Biztonság Önnek és szeretteinek

  • Mindannyian biztonságra, a szeretteink védelmére törekszünk.
  • Olyan megoldást keresünk, amely váratlan események bekövetkezésekor megfelelő anyagi segítséget nyújt.
  • Kezdjünk el beszélgetni: online vagy személyesen!
Online beszélgetnék Személyesen beszélgetnék
Érdekli az Amulett életbiztosítás?
Online beszélgetnék Személyesen beszélgetnék

Amulett életbiztosítás

Az Amulett biztosítás anyagi segítséget nyújt akkor, amikor egy váratlan tragédia miatt a szerettei megélhetése, az Ön által kitűzött célok elérése, vagy a hitelek törlesztése, esetleg cége pénzügyi helyzete veszélybe kerül.

Miért kell életbiztosítás?

Tegye meg az első lépést annak érdekében, hogy megóvja mindazt, ami igazán számít Önnek!

Életbiztosításra nem szívesen gondolunk, pedig az élet kiszámíthatatlan, bármikor tud meglepetést okozni. Életünk során keményen dolgozunk azért, hogy megfelelő anyagi hátteret teremtsünk magunknak és szeretteinknek, és bármi történjék is, ragaszkodunk a megszokott életszínvonalunkhoz, a saját és családunk érdekében is. Mert ők a legfontosabbak a világon, az ő biztonságuk számít.

Képzett biztosítási tanácsadónk szívesen segít Önnek annak feltérképezésében, hogy milyen típusú és nagyságú életbiztosítási védelemre van szüksége. Segít azt is átgondolni, hogy milyen veszélyekre érdemes felkészülnie, ha jövedelme elengedhetetlen családja életszínvonalának fenntartásához attól függően, hogy Ön kiről szeretne gondoskodni.

Biztosítási esemény Kifizetés módja Miben segít?
Haláleset egyszeri, egyösszegű kifizetés A biztosító kifizetése fedezheti a család életszínvonalának megtartását, hitel fedezeteként használható, a temetési költségekre fordítható.
Baleseti eredetű rokkantság egyszeri, egyösszegű kifizetés Hozzájárulhat a gyógykezelés, felépülés költségeihez, és ellensúlyozhatja az esetleges jövedelemkiesést.
Kritikus betegség egyszeri, egyösszegű kifizetés Támogatás a gyógyítási költségek fedezésére, és a kiesett jövedelem pótlására.

Szükségem van életbiztosításra?

Közvélemény-kutatások szerint a legtöbb ember egy hónapra elegendő megtakarítással rendelkezik. Így akár egy kisebb, rövidebb lefolyású betegség (pl. törött kéz) is hatalmas teher lehet, főleg ha a kiesett fizetés miatt nem tudjuk befizetni az esedékes lakbért, törlesztőrészletet vagy nem tudunk tankolni az autónkba.

Tévesen feltételezzük, hogy bármi történik velünk, a társadalombiztosítás majd fedezi a kiadásainkat. A társadalombiztosítás pénzbeli ellátásai legtöbbször nem fedezik a megszokott életszínvonalunk fenntartását. A betegségek és balesetek ellen sajnos egyikünk sem védett, bármilyen fiatalok vagy egészségesek vagyunk is.

Hogy mekkora az esélye? Nézzünk néhány statisztikát!

Rokkantság.png

A rokkantság egyre komolyabb probléma hazánkban.

Minden 24. magyar ember rokkantsági és rehabilitációs ellátásokra szorul.

Elhízás.png

A magyarok több, mint fele súlyproblémákkal küzd.

Körülbelül 5 millió 400 ezer ember túlsúlyos vagy elhízott Magyarországon.

Stroke.png

A  stroke világszerte a harmadik leggyakoribb halálok.

Magyarországon évente 40-50 ezren kapnak szélütést. A statisztikai adatok szerint 13 ezren veszítik életüket agyi érkatasztrófa következtében, és legalább 200-250 ezer ember él a betegség árnyékában.

szivinfarktus2

Szívinfarktus az első leggyakoribb halálok Magyarországon.

Magyarországon évente megközelítőleg 25 - 30 000 ember szenved el akut szívinfarktust. Ez a szám - sajnálatosan - folyamatosan emelkedést mutat.

Rák.png

A daganatos megbetegedések száma aggasztóan magas.

Hazánkban tavaly több mint 32 ezer ember halt meg rákos megbetegedés következtében.

Mellrák.png

Az emlőrák a magyar nők leggyakrabban előforduló daganata.

Magyarországon évente körülbelül 5-6000 új emlőrákos beteget fedeznek fel, és nagyjából 2000 nő hal bele a betegségbe.

Mekkora életbiztosítási fedezetre van szükségem?

Minden élethelyzet más, pénzügyi tanácsadónk segít a legmegfelelőbb életbiztosítási fedezet megállapításában. Ugyanakkor néhány kézenfekvő szabály Önnek is segíthet az eligazodásban. Gondolja végig, hogy a megszokott jövedelme nélkül mennyi ideig tudná fedezni havi kiadásait! Van-e megtakarítása? Nem szabad elfeledkezni a hitelekről sem, melyek törlesztésével - minden eshetőségre felkészülve - szintén számolnia kell.

Mennyibe kerül egy életbiztosítás?

Az életbiztosítás nem feltétlenül drága, és mivel a legfontosabbról, a saját és szerettei életéről gondoskodik, nagyobb értéket képvisel, mint például azok a biztosítások, amelyeket lakása, autója védelmére köt. Ideális esetben kevesebb, mint napi egy kávé áráért köthet életbiztosítást. Persze ahány ember, annyi körülmény, a költségek életkor, egészségi állapot és biztosítási típusok szerint változhatnak.

Egy 35 éves férfi vagy nő már 5 300 forintért köthet 10 éves tartamra életbiztosítást, ami halál esetén 25 millió forintot fizet. Ha ugyanezt 30 évesen köti meg, a biztosítási fedezet 33 millió forint. Ezek persze csak irányadó számok. Pontos kalkulációkért lépjen kapcsolatba pénzügyi tanácsadójával.

Fiatal vagyok és egészséges, érdemes életbiztosítást kötnöm?

Fiatalon hajlamosak vagyunk több kockázatot vállalni, azonban betegség, baleset és haláleset sajnos bárkivel megtörténhet. Ha családot alapítunk, már korántsem csak rólunk van szó. Amíg egészségesek vagyunk, általában olcsóbban köthetünk életbiztosítást. Természetesen a kor előrehaladtával ez megváltozik, előjöhetnek különböző egészségügyi problémák. Ugyanazért a biztosítási szolgáltatásért a biztosított magasabb életkora miatt általában magasabb díjat kell fizetni.