk. A kedvezmény mértéke az éves biztosítási díjak 5 százalékának összege.

Savos_kedvezmenyrendszer.jpg

Sávos kedvezményrendszer

Attól függően, hogy Ön mennyi munkavállalót von biztosítási védelem alá, és egy biztosítottra számítva mekkora biztosítási díjjal köti meg a csoportos biztosítási szerződését, különböző mértékű kedvezményekben részesítjük.

Gordulekeny_online_ugyintezes.png

Gördülékeny online ügyintézés

A Csoportos élet-, baleset- és egészségbiztosításunk online felületén keresztül illetékes kollégája kényelmesen, a számára legalkalmasabb időpontban, papír nélkül intézheti a biztosítottak ki - és bejelentését, valamint napra készen látja az aktuális csoportos biztosítási fedezeteket.

Dijmentes_asszisztencia_szolgaltatasok.jpg

Díjmentes asszisztencia-szolgáltatások

Attól függően, hogy a biztosítotti csoportban mekkora az egy főre eső biztosítási díj, a biztosítottak felépülését különböző asszisztencia-szolgáltatásokkal támogatjuk, melyek elősegíthetik a mielőbbi visszatérésüket a munkába, a mindennapok megszokott ritmusába.

Kamatadó-, EHO- és öröklési illeték-mentes-l87EP2ET.png

Meghatározott csoportonkénti differenciált juttatás

A vállalat saját igényeihez igazodva határozhatja meg a legalább három főből álló biztosítotti csoportokat, amelyekhez különböző biztosítási védelmeket rendelhet. Ezzel a megoldással egyedire szabhatja a munkavállalóknak nyújtott kiegészítő juttatások körét.

Anyagi biztonság-hMdDQ3N7.png

Alappillér a vállalat Lojalitásprogramjában

A vállalatra szabott megoldási javaslataink egyedi értéket képviselve teremtik meg a biztosítási kockázati lefedettséget - mind a vezetők, mind pedig a munkavállalók részére. Megoldásaink növelik a dolgozói elégedettséget, javítják a munkáltatóval és munkahellyel kapcsolatos véleményformálást, a hosszú távú elköteleződést.

Miért válassza az NN Biztosítót?

NN_logo

A magyarországi NN Biztosító Zrt. az NN Csoport tagja. Az NN Csoport 15 000 munkatársa jelenleg 11 országban nyújt ügyfelei részére csoportos és egyéni életbiztosítási, nyugdíj- és vagyonkezelői szolgáltatásokat. Biztosítónk 1991 óta van Magyarországon, a magyar ügyfelek minden ötödik életbiztosításra fordított forintot az NN szakértelmére bíznak.
Forduljon bizalommal az NN Kiemelt Vállalati Biztosítási Tanácsadójához, vagy igényeljen személyes konzultációt a weboldalunkon, és kérésére partnerünk felkeresi Önt!

Kinek ajánljuk?

  • Azoknak, akik munkavállalójuk, kulcsemberük vagy cégtársuk elvesztése esetén is biztosítani kívánják a mindennapi üzletmenet zökkenőmentességét.
  • Azoknak, akik olyan kiegészítő juttatási elemet keresnek, amellyel támogatni tudják munkatársaikat munkaképességük mielőbbi visszanyerésében.
  • Azoknak, akik széleskörű személybiztosítási megoldásokat keresnek.
  • Azoknak, akik kedvező díjon szeretnének értékes kiegészítő juttatást biztosítani munkavállalóiknak.

Kinek nem ajánljuk?

  • Azoknak, akik nem csak alkalmazotti jogviszonyban foglalkoztatnak munkavállalókat, munkatársakat.
  • Azoknak, akik nagy számban alkalmaznak részmunkaidős, nyugdíjas, vagy megváltozott munkaképességű munkavállalókat.